Bildirim
Tamamen Zevk Amaçlı Bi Çalışma :)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
kasanın iç kısmı nasıl ? ben de laptobumu böyle bir hale getirmeyi düşünüyorum harici klavye ve mouse ile kullanıyorum masada çok yer kaplıyor hem bu tip bir çözümle soğutma da daha iyi hale gelir diye düşünüyorum -
Kasanın İçinde 300w Psu+Laptop Adaptörü+Egpu Kart+ Gt 1030 Var Eksktra 1 Fan + 1 Fanda İşlemcinin Üzerine İntel Soğutucu Ekledim Onun Üzerinde Var. Sıcaklık aid64 Testi Altında Max 60° Soğutma Gayet Yeterli -
anakart laptop kasasından tamamen ayrılmış durumda mı fotoğraflama imkanınız varsa süper olur -
Şuan İçin Resim Atamam, Akşam Eve Geçince Yollayabilirim. Laptop Parçalarından Herhangi Bir Parça Bulunmuyor. ( Plasik ) Laptop Anakartı Ahşabın İçerisine Vidaladım. Bu Konuda Detaylı Şekilde Video Çekip Hem Egpu Hemde Bu Tür Modifikasyonla İlgilenen Arkadaşlara Yardımcı Olmaya Çalışacağım -
-
detaylı paylaşım için teşekkürler videoyu da izledim buna benzer bir planım vardı baya faydalı oldu -
Merhaba, linkler nerede acaba?
Benim laptopumun klavyesi cartu curtu çalışmıyor bende yapmak istiyorum -
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X