Şimdi Ara

Tamirci parça değişikliği yapabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
72
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar selam, bugun asusun 3700tl degerinde bir bilgisayarı geldi kargodan ve icinde win10 yoktu ben de alır almaz bilgisayarcıya gittim sabah verdim oglen aradim win10da ekran karti 1050 uyumlu degil dedi ve yüklemeyeceğini ve win7 yukleyecegini soyledi sonra 4 gibi aradim ve bu sefer de 7de de aynı sorun oldugunu 8 i yükleyip bana haber verecegini söyledi ben burayi tanımıyorum carsida merkezi bir yerde parca degisimi yaparlar mı korkum var. Acaba yapsalar benim anlayabilecegim bir sey olabilir mi? Yani o notebook a ozel ayarliyorlardir diye düşündüm giris yerlerini ondan sorun olmaz diye düşündüm ama yine de bir korku var icinde bir de win10 da bu tarz ekran karti uyusmamazligi oluyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kostokss -- 9 Eylül 2017; 18:1:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Selam. Ben de yeni Asus aldım ve 1050 ekran kartı var ve Win10 yüklü geldi. Sizin pc de yüklü olarak gelmemiş ama uyum sorunu olsa firmalar kendileri Win10 kurup satmazlar.

O bilgisayarcı ya işi bilmiyor yada cihazda başka bir sorun var. Gerçi başka bir sorun varsa bilgisayarcı yine işini bilmiyor. Kısaca geri alıp başka bilgisayarcıya götürün derim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.