Şimdi Ara

Tamirci youtube kanalları? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
89
Cevap
3
Favori
14.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İsraf motors bence gereksiz bir ton işlem yapıyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Youtubdan is almiyorum diyen bir Usta YouTube fanomenlerin aracini Kabul ediyor.
    En iyileri bence Tamirhane ( Aslan Usta ), temiz calisiyor, Argo kelimeler kullanmiyor, tamiri veya Bakim videolari kaliteli cekip degerli bilgi veriyor fakat yalniz vag grubu araclara bakiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ist-Sancaktepe de tamirhanesi bulunan Murat Usta, dürüst, yetenekli ve her gruba bakan bir
    emekci... Youtube üzerinden sorularada cevab veriyor... Tavsiye edebilecegim bir Kanal ve Tamirhane

youtube
    MURAT USTA OTO TAMİRCİSİ
    https://www.youtube.com/@MuratUSTAotomotiv

• Bir arkadaşımın i20 aracını göstermek/yaptırmak için aradık, Sancaktepe’deki Murat usta dediğiniz usta bize bir buçuk aylık işi olduğunu, bir buçuk ay sonra alabileceğini söyledi. Üstünü çizdim şahsen, bu tip doymuş adamlara giden de işini düzgünce yaptıramaz.

Tamirhane Recep ustayı hala izliyor olsam da onda da şöyle bir sorun yaşadım, kendi aracımın manifold temizliği için aradım. Bana rahatsız olduğunu, doktorunun bu tür işleri yapmayı yasakladığını ve artık yapmadığını söyledi. Ben de inandım :) çok dürüstler ya videolarda o sebeple inandım. Sonra videolarda gayet de egr, manifolt vs temizlemeye devam ettiklerini gördüm. Bana yapmak istemediğini söyleyebilirdi, çok yoğunum diyebilirdi, senin aracının manifolt yeri zor bu yüzden yapmak istemiyorum diyebilirdi ama bunun yerine doktor yasakladı diyerek yalan söylemeyi tercih etti. Buradan yazıyorum ki o “çok dürüstüz şöyleyiz böyleyiz” laflarının/tutumlarının tribünlere oynamaktan ibaret olduğunu insanlar anlasın.
    Yine de emekçi insanlar, emek verip ekmek parası kazanıyorlar, yaptıkları işin niteliği de kötü değil bunları belirtmek lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EKE58 -- 14 Haziran 2023; 18:40:3 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• hardcrss kullanıcısına yanıt

Aslan usta gevsek tup, tup degiselim deyip duruyor, cunku kolay iscilik guzel para.. arkadasim gitti iscilik servis fiyatina.. Bi zahmet iscilik yapsın.. Samsunda kerem usta kanali ototamircim adam gibi iscilik fiyatlari bilmiyorum bayrama gidince ugrucam bakalim nasillar.. Hee bu arada trigeri 5 sene 120 binde değişin diyen kanala ugramam.. 10 sene 200 bin gider triger devirdaim kacirmiyorsa..

• y.e.c. kullanıcısına yanıt

Sakın has

Dsg de gelişmiş tüp palavralarına inanmayın.

• O da bi furya gibi acayip yayıldı ama kapağı açınca gevşek çıkıyor conta ezik çıkıyor yani o da var

Güçlendirilmiş tüp takanların geri dönüş yapıp yorumlarını almak lazım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Cadmium C kullanıcısına yanıt

Her 60 binde bir Oring değişimi ve tüp kontrolü ile yola devam .

Geliştirilmiş falan hikaye.

Koskoca vag mühendisleri 15 yıldır geliştirememis sanayi geliştirmiş..

Anlıyorum..

• EKE58 kullanıcısına yanıt

Bilgilendirme icin tsk ederim. Bir diger ustada youtubdan is almiyorum.diyor fakat youtubcu olan veya avrupadan gelen araclara bakiyor. Bir digeri eski model araclari hic Kabul etmiyor.

Demekki bunlar müsteri seciyor.

Sizin araciiza Manifold temizligi yapmiyorim diyen Usta genelde avrupadan gelen araclara öncelik veriyor...yazik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E75606366 -- 15 Haziran 2023; 16:58:3 >
  • Çok acı bir durum aslında da kimse umursamıyor :(

• GünahÇıkartanİmam kullanıcısına yanıt

Uludağ da ne varsa hepsini değiştiriyor. Burada bir konu bile açılmıştı arkadaşıma 80 bin kitlemişler diye biri açmıştı.

• Samsunda oto tamircim var güven oto.. Gittim bayramdan once bircok seyi para alip degisebilecekken bunlar daha gider deyip masraf acmadi kerem usta.. Gercekten durust insanlar.. Arka amortisorlerim yag kacirmisti lastigi ve diski sokup kontrol etti baktı calisio degismedi.. Ben kafadan degisir demistim.. Turbodan minik yag kacagi var elletme yine ayni olacal dpfyi soktuğun icin dedi.. Ellemedi.. Yaptiracan yine ayni olacak bırak kasinma dedi.. Sagolsun.. 100 tl aldi sadece sok tak alt takim kontrol vs.. Allah yolunu acik etsin samsunda yasasam baska yere gitmem..

• ŞU ARALAR KESİCİİ GARAJI İZLİYORUM. ADAM ZONGULDAKTA. GENELDE FİAT MAREA BRAVO BRAVA FALAN YAPIYOR. FARKLI MARKALARA DA BAKIYOR. TAVSİYE EDERİM İZLEYİN..

youtube
    SELAMUNALEYKÜM ARKADAŞLAR BEN MUSTAFA USTA LİSEYİ ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİ MOTOR BÖLÜMÜ MEZUNU OLARAK BİTİRDİM,DAHA SONRA OKUL SÜRECİ VE SONRASINDA ÖZEL SERVİSLERDE ÇALIŞTIM SÜREKLİ KENDİME BİŞİLER KATMA ÇABASINDA OLDUĞUM İÇİN İLK İŞ YERİMDEN BU SEBEPTEN AYRILDIM,HER MARKA ARAÇ HAKKINDA BİLGİ SAHİBİ OLMAK İSTİYORDUM-TEK BİR MARKAYA BAĞLI KALMAK BANA GÖRE DEĞİLDİ-SANAYİ YILLARIMDA ASKERLİK VAKTİ GELDİĞİNDE KENDİME KATMAM GEREKEN BİŞİLER OLDUĞUNU DÜŞÜNDÜM VE ASKERLİĞİMİ ERTELEYİP ÜNİVERSİTEYİ (KONYA SEYDİŞEHİR M.Y.O MAKİNE BÖLÜMÜNÜ) KAZANDIM VE MOTOR MEKANİK BİLGİMİN ÜSTÜNE PARÇA İMALATINI TOLERANS VE HASSASİYET DEĞERLERİNİDE ÖĞRENDİM ÜNİVERSİTEYİ 1. LİKLE BİTİRDİKTEN SONRA MEMLEKETİME ZONGULDAĞA DÖNÜP MAKİNE ÜZERİNE 2 YIL KENDİMİ GELİŞTİRDİM TORNA FREZE GİBİ MAKİNELERİN YANI SIRA CNC FREZE GİBİ MAKİNELER KULLANDIM VE TEKRAR MESLEĞE GERİ DÖNDÜM KENDİ DÜKKANIMI AÇTIM HAYALLERİNİZDEN VAZGEÇMEYİN ALLAH'A EMANET OLUN TELEFON NUMARAM : 0539 245 70 47
    https://www.youtube.com/@KESICIIGARAGE
  • 3-4 yıl önce Fluence dizel ağır bakım vardı. YouTube da en çok izlenen ustayı aradım. Yardımcısı Bana bayağı bir masraf listesi çıkarttı. Video da bunlar yoktu.

Gittim oto sanayi de en büyük yedek parça satan yere. Bana iyi bir usta tavsiye edin. Aradı bir ustayı gittim 3te bir fiyatına aynı işçiliği yaptı. Bazı parçaları da gereksiz ama istersen yaparım diye de ilave etti.

YouTube da usta geçinen, expertiz geçinen çakma ustalara pek inanmayın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.youtube.com/watch?v=Ju8RlegVWAM

İsmail Usta Donanımhaber de hakkında yapılan yorumlara cevap vermiş. Üstteki linkten izleyebilirsiniz.

• XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

Videoyu izledim. Usta sadece bir tane yorum okumuş belli. Özellikle @emir.ksk nickli üyenin yorumunu okuduktan sonra kapatmış. Yok efendim benim haricimde bütün ustaları övmüşler beni gömmüşler, yok ben hak yemedim, haram yemedim falan insanlığını kimse eleştirmedi. İşçilikler eleştirildi. Tüm yorumları okumuş olsa özellikle benim yorumumda çoğu ustanın eksi yönlerini yazmıştım.

• Dwayne35 D kullanıcısına yanıt

O eleman bedava tamir yapsa arabamı emanet etmem. Yalama yapıyor bütün vidaları  

Almış eline havalı tabanca takılıyor kendince..Usta değil çırak.

Birde tamirhane var videoların hepsi clikbait , çoğu yalan yanlış bilgiler. Çok yalanını yakaladım.

Bu arkadaşta gurbetçileri çok sever. Buna inanıpta aracınızı kurcalamayın. Aman dikkat

Bu ara dsg tüp işini öğrenmiş , tüp takalım ağbii diyerek yolunu buluyor. 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliveli90 -- 4 Ekim 2023; 1:6:51 >
  • Savunmadım Çıkar Göster kullanıcısına yanıt

İnşallah tekrar kontrol eder hocam, kendisi hakkında yazılan olumlu şeyler de var sonuçta hepten olumsuz şeyler yazılmamış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 4 Ekim 2023; 3:20:28 >
  • Biraderim diye söylemiyorum, PEGASUS RACİNG TEAM takım lideri MURAT ALTUNTAŞ.

Onno ustanın en son yetiştirdiği usta olur kendisi ve TORKLAMADAN tek vida dahi sıkmaz o derece.

Geçenlerde kendi aracımın debriyajını değiştik beni yani öz abisini bile iişçiliğ ile ikna etti yahu ;)

YouTube videoları yok diye millet burun kıvırır şimdi ;))

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.