Bildirim
Tampondaki hasarlar hakkında YARDIM! (SS'li)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
orjinal renkte rötüş boyası alınıp boyayabilirsiniz, hem aracın orjinalliği bozulmaz hem değer kaybetmez.
Yok ben 2. el satışı düşünmüyorum derseniz, oralar boyanır orjinali gibi olur. -
rötuş boyası yaptığımızda araç satım testlerinde boyasız diye mi çıkıyor oralar???
(bilmediğimden soruyorum) -
Tampon boyasına kimse bakmaz. Boyatın sıfır gibi olsun.
Öndeki çizik de sanki pasta ile hallolur gibi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi powermoon -- 12 Nisan 2014; 20:36:51 > -
quote:
Orijinalden alıntı: kaanbaskut
rötuş boyası yaptığımızda araç satım testlerinde boyasız diye mi çıkıyor oralar???
(bilmediğimden soruyorum)
Rotus boyası yaptığında orasının boyandığı gözle görüleceği için teste fln gerek kalmaz :) İlk resimdeki de pasta ile geçmez sadece kenarındaki mavilikler gider. Kaskonuz varsa autoking mini onarımdan yaptırabilirsiniz yoksa da boyatın tampon olduğu için sıkıntı olmaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyber_warrior -- 12 Nisan 2014; 20:42:43 > -
Rötüş boyasına kimse takılmaz, kaç parça boyalı diye sorulduğunda söylemenize gerek yoktur. -
Hocam kaskom var ama hasarsızlık konusunda şüphelerim var. Lokal boya veya olmadı komple boyamak daha mantıklı gibi geldi. Hasarsızlık hakkında bilginiz var mı ?quote:
Orijinalden alıntı: cyber_warrior
Rotus boyası yaptığında orasının boyandığı gözle görüleceği için teste fln gerek kalmaz :) İlk resimdeki de pasta ile geçmez sadece kenarındaki mavilikler gider. Kaskonuz varsa autoking mini onarımdan yaptırabilirsiniz yoksa da boyatın tampon olduğu için sıkıntı olmaz.
-
Orayı rötuşla giderecek ustanın ellerinden öperim ben, yine uçulmuş..
Boyatın gitsin rahatsız ediyorsa, kimse tamponu sormaz. -
quote:
Orijinalden alıntı: Deli Doktor
Hocam kaskom var ama hasarsızlık konusunda şüphelerim var. Lokal boya veya olmadı komple boyamak daha mantıklı gibi geldi. Hasarsızlık hakkında bilginiz var mı ?quote:
Kaskonuz hangi firma ? Evet dediğiniz gibi bazı firmalar mini onarımı tramer e işliyorlar. Anadolu sigortanın işlemediğini biliyorum. Daha iyi bilgi için autoking i veya acentenizi arayabilirsiniz.
EDIT: İlk resimdeki çiziğin etrafındaki beyazlıklar kir mi çizik mi onu anlayamadım ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyber_warrior -- 13 Nisan 2014; 1:09:18 >
-
Babam Ziraat Bankası mensubu olduğu için Ziraat Bankası'nın kaskosu. O etraftaki beyazlıklar da çizik hocam.quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Deli Doktor
Kaskonuz hangi firma ? Evet dediğiniz gibi bazı firmalar mini onarımı tramer e işliyorlar. Anadolu sigortanın işlemediğini biliyorum. Daha iyi bilgi için autoking i veya acentenizi arayabilirsiniz.
EDIT: İlk resimdeki çiziğin etrafındaki beyazlıklar kir mi çizik mi onu anlayamadım ?
-
O zaman mini onarıma girmeyebilir gidip görüşmek lazım autokingle bir uğrayıp bilgi almakta fayda var. Ziraat kaskonun autokingle anlaşması var ama dediğiniz gibi tramer e işlenip işlenmediğini sormayı unutmayın. -
İlgilendiğin için teşekkürler. -
O kadar büyük çizik/yırtık/soyulma "rötuş olmaz", ancak boyanır. -
quote:
Orijinalden alıntı: Panthér
O kadar büyük çizik/yırtık/soyulma "rötuş olmaz", ancak boyanır.
Ön taraf rötuş olur mu bilmem ama arka taraf bana da olmaz gibi geliyor; çünkü 2-3 tabaka kalkmış yani :) Önümüzdeki hafta sanayiye giderim büyük ihtimalle. Kaskodan da bilgi alacağım. -
Tampondaki boyaya bakan görmedim. Dh ahalisi yine orjinalliği gider moduna geçmiş. Boyat gitsin tampon altı üstü plastik malzeme. Koca yere rötuş mu olurmuş beyaz renk olsa neyse.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X