Şimdi Ara

TANIMLANAMAYAN PLAY STATION 3 KULLANICILARI DERNEĞİ (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.209
Cevap
3
Favori
19.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ps_hero

Yabancı klanlarla maç yapın derim ama klan adı olması lazım ingilizcede

Yok okadar açılacağımızı zannetmiyorum forum icinde dolaşıp dururuz bir evlilerle oynarız bir p30 larla oynariz tabi yabancılarla oynayalim diyen olursa konuşuruz aramızda çıkan karara göre hareket ederiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Deniz bunu yazmış TNM? Klan ismini alalım arkadaslar bende bugun yazıcım onu haftaya evli grubu ile bir mac ayarla özgür ilk açılışımızı yapalim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dennis Jr

quote:

Yok okadar açılacağımızı zannetmiyorum forum icinde dolaşıp dururuz bir evlilerle oynarız bir p30 larla oynariz tabi yabancılarla oynayalim diyen olursa konuşuruz aramızda çıkan karara göre hareket ederiz

Demek istediğim ciddi,pro bir türk clanı yok siz yapın olsun işte
  • quote:

Deniz bunu yazmış TNM? Klan ismini alalım arkadaslar bende bugun yazıcım onu haftaya evli grubu ile bir mac ayarla özgür ilk açılışımızı yapalim

Obur konuda klan degil demisti.

• quote:

quote:

quote:

Demek istediğim ciddi,pro bir türk clanı yok siz yapın olsun işte

İsin icine ciddi rekabet girince eğlence kısmımız bozulur çünkü birden sıkılıp aniden gt ye geçebiliyoruz nerede eğlenirsek onu oynuyoruz arada birde forum ici oyun yaparız degme keyfimize :)

• quote:

Orijinalden alıntı: marfoglu

quote:

Deniz bunu yazmış TNM? Klan ismini alalım arkadaslar bende bugun yazıcım onu haftaya evli grubu ile bir mac ayarla özgür ilk açılışımızı yapalim

Orhan battlelogdan klan tag kısmını ifade etmek icin onu yazdım anlayanlar anladi yazdiklarimi

• beyler akşam Behzat var.. geç gelirim gelirsem bilginize.. şimdi gelsin paracıklar diye B spec kasıyorum... Deniz aynen katılıyorum kardeşim.. hem aynı klan olunca aynı takıma squad a falan atıyor galiba.. emin değilim sen daha iyi biliyosundur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Justerini&Brooks

beyler akşam Behzat var.. geç gelirim gelirsem bilginize.. şimdi gelsin paracıklar diye B spec kasıyorum... Deniz aynen katılıyorum kardeşim.. hem aynı klan olunca aynı takıma squad a falan atıyor galiba.. emin değilim sen daha iyi biliyosundur...

Yok abi atmıyor hiç bir faydası olmuyor sadece grup adımız görünsün diye dedim :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Justerini&Brooks

beyler akşam Behzat var.. geç gelirim gelirsem bilginize.. şimdi gelsin paracıklar diye B spec kasıyorum... Deniz aynen katılıyorum kardeşim.. hem aynı klan olunca aynı takıma squad a falan atıyor galiba.. emin değilim sen daha iyi biliyosundur...

Yok abi atmıyor hiç bir faydası olmuyor sadece grup adımız görünsün diye dedim :)

olsun o da güzel olur...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: marfoglu

quote:

Orhan battlelogdan klan tag kısmını ifade etmek icin onu yazdım anlayanlar anladi yazdiklarimi

Laf sokma cabasina girmeden yapamiyor music bende anladim sende merak etme.;)
  • Bu gruptan gruba kimler katilmami istiyor merak ediyorum.
  • Once sehir disindaydim simdi ayin 20 sine kadar evde misafir var. Ps3 acmanin imkani yok. Hatta bilg bile açamıyorum. Sizleri ozledim kankalar
  • ben de yer almak isterim hacılar. ufuk abinin sayfasından geliyorum. deniz ve ardarda ile oynamışlığım vardır. tabi diğer arkadaşlarla da çok oynadım ama genelde arda abi ve denizle denk geliyorduk. gt5 te var ama henüz çok yeniyim. ama araba yarışlarını iyi oynarım he. ne de olsa eski forzacıyız.

tabi evlilik telaşı yüzünden en fazla birkaç saat takılıyorum ama olsun. önemli olan birlikte oynamak..
  • Emre Abi hacoqo ya oyum olumlu :) gelebilir konuya bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dennis Jr -- 15 Ocak 2012; 22:29:21 >
  • quote:

Emre Abi hacoqo ya oyum olumlu :) gelebilir konuya bence

hehe referans için teşekkürler deniz:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: haqoco

quote:

Hakan burda samimi ortam kurmaya çalışıyoruz referans iyi ise giriş oluyor kötü ise giriş olmuyor mesela Arda abinin referans kötü o burdan evli grubuna gitti bf de ölse yerden kaldırmam o derece rakipte görsem künyeyi alırım sen duşun :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: haqoco

quote:

Hakan burda samimi ortam kurmaya çalışıyoruz referans iyi ise giriş oluyor kötü ise giriş olmuyor mesela Arda abinin referans kötü o burdan evli grubuna gitti bf de ölse yerden kaldırmam o derece rakipte görsem künyeyi alırım sen duşun :)

oyunlara pek dahil olamasam da son günlerde forumdaki konuları takip ediyorum. evet arda abiyi kaybettik. geçmiş yıllardaki futbolcu kaçırma muhabeti gibi adamı götürdüler. bi bonservis bedeli bile alamadık. ama ben gaddar olamam geçmişimiz var o kadar:) üstelik sıhhiye dediğin adam seçmez kim düşerse kaldırır:)

• Haqoco'ya katılıyorum. Sıhhiye adam seçmez hatta düşmanı bile yerden kaldırma olsa onu bile yapmalı.

Zaten bu haftaki finaller yüzünden pek oynayamayacağım. Dönüşümü Aventador ile yapmayı planlıyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: LIvERBiRD

Haqoco'ya katılıyorum. Sıhhiye adam seçmez hatta düşmanı bile yerden kaldırma olsa onu bile yapmalı.

Zaten bu haftaki finaller yüzünden pek oynayamayacağım. Dönüşümü Aventador ile yapmayı planlıyorum..

Hüseyin gel gel :) çok güzel imzalar yapmışsınız ellerine saglik
  • quote:

Orijinalden alıntı: LIvERBiRD

Haqoco'ya katılıyorum. Sıhhiye adam seçmez hatta düşmanı bile yerden kaldırma olsa onu bile yapmalı.

vay canına aventador deyince içim bi tuhaf oldu. şu an çok pis gaza geldim.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.