Şimdi Ara

TANIMLANAMAYAN PLAY STATION 3 KULLANICILARI DERNEĞİ (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.209
Cevap
3
Favori
19.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Rdegerli

Muhabbetiniz bol olsun gençler;)

Arkadaşlar ilk mesajımda belirttiğim gibi ve sonrasında Deniz ve Özgür'ün konuya değinmiş olması ile tekrar bilgi mahiyetinde söylüyorum; diğer gruplar ile yapılacak maçlar ve organizasyonlarda grup üyeleri harici katılım olmayacaktır.Bu sadece forum üyeleri harici bilgilendirmesidir.

Atakan , imzanı kullanabilirsin.İsmin üye listesinde yer alacak.

Bugün Gürol ile de konuştuk üyelik konusu hakkında.Yine hatırlatma yapmak istiyorum bu konuşmaya istinaden.Forum içerisinde yer alan bir grup olsak dahi üyelerimiz forum içerisinden olacak diye bir kaide bulunmamaktadır.Kurulum amacımız itibari ile üyelerimizin tamamı online ortamda bir arada vakit geçirmenin yanında düzeyli iletişim kurabilen ve geçirdiği vakitten keyif alan kişilerden oluşmaktadır.Yani bu şartlar sağlandıktan sonra aramıza katılan kişiler burada üyemiz olabilmektedir. Bu yüzden bu başlık altında bende üye olmak istiyorum denmesinin bir anlam ifade etmediğini belirtmeliyim.

Tamam bu kadar resmiyet yeterliN'aptınız bakalım ben yokkenDağa çıktım dün bu sebeple yoktum dün gece. Bu akşam yemek için misafirimiz var.Hemen sonrasında online ımArtık BF mi dersiniz GT5 mi dersiniz kafamıza göre yardırırız artık
    Bu esnada sezonluk B spec yarışssında paralanıp garaja bir gireyim

Listede ben yokum :)

Psn gurur31

Çok ayipppp :( gt5 yardirim gece dünkü m3 yarışları iyiydi bugün evo yapalım

• quote:

Muhabbetiniz bol olsun gençler;)

Arkadaşlar ilk mesajımda belirttiğim gibi ve sonrasında Deniz ve Özgür'ün konuya değinmiş olması ile tekrar bilgi mahiyetinde söylüyorum; diğer gruplar ile yapılacak maçlar ve organizasyonlarda grup üyeleri harici katılım olmayacaktır.Bu sadece forum üyeleri harici bilgilendirmesidir.

Atakan , imzanı kullanabilirsin.İsmin üye listesinde yer alacak.

Bugün Gürol ile de konuştuk üyelik konusu hakkında.Yine hatırlatma yapmak istiyorum bu konuşmaya istinaden.Forum içerisinde yer alan bir grup olsak dahi üyelerimiz forum içerisinden olacak diye bir kaide bulunmamaktadır.Kurulum amacımız itibari ile üyelerimizin tamamı online ortamda bir arada vakit geçirmenin yanında düzeyli iletişim kurabilen ve geçirdiği vakitten keyif alan kişilerden oluşmaktadır.Yani bu şartlar sağlandıktan sonra aramıza katılan kişiler burada üyemiz olabilmektedir. Bu yüzden bu başlık altında bende üye olmak istiyorum denmesinin bir anlam ifade etmediğini belirtmeliyim.

Tamam bu kadar resmiyet yeterliN'aptınız bakalım ben yokkenDağa çıktım dün bu sebeple yoktum dün gece. Bu akşam yemek için misafirimiz var.Hemen sonrasında online ımArtık BF mi dersiniz GT5 mi dersiniz kafamıza göre yardırırız artık
    Bu esnada sezonluk B spec yarışssında paralanıp garaja bir gireyim

EDIT: Bu arada Ardarda nın listeden silinmesinin sebebi , diğer grup üyeliğinden dolayı hem grubuna saygımız hemde kendisinin zor durumda kalmaması içindir.Eğer ki bi sorun teşkil etmiyor ise yine listede adını görmekten memnuniyet duyarız

emre abı artık benımde m3 gtr ım var :D bu arada trardardanın bızde uye gorunmesı sorun mu yaratmıs ona ısmını sılmıssın uye lıstesınden

• aslında ilk sayfaya isimlerin yanına yaş larıda yazssak genel olarak belki herkez benden yada bizde büyük ama yinede dostum veya arkadaşım diye hitab ederek saygısızlık etmek istemem benden büyüklere hatta yaşadığı sehirde yazılabilir ?
    dip not: isimde yazılabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakkan034 -- 18 Ocak 2012; 19:07:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakkan034

aslında ilk sayfaya isimlerin yanına yaş larıda yazssak genel olarak belki herkez benden yada bizde büyük ama yinede dostum veya arkadaşım diye hitab ederek saygısızlık etmek istemem benden büyüklere hatta yaşadığı sehirde yazılabilir ?

ya müdür ben herkese müdür aga muhtar baboli hacı hafız ( Leyla ile Mecnun sağolsun ) şeklinde hitap ediyorum sen öle yap sorun kalmaz.. bu bu arada da bu konuda rahatsız olanda varsa sölesin.. bilelim agalar...

eeee naptınız muhtarlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: Justerini&Brooks

quote:

aslında ilk sayfaya isimlerin yanına yaş larıda yazssak genel olarak belki herkez benden yada bizde büyük ama yinede dostum veya arkadaşım diye hitab ederek saygısızlık etmek istemem benden büyüklere hatta yaşadığı sehirde yazılabilir ?

ya müdür ben herkese müdür aga muhtar baboli hacı hafız ( Leyla ile Mecnun sağolsun ) şeklinde hitap ediyorum sen öle yap sorun kalmaz.. bu bu arada da bu konuda rahatsız olanda varsa sölesin.. bilelim agalar...

senın agzından cıkanla kulagının duydugunun bır oldugunu bugune kadar hıc bıldın mı sen ha?

• @hakkan034 , düşünceli yaklaşımın için evet haklısın.Ama forum umumi bir platform olduğundan bu tür bilgileri dahada vakit geçirdikçe öğrenebileceğiz hepimiz.Bu yüzden listede sadece mevcut kişilerin forum içerisindeki kullandıkları takma isimlerinin olmasını doğru buluyorum.Ancak bu konuda bir sakınca görülmediği takdirde grup üyelerinin izni ile yazılabilir.Nihayetinde demokratik bir oluşum;)

@deniz, Ardarda nın kendisinden yada grubundan rahatsızlık anlamında bir söylem olmadı,duymadım.Ancak grup olduklarından dolayı ve takdir edersin ki bizim grubumuzdan biraz daha farklı konsept e sahip olmalarından ötürü (evliler nihayetinde) bunu hoş karşılamayabilirler diye düşündüm.Böyle bir durumda bunu Arda'nın kendisinede dile getirmeleri ihtimalini ortadan kaldırmak için ismi listeden sildim. Dediğim gibi Arda nın şahsı adına bir sıkıntı yaratmayacak ise listede yeri zaten hazır. Ve bu sadece liste üzerinde geçerli olan bir durum. Arda listedeyken bizim için ne ise listede veya başka yerde ismi yazmazken dahi aynı değerdedir.

Gurur, ben yazdım diye hatırlıyorum seni ama şimdi atakan ile beraber listeye yazıyorum

• quote:

@hakkan034 , düşünceli yaklaşımın için evet haklısın.Ama forum umumi bir platform olduğundan bu tür bilgileri dahada vakit geçirdikçe öğrenebileceğiz hepimiz.Bu yüzden listede sadece mevcut kişilerin forum içerisindeki kullandıkları takma isimlerinin olmasını doğru buluyorum.Ancak bu konuda bir sakınca görülmediği takdirde grup üyelerinin izni ile yazılabilir.Nihayetinde demokratik bir oluşum;)

@deniz, Ardarda nın kendisinden yada grubundan rahatsızlık anlamında bir söylem olmadı,duymadım.Ancak grup olduklarından dolayı ve takdir edersin ki bizim grubumuzdan biraz daha farklı konsept e sahip olmalarından ötürü (evliler nihayetinde) bunu hoş karşılamayabilirler diye düşündüm.Böyle bir durumda bunu Arda'nın kendisinede dile getirmeleri ihtimalini ortadan kaldırmak için ismi listeden sildim. Dediğim gibi Arda nın şahsı adına bir sıkıntı yaratmayacak ise listede yeri zaten hazır. Ve bu sadece liste üzerinde geçerli olan bir durum. Arda listedeyken bizim için ne ise listede veya başka yerde ismi yazmazken dahi aynı değerdedir.

Gurur, ben yazdım diye hatırlıyorum seni ama şimdi atakan ile beraber listeye yazıyorum

tamamdır emre abı yaw zaten arda abının adı olsada maclara gelecek olmasada ama yınede goz arıyor adını be abı :D
    ben konusayım kendısıyle

• quote:

Orijinalden alıntı: Dennis Jr

quote:

quote:

senın agzından cıkanla kulagının duydugunun bır oldugunu bugune kadar hıc bıldın mı sen ha?

İsmail abi

Hoooopppp mecnun

• le mans 24 saat yarıslarının yerını bırı bana soyleye bılır mı bu gece ona baslıcamda en gec yarın baslarım ona
  • quote:

le mans 24 saat yarıslarının yerını bırı bana soyleye bılır mı bu gece ona baslıcamda en gec yarın baslarım ona

B spec dayananıklılk serisinde var.. ama seviye 30 da falan açılıyor heralde hatırlamıyorum şu an.. benim A pec te görmedim galiba..
  • quote:

quote:

le mans 24 saat yarıslarının yerını bırı bana soyleye bılır mı bu gece ona baslıcamda en gec yarın baslarım ona

B spec dayananıklılk serisinde var.. ama seviye 30 da falan açılıyor heralde hatırlamıyorum şu an.. benim A pec te görmedim galiba..

ben kendım yarısmıyorsam el surmem ona :D
  • quote:

a ve b spec te level 35 te açılıyor.A spec te bitirene kadar canım çıktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: jack_sparrow_82

quote:

Abİ dün full bana çalıştın ya hele subaru yarısında çok tirstim

M3 te de bir vurdun direk koptu benim araba havalandı :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

@hakkan034 , düşünceli yaklaşımın için evet haklısın.Ama forum umumi bir platform olduğundan bu tür bilgileri dahada vakit geçirdikçe öğrenebileceğiz hepimiz.Bu yüzden listede sadece mevcut kişilerin forum içerisindeki kullandıkları takma isimlerinin olmasını doğru buluyorum.Ancak bu konuda bir sakınca görülmediği takdirde grup üyelerinin izni ile yazılabilir.Nihayetinde demokratik bir oluşum;)

tamamdır emre abı yaw zaten arda abının adı olsada maclara gelecek olmasada ama yınede goz arıyor adını be abı :D
    ben konusayım kendısıyle

Maçlara bizimle beraber çıkmasında bir sakınca yoksa kendisi ve grubu için, o halde isminin listede olmasınında bir sakıncası yoktur.Arda listede

• quote:

quote:

quote:

ben konusayım kendısıyle

Maçlara bizimle beraber çıkmasında bir sakınca yoksa kendisi ve grubu için, o halde isminin listede olmasınında bir sakıncası yoktur.Arda listede

abı ben onun pazarlıgını yapmıstım evlılerle :D arda abının bızımle bırlıkte oynamasında herhangı bır sakınca olmadıgını e.c.i belırtmıstı bende anlayısı ıcın tesekkur etmıstım ona :D

• Ok tekrar listede

Ayrıca be deniz , ben sana sebebini yazarken sen ne die ben konuştum sorun yok demiyorsun bana peki Tamam olay netliğe kavuşmuş olup herhangi bir sorun yoktur
  • quote:

Orijinalden alıntı: thecaliph16

quote:

Orijinalden alıntı: jack_sparrow_82

quote:

Abİ dün full bana çalıştın ya hele subaru yarısında çok tirstim

M3 te de bir vurdun direk koptu benim araba havalandı :)

subaru yarışı zevkliydi.M3 yarışında kusura bakma farkında bile değilim.

• quote:

Ok tekrar listede

Ayrıca be deniz , ben sana sebebini yazarken sen ne die ben konuştum sorun yok demiyorsun bana peki Tamam olay netliğe kavuşmuş olup herhangi bir sorun yoktur

hevesını hemen kırmayayım dedım abı sımdı okadar ınce dusunmussun bır anda boyle dusuncelerını yıkmak ıstemedım :D
  • quote:

quote:

Ok tekrar listede

hevesını hemen kırmayayım dedım abı sımdı okadar ınce dusunmussun bır anda boyle dusuncelerını yıkmak ıstemedım :D

Neyse bu akşamda subaru yarışı yapalım.STI larım hazır garajımda

• quote:

quote:

quote:

Ok tekrar listede

Neyse bu akşamda subaru yarışı yapalım.STI larım hazır garajımda

Önerilenden alıyoruz eşit beygir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.