Şimdi Ara

TANIMLANAMAYAN PLAY STATION 3 KULLANICILARI DERNEĞİ (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.209
Cevap
3
Favori
19.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Dismoor

quote:

Orijinalden alıntı: ghoose

quote:

Orijinalden alıntı: Dismoor

Günaydın beyler. İzmirde sabah kalktık her taraf kar.

Günaydın... Sende mi İzmirdensin.. neresi?

Gaziemir abi.

Dün denizin künye olayı benim tam önümde gerçekleşti. Böyle çatırt diye bir ses geldi. Oha denizin künye gitti dedim. Adamı vurdum bir baktım Gürol abi.

abi 29 yaşına geldim fakat dün çocuklar gibi şendim

Deniz olaya inanamadı ya..

• quote:

Orijinalden alıntı: Justerini&Brooks

quote:

Orijinalden alıntı: Dennis Jr

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: geoxid

İşin inceliklerini öğrenelim biz de. Geçen duvar kenarında sıkıştırdım bir hışım atladım üstüne döndü vurdu beni bitti round your team lost

Özgürün arkasında doğdum doğar doğmaz aldı künyeyi bı incelik yoktu onunki sans :)

Allah'ın işi işte hacı... ya Arda abinin tunguska yı patlatamadım ya o kadar uğraşmama rağmen... ona yanıyorum

lutfen kapatalım bu konuyu

Bencede.. Ama ben baştan ne dedim müdür... Bak karşı takıma geçersem senin için iyi olmaz... Artık aynı takımda yer alırız seninde kabusların biter..

bunu bizzat kulaklarımla duydum Deniz ciddiye almadı aslında duyan pek çok kişi ciddiye almamıştı ama Gürol künyeyi aldı

• quote:

Orijinalden alıntı: Canawar_

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

İşin inceliklerini öğrenelim biz de. Geçen duvar kenarında sıkıştırdım bir hışım atladım üstüne döndü vurdu beni bitti round your team lost

Özgürün arkasında doğdum doğar doğmaz aldı künyeyi bı incelik yoktu onunki sans :)

Allah'ın işi işte hacı... ya Arda abinin tunguska yı patlatamadım ya o kadar uğraşmama rağmen... ona yanıyorum

Bencede.. Ama ben baştan ne dedim müdür... Bak karşı takıma geçersem senin için iyi olmaz... Artık aynı takımda yer alırız seninde kabusların biter..

bunu bizzat kulaklarımla duydum Deniz ciddiye almadı aslında duyan pek çok kişi ciddiye almamıştı ama Gürol künyeyi aldı

dün senle iyi kullandık heliyi ama bitürlü indiremedik tunguskayı ama tunguska da bizi indiremedi

buarada sen bc2 de islada defender olup sniper ile kill yapan canavarmısın yoksa benmi yanlış hatırlıyorum

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Gurol abiyi tanıdığımda ondaki ışığı farketmiştim ama kimseye söylemedim

Şimdi açıklıyorum ;)

Düşündüklerim doğruymuş tebrikler gurol abi xXx filmini bilen vardır 3.sunde gurol abi Oynicak :) her ne kadar beni revive lemesede severim kendisini :)

Mıssion complete

Gurol abi sıradaki hedefin Benim :P

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ps_hero

dün senle iyi kullandık heliyi ama bitürlü indiremedik tunguskayı ama tunguska da bizi indiremedi

buarada sen bc2 de islada defender olup sniper ile kill yapan canavarmısın yoksa benmi yanlış hatırlıyorum

evet aslında son anda tam indirmeye başlıyorduk ama damage aldıgımız için tamire dönüyordum bu arada evet bc2 deki canawar benim baya oynamiştik ordada dh deki arkadas gruplariyla

• Gürol bakıyorum ben yokken levelini ilerletiyorsun 1-2 günün daha var.Sonrasında alıcam ifadeni senin

Şimdi uyku vakti yarın çok işim var:) ZzzzzZZZzzzzZzzzzZzzzzz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rdegerli

Gürol bakıyorum ben yokken levelini ilerletiyorsun 1-2 günün daha var.Sonrasında alıcam ifadeni senin

Şimdi uyku vakti yarın çok işim var:) ZzzzzZZZzzzzZzzzzZzzzzz...

Allah rahatlık versin kardeşim.. sen gel ben boynumu uzatırım zaten künyeyi al diye.. rahat ol sen..

• quote:

Orijinalden alıntı: thecaliph16

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Gurol abiyi tanıdığımda ondaki ışığı farketmiştim ama kimseye söylemedim

Şimdi açıklıyorum ;)

Düşündüklerim doğruymuş tebrikler gurol abi xXx filmini bilen vardır 3.sunde gurol abi Oynicak :) her ne kadar beni revive lemesede severim kendisini :)

Mıssion complete

Gurol abi sıradaki hedefin Benim :P

yaa müdür valla ya uzak kalıyorum ya da benide öldürüyorlar.. genelde öldürüyorlar zaten

ama şu aralar baya bi support oynuyorum.. tankları havaya uçurmaca falan işte biliyosun..!! sen hedefte değil bu arada kardeşim rahat ol... Deniz biraz yüksekten uçmaya başlamıştıda... DEEEENNNİİİİİİZZZ nerdesin..

• Gunaydin arkadaslar , bu gece bf3 den sonra gt yapacak var mi?
  • Ben de katılmak isterim,tam bana uyuyor bu grup.
  • Günaydın arkadaşlar ne var ne yok dün tüm günümü eşime ayırdım bugün bir arada little big planet i almaya gidicem bugün tüm gün oyun günüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: ardarda1903

Günaydın arkadaşlar ne var ne yok dün tüm günümü eşime ayırdım bugün bir arada little big planet i almaya gidicem bugün tüm gün oyun günüm

Günaydın abi... ya boşver little big planet i gel Guitar Hero alalım seninle Bak bir alana bir bedava..

• quote:

quote:

Günaydın arkadaşlar ne var ne yok dün tüm günümü eşime ayırdım bugün bir arada little big planet i almaya gidicem bugün tüm gün oyun günüm

Günaydın abi... ya boşver little big planet i gel Guitar Hero alalım seninle Bak bir alana bir bedava..

günaydın arda abi.Gürol da dünden beri yana döne ortak arıyo kendisine :)

• quote:

Orijinalden alıntı: bozic

quote:

quote:

günaydın arda abi.Gürol da dünden beri yana döne ortak arıyo kendisine :)

TRACKİNG NUMBER verdiler mi sana mail adresine yollan dımı?

• Kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar...
  • Avdi avci oldu gurolun önlenemez yükselişi devam ediyor neredeyse 25 lvl olacak geri durun :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı kandiller herkese
  • quote:

Avdi avci oldu gurolun önlenemez yükselişi devam ediyor neredeyse 25 lvl olacak geri durun :)

Hızla ilerliyorum hacı..
  • Ya gençlik bak şu aleti almak isteyen yok mu yaaff....

yani bakın kampanya falan durumları var agalar... 1 alana 1 bedava....

Guitar Hero 6 Warrior of Rock... olay bu beyler...

Neyse ki Arda abi sesimi duydu.. Ama harbiden duydu yani mecaz değil..

halledicez bu aralar.. Sağol abi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Justerini&Brooks -- 4 Şubat 2012; 2:06:14 >

• quote:

Ya gençlik bak şu aleti almak isteyen yok mu yaaff....

yani bakın kampanya falan durumları var agalar... 1 alana 1 bedava....

Guitar Hero 6 Warrior of Rock... olay bu beyler...

Neyse ki Arda abi sesimi duydu.. Ama harbiden duydu yani mecaz değil..

halledicez bu aralar.. Sağol abi..

Gürol yerinde duramıyorsun hafız sen Bi yarış koltuğu , bi vita şimdi bu hero Yakında ne isteyeceksin merak ediyorum Ya bırak bunları ds3 neyine yetmiyor:))

Kaç para bu alet ve hangi müzikler var? Gerçi müzik olsa ne olur kendin çalmadıktan sonra.

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.