TANIŞTIKLARIM; 1:haluk levent 2:ilyas salman 3:kazım koyuncu 4:kenan imirzalıoğlu 5:tamer karadağlı 6:servet kocakaya .... neyse fazla uzatmim TANIŞMAYI İSTEDİKLERİM R.T ERDOĞAN FATİH TERİM EBRU GÜNDEŞ HAKAN ŞÜKÜR
quote:Orjinalden alıntı: By_EsKiYa Elisha Cuthbert Sadece göreyim ve biraz muhabbet edeyim yeter 1 kere tanışsan bağımlılık yapar
quote:Orjinalden alıntı: topall.ashack Aria Giovanni, Paris Hilton, Nil Karaibrahimgil, Şebnem Ferah, Fatih Ürek aria rulezzz
ben günümüz de yaşayan ünlüler için cevap vercem. 1-pınar altuğ 2-petek dinçöz 3-nehir erdoğan 4-yasemin ergene 5-beyaz ilk 4 dekilerle bi yemek yeme imkanım da ollursa fena olmaz beyazla da tam kafa olurduk ya kızlar peşimizden koşardı
1)cezaaaaaa 2)ata'm 3)barış manço 4)eminem 5)kıraç ama başlıkta da belirtiildii üzere bunlar hayal tahminen asla gerçekleşmicek
1_ ALADDİN ÇAKICI 2_ ABDULLAH ÇATLI 3_ M.KEMAL ATATÜRK 4_ 1. PAPA 5_ EMİNEM TH EREAL SLIM SHADYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY
1 sezen aksu 2 şebnem ferah 3 amy lee(rüyamda tanışmıştım ama pek tatmin etmedi) 4 liv tyler 5 nil karaib...
quote:Orjinalden alıntı: destroil quote:Orjinalden alıntı: ridvancoto quote:Orjinalden alıntı: manyetico hz.muhammed (s.a.v) somuru yapmayalim . Elebette her musluman onu gorecektir ... 3) Adriana Lima Yaw Adriana Lima da tanışılmayacak gibi de değil hani
1-)ATATÜRK 2-)Babam (ben 3 aylıkken vefat etti....)...... 3-)Nihat Genç 4-)Zeki Müren 5-)Adını aldığım ve ben doğmadan 8 yıl evvel ölen dedem...