Şimdi Ara

Tanıtım filmi, reklam filmi yapan firma: www.sanatyapim.com

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tanıtım filminin önemini Sanat Yapım Görsel Çözüm Hizmetleri anlatıyor. (www.sanatyapim.com )
    Tanıtım filmi modern zamanlarda, reklam ve pazarlama faaliyetlerinde özellikle kurumsal işletmeler için büyük önem arz eden araçların başında gelir. İşletmeler geniş kitlelere görsel araçlar kullanarak ürün ve hizmetlerini bu yöntemle etkili bir biçimde tanıtabilirler. Büyük veya küçük hemen hemen tüm firmalar tanıtım filmine ihtiyaç duyar. Tanıtım filmleri, kişilerin ve firmaların pazarlama profiline uygun şekilde hazırlanır. Müzik, görsellik ve metnin özgün birleşimi ile etkili bir şekilde hedef kitleye ulaşılır. İzleyeni sıkmadan dikkat çeken mesajı ile hedef pazarınızı yönlendirmenizi sağlar. Bu sayede potansiyel müşterilerin firma ve ürün hakkında yeterli bilgiye en kısa sürede ulaşması hedeflenir. Günümüz koşullarında insanlara ürün ya da verilen hizmeti bir film ile aktarmak en kolay ve hızlı yoldur. Firmalar müşterilerine ulaşmak için uzun bir metin ya da grafik tasarımlar yerine birkaç dakikalık tanıtım filmleriyle kendi ürün ve hizmetlerini daha akıcı ve hızlı bir şekilde ulaştırabilirler.

Tanıtım filmleri doğrudan konuya odaklı olmalıdır. Videolar mümkün kısa, özellikle dijital medya ortamlarında yayınlanacaksa, birkaç dakika uzunluğunda ve yeterince açıklayıcı olmalıdır. Bu mümkün olduğunca çok kişinin izlemesini ve ilgilenmesini sağlayacaktır. Kaldı ki, bazı medya organlarında uzun videoların yayınlanması ciddi maliyetlere sebep olabilirken, bazı sosyal medya ortamlarında örneğin 1 dakika üzerinde video yayınlayabilmek mümkün de değildir. Ayrıca kullanıcılar çok uzun videoları seyretme eğiliminde değildir. Peki, tanıtım filmi kaç bölüme ayrılır? İçerik ve hazırlanış şekilleri göz önüne alınarak farklılık gösterir. Bunlar;

•Kurumsal Tanıtım

•Fabrika Tanıtım

•Etkinlik Lansman Tanıtım

•Eğitim videoları

•Firma Tanıtım

•Ürün Tanıtım

•Sosyal Medya Tanıtım Filmi ve Reklam Filmleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metinmahdum -- 29 Temmuz 2019; 11:2:13 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dizi sitesi TAVSİYE
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.