*** KAMPANYA *** - Güncel Haber Sitesinde Tanitim Yazlarinizi Yayinliyoruz - PR 4 - Dmoz Ok ***** Size Özel Fiyatlar ***** 1.) İlk defa ve tek seferlik Tanıtım yazısı gönderenler için ==> 9 TL 2.) 3 ve 7 adet Yazı Tanıtım Yazısı gönderelere özel fiyat ==> 7 TL 3.) 8 Yazı ve üzeri Sürekli gönderenlere ise çok özel fiyat ==> 5 TL Detaylı Bilgi için: Mail: bilgi@konyahabersitesi.com Değerli Arkadaşlar, Sitemiz hergün güncellenir ve sürekli haber yayınlanır. DMOZ dizini kayıtlı Güncel Haber Sitemizde tanıtım yazılarınız hemen yayınlanır ve hemen index alır. Sosyal Medya Twitter ve Facebook üzerinde toplam 41 ayrı hesabımızda Tanıtım yazınız toplu paylaşım programı ile paylaşılır ve yüzlerce kişiye ulaşır. ÖNEMLİ NOT P****grafik içerik ve Kumar Sitelerini barındıran, illegal siteleri içeren, tanıtım yazılarını ve linklerini yayınlamıyoruz!.. Site Adı: KONYA HABER SİTESİ Site Adresi: http://www.konyahabersitesi.com SİTE VERİLERİ: Real Pagerank: 4.27 Google Indexi: 19.200 Alexa Backlink: 62 Alexa Dünya Sırası: 267.762 Alexa Ülke Sırası:...... 4.179 Yandex İndex: 41.000 DMOZ KAYDI: VAR FUUB TRUSTRANK: 2.193 TRUSTFLOW: 29 DOMAIN AUTHORITY: 25 PAGE AUTHORITY: 37 Domain Yaşı: 2 yıl 3 Ay Günlük Tekil HİT: 2.000 -3.000 Sayfa Görüntüleme: 10.000 - 15.000 News Kaydı: Yok Site Lokasyonu: Türkiye Sitede Kalma Süresi: Sınır Yok Makale Yazma: Yok ÜCRET BİLGİSİ 1.) İlk defa ve tek seferlik Tanıtım yazısı gönderenler için ==> 9 TL 2.) 3 ve 7 adet Yazı Tanıtım Yazısı gönderelere özel fiyat ==> 7 TL 3.) 8 Yazı ve üzeri Sürekli gönderenlere ise çok özel fiyat ==> 5 TL 4.) Cinsel Sağlık ürünlerini içeren özel tanıtım yazısı fiyat ==> 25 TL ÖDEME BİLGİSİ: Ziraat Bankası Pay Pal: Yok İLETİŞİM BİLGİSİ Mail: bilgi@konyahabersitesi.com[Kunye=]