Şimdi Ara

Tanix TX3 Mini Amlogic S905W 2G RAM 16G ROM Android7.1 4K TV Box (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
529
Cevap
6
Favori
46.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Maalesef bendeki TX3 mini'de More settings altında Superuser menüsü yok. Bendeki yazılımın versiyonu: p281 ile başlıyor. 17 ağustos 2017 tarihli kernel var. güvenlik güncelleme tarihi 5 mayıs 2017.

Sizin cihaz tx3 mini mi? max mı? Yoksa mini L mi? Eğer sizdeki de Mini ise yazılım versiyonu, güvenlik güncelleme tarihi nedir?

Teşekkürler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: coolman7

Maalesef bendeki TX3 mini'de More settings altında Superuser menüsü yok. Bendeki yazılımın versiyonu: p281 ile başlıyor. 17 ağustos 2017 tarihli kernel var. güvenlik güncelleme tarihi 5 mayıs 2017.

Sizin cihaz tx3 mini mi? max mı? Yoksa mini L mi? Eğer sizdeki de Mini ise yazılım versiyonu, güvenlik güncelleme tarihi nedir?

Teşekkürler
    https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/255971/774f1afb-7790-4443-baa9-1df4c1015e01.jpg
    https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/255971/65dc38ce-3f8e-4b41-9de1-05c1ff6e40b0.jpg
    https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/255971/76386078-cf9d-4c73-a7d7-c1dd36744885.jpg
    https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/255971/271a2178-8690-46d0-bf55-2b12fd2c74c2.jpg
    https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/255971/401b85e9-72ad-47ce-a9bd-aada797980a7.jpg

• Merhaba arkadaslar, hepsiburada ramerk adli saticidan tx3 mini siparisi verdim 2 dk once. Kullananara soruyorum cihaz hala iyi midir? Beinconnect, netflix duzgun calisiyor mu? Bir de annem babam show tv atv gibi sitelerden kacirdigi dizilerin tekrarlarini izlemek istiyor, bu konuda yeterli bir cihaz midir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cihazın wifi performansı nasıldır? eğer kötüyse harici usb wifi takılır mı?
  • mert6385 kullanıcısına yanıt
    kısa mesafede idare ediyor ama router'a mesafe uzaksa yetersiz kalabilir. usb wifi konusunda bilgim yok.

• 1080p dizi ya filmleri usb bellek yada kendi diskinden vlc player ile oynattigimda yada başka bir program ile izlediğimizde görüntü de özellikle siyahlarda kaymalar oluyor bu sorunu yaşıyan var mi acaba ?? Got s08e03 bölümünde özellikle bu sorundan dolayi cihazdan izleyemedim.

• Arkadaşlar sorunu çözdüm 1080p24i seçimiymiş detaylı ayarlarında 1080p60hz yapınca düzeldi bilginiz olsun

• Merhaba
    Cihaz kullanicilarina bir sorum olucak
    Suan ben xiaomi mi box 3 kullanıyorum chrome den internette girip film izleyemiyorum bu cihazda izleyebilirmiyim

• Klavye olarak ne oneriyorsunuz

• Cihaza malesef bugun nazar degdi. Dizi izlerken birden kapandi daha da acilmadi. Sorun kablodan olabilir dedim 2 tane adaptor denedim 2 amper ve 1,5 amper olarak cihazda hic hayat belirtisi yok. 1 adette 0.6 amperle denedim cihaza boot ekrani geliyor ama 15 saniye sonra tekrar kapaniyor aciliyor dongu boyle devam ediyor.

Acaba ne olmus olabilir cok ilginc bir olay 2 senedir calisan adaptoru takinca cihazda hic hareket olmuyor. Cok dusuk amperli adaptorle acinca donguya giriyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bende bugün aldım kullanmaya başladım 279tl hepsiburadadan aliexpress de 20$ ürüne bu parayı vermek koyuyo insana :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mamilim90 kullanıcısına yanıt
    Izlersiniz

• jonhatendavis J kullanıcısına yanıt
    Satin aldim hocam xiaomi den daha iyi simdi 1 tane daha siparis geçtim

• Tvibu uygulamasi çalışmıyor rootlu diyor root acess close yaptım ama hala ayni

Xiaomi den daha iyi derken mi box dan mı bahsediyorsun? Mi box ile kıyaslama yapabilir misin? Ben de tx3 yerine mi box s alsam mi diye düşünüyordum

• quote:

Orijinalden alıntı: coolman7

Xiaomi den daha iyi derken mi box dan mı bahsediyorsun? Mi box ile kıyaslama yapabilir misin? Ben de tx3 yerine mi box s alsam mi diye düşünüyordum
    Mehraba Hocam
    saun aktif olarak 2 sinide kullanıyoruz Xiaomi Mİ box 3 var Ofiste kurulu sadece youtube netflix arada usb den film izliyoruz bunlar konusunda çok iyi Tanix tx3 de evde kurulu xioamide yazdıklarım aynen bundada mevcut bunda ek olarak internetten film izliyorum google açıyorum istediğimi rahatca izliyorum xiaomide rahatca girip çıkamıyorsun istediğin yere şuan fiyat olarak karşılaştırırsak tanix fiyat performans olarak önde
    tanix 250 tl aldım
    xiaomi mi box 3 4k 395 tl aldım

kısaca fiyat performans olarak iyi yoksa xiaomide daha hızlı giriliyor uygulamalara
    Isınma sorunu var mı mi box da?

• coolman7 C kullanıcısına yanıt
    Bu tv boxlarin hepsimde var sanırım iki cihazda arada donduğu oluyor xiaomi birazdaha fazla oluyor ama kullanima engel değil a gene dondu diyip 1 dk filan bekliyorum kendine geliyo

• coolman7 C kullanıcısına yanıt
    10 gün kadar önce Tanix 3 mini almış,memnun kalmayıp tercihini M Box s den yana kullanan biri olarak şunu söyleyebilirim
    2 cihazıda test ettim.

Tx3 Artıları:
    1.Daha iyi bir wifi çekimi ( içerisinde minik bir anten var)
    2.Google Play Store de daha fazla uygulamaya erişim ( Bunu olumsuz gibide görmek mümkün.Uyumlu olmayan uygulamalarıda kuruyorsunuz.
    3.2 Adet Usb 2 girişi.
    4.Micro sd girişi
    5.Ethernet girişi
    6.16 Gb hafıza
    Mi Box S Artılarına gelecek olursak.
    1.Daha iyi bir işlemci performansı.
    2.Kullandığı TV box romu sayesinde daha stabil.Kullanım hızı daha akıcı
    3.Bluetooth Kumandada yer alan mikrofon sayesinde aradığınız şeye çabuk ulaşma.
    4.İşe yarar cihazla tam uyumlu uygulamalara erişebilme seçeneği.
    5.Lisans sorunu yok .Netflix 1080 , 4 K desteği,
    TX3 Eksileri:
    1.Daha düşük bir performans.Yüksek çözünürlüklü videolarda akıcılığı çok beğenmedim.
    2.Güncelliğini yitiriğinden teknik destek ve yardım konsunda az kaynak bulunması.
    3.Kızılötesi kumanda ile düşük performans
    4.Güncelleme beklemeyin
    Mi Box Eksileri:
    1.Kesinlikle çok berbat bir Wifi performansı, 2 duvar ötede zor çekiyor.
    (Çözümü modem kanalını dğeiştirin.Modem ile cihaz birbirini arada duvar olsada görecek şekilde konumlandırın.
    2.Tek Usb çıkışı.Hub ile çoğaltılabilir.
    3.Ethernet olmaması.Usb adaptör ile mümkün
    4.Micro Sd kart yuvası olmaması.Buda hub ile mümkün
    5.8gb hafıza .TX 3 de 16

Not: Benim tavsiyem Tx3 mini kullnılacaksa "atv experience" rom kurmanız.
    İki cihazdada ısınma problemi yok.
    Ayrıca Mi Box üzerindeki rom ile internete çok rahat ulaşabilirsiniz.
    Chrome , Mozilla uygulamaları var.Sadece marketten indiremiyorsunuz. Ama alternatif marketlerde bunlar
    var menüde gözükmeside özel bir uygulama ile mümkün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi random -- 15 Temmuz 2019; 23:0:47 >

• Merhaba uzun kullanımda 3-4 saat birşeyler izlersek donma takılma oluyormu ?
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.