Şimdi Ara

Tanix TX5 Max. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
840
Cevap
14
Favori
38.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kendinize ayırmayacaksanız, inceleme videosu çekecekseniz hiç alıp satmak için uğraşmayın bence.
    İstanbulda olupta hiç tv box kullanmamış TX5 max alan biri varsa gerekli uygulamaları kurup,
    videoyu çekip geri verirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rash.87

Hocam sorun yok. Eğer vergi çıkmazsa 3-5 kişi toplanın size de getireyim. Eh küçük bir el hakkı alırız Tabi 😁😁

200 TL vergi çok yani.

Alıntıları Göster
    Bu yöntem tutarsa bu kanaldan çok cihaz getirilebilir.
    El hakkı küçük olmak şartıyla tabii ki ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Limanyakan

Kendinize ayırmayacaksanız, inceleme videosu çekecekseniz hiç alıp satmak için uğraşmayın bence.
    İstanbulda olupta hiç tv box kullanmamış TX5 max alan biri varsa gerekli uygulamaları kurup,
    videoyu çekip geri verirsiniz.
    o zaman bu mesaj burada dursun ,
    1.seçenek satın alırım
    2.seçenek ise cihazı bir günlüğüne ödünç alıp tüm programları yüklemek incelemek olsun.
    hangisi önce olursa
    fikir için teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: miki

o zaman bu mesaj burada dursun ,
    1.seçenek satın alırım
    2.seçenek ise cihazı bir günlüğüne ödünç alıp tüm programları yüklemek incelemek olsun.
    hangisi önce olursa
    fikir için teşekkürler

Alıntıları Göster
    OK.

TX5 max alan kişi için de faydalı olur.

• quote:

Bu yöntem tutarsa bu kanaldan çok cihaz getirilebilir.
    El hakkı küçük olmak şartıyla tabii ki ...

Alıntıları Göster
    Tanix    TX5 Max.

Sanki biraz pahalı gibi. AliExpress'te 310 TL ama gümrük olayının garantisi yok.Bunda sıkıntı olmayacak herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rash.87 -- 7 Mart 2019; 6:11:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tanix    TX5 Max.

Türkiye'ye girmiş görünüyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bende 24 şubatta sipariş geçmiştim en son güncelleme ile 3 martta uçak kalkış yaptı ama daha güncelleme yok. Umarım benim kargoda aynı uçaktadır.

• rash.87 kullanıcısına yanıt
    Ben aliexpresten 279 tl ye aldım. Ama vergi çıkarsa 400-450 tl ye patlar

• quote:

Orijinalden alıntı: rash.87

Sanki biraz pahalı gibi. AliExpress'te 310 TL ama gümrük olayının garantisi yok.Bunda sıkıntı olmayacak herhalde.

Alıntıları Göster
    Bu fiyata gelse yine çok iyi.
    Son duruma göre sigorta paketi yaptırılsa da yine gümrük çıkacağını belirtiyorlar.
    En garanti yol bir tanıdık varsa Aliexpress ten, gümrük olmayan ya da düşük gümrüklü bir ülkeye isteyip oradan getirtmek.

• hogir12 H kullanıcısına yanıt
    Gönderin geri gitsin hocam 450 TL neymiş ya. Sokaktan mı topluyoruz parayı.

• quote:

Bu fiyata gelse yine çok iyi.
    Son duruma göre sigorta paketi yaptırılsa da yine gümrük çıkacağını belirtiyorlar.
    En garanti yol bir tanıdık varsa Aliexpress ten, gümrük olmayan ya da düşük gümrüklü bir ülkeye isteyip oradan getirtmek.

Alıntıları Göster
    340 TL hocam başka birşey çıkmaz sanırım. Geriye kalan ya ben gidip alırım ama uğraşamam otobüs falan bi şekilde isterim gelenden gidenden. Zamanım yok gidip gelmeye şuan

• rash.87 kullanıcısına yanıt
    Ne yapabilirim ki tr de bu alet yok. Vergisiz şu an çok zor. Bakalım artık. Nasipte ne varsa.

• Bilgi olarak soruyorum. Aliexpress'ten alınan ürünlerde vergi %20 değil miydi? 300TL cihaz için 200TL vergi konuşulmuş konuda. Arada vergi haberleri çıkıyor ama vergi bu kadar arttı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hogir12

Ne yapabilirim ki tr de bu alet yok. Vergisiz şu an çok zor. Bakalım artık. Nasipte ne varsa.
    Bu uzakdoğulu satıcılar arasında rekabet oldukça fazla.
    Nisan başı gibi çıkması beklenen s922X çipsetli cihazları beklemek iyi olur.
    O zamana kadar şu vergi işi de rayına oturur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oup59

Bilgi olarak soruyorum. Aliexpress'ten alınan ürünlerde vergi %20 değil miydi? 300TL cihaz için 200TL vergi konuşulmuş konuda. Arada vergi haberleri çıkıyor ama vergi bu kadar arttı mı?
    % 66 vergi bindirmişler.
    Gümrük Vergisi + ÖTV + 7 Euro ya da 18 Euro bandrol ve 4.5 Tl. gümrüğe sunma bedeli.
  • Limanyakan L kullanıcısına yanıt
    ÖTV ile Bandrol işi bozuyor o zaman. Gümrük vergisi ile gümrük sunum bedelini kabul etmiştik. Artık gümrükten takılmadan geçme ihtimali de çok düşük. Yazık gerçekten.

Ben de 60 USD civarı bir cihaz alacaktım. Bu durumda üzerine 30-35 USD daha masraf çıkacak cihaz buraya gelince.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oup59 -- 8 Mart 2019; 16:49:1 >
  • Limanyakan L kullanıcısına yanıt
    Gözümü kararttim. Bekleyemem. Pc bağlayıp izlemek zor oluyor iptv

• Bizim tx5 max cihazlar bu gümrüğü nasıl geçecek meraktayım. Gerçekten banggood mu ödeyecek? Yoksa biz mi?

• hogir12 H kullanıcısına yanıt
    Banggood da vergi iadesi avantajı var.
  • Banggood'dan alınan ürünü yurtiçinde takip için ayrı bir site var mı? Yoksa site içinde ki kargo takibi yurtiçi için güncelleniyor mu? Bu konuda bilgisi olan var mı?

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.