Şimdi Ara

TANIX TX6S , TX6 Allwinner H616&H6 4gb ram (64. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.783
Cevap
21
Favori
127.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Elinizde hdmı cıkışlı ve adaptör girişi olan bir tabletiniz varsa ve bana yetecek randımanı veriyor diyorsanız tv ye hdmı dönüştürücü ile bağlayıp micro usb ye klavye mouse bağlayp android box şeklinde kullanabilirsiniz 🤔

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Devrim1111 D kullanıcısına yanıt
    Ben ödesem de geri alacaksam parayı sorun yok :)
  • Inrl kullanıcısına yanıt
    Vergiler dahil yolluyorlarsa aynen dediğin gibi inşallah sorun yaşamazsın

• Yarın yeni güncelleme gelecekmiş cihaza

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Soğutma işi biraz çocukça oldu ama hem ucuz hem işe yarıyor TANIX TX6S , TX6 Allwinner H616&H6 4gb ram

• 3cm x 3 cm 5v fan işi fazlasıyla gördü mailyet 12 tl TANIX TX6S , TX6 Allwinner H616&H6 4gb ram

• Bugün 189 liraya android 9 lu modeli sipariş ettim Çin'den. Bakalım gümrüksüz mümrüksüz kavuşuruz inşallah.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba sahip olduğum romun güncel olduğunu nasıl anlarım ota güncel diyor ama sürüm bilgisi paylaşabilecek olan varsa iyi olur yeni elime geçti alet güncelleme yapmam gerekir mi aceba

• quote:

Orijinalden alıntı: Devrim1111

3cm x 3 cm 5v fan işi fazlasıyla gördü mailyet 12 tl
    Kardeş güzel olmuş. Bende bugün Çin'den bu ürünü sipariş ettim de, senin düzeneği görünce acaba bir de fan sipariş etsem mı dedim. Çok mu ısınıyor cihaz? Öyle oyun falan oynanmayacak ama yine de lazımsa fan da alayım.

• sukber S kullanıcısına yanıt
    Aşırı bir ısınma yok ama hiç yok de diyemem sadece bi kere ısınamdan dolayı kapanma yaşadım devamı olmasın diye tedbir benimki ve gayet güzel soğutuyor ama çinden sipariş vermeye değermi bilmem ben kadıköyden yazıcıoğlundan 12 tl ye alldım kafamdaki 2cm x 2cm fandı ama piyasada o ebat yok

• chemoside kullanıcısına yanıt
    Ustam cihazın kendi update i dışında bir güncelleme çok mantıklı değil sürüm yükselticem vs derken çöp olan çok cihaz var eğer amacın benimki gibi sadece film izlemekse zaten gereksinimde duymuyorsun yinede sen bilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: sukber

Bugün 189 liraya android 9 lu modeli sipariş ettim Çin'den. Bakalım gümrüksüz mümrüksüz kavuşuruz inşallah.
    Nereden hangi çeşidi aldınız
    Ben 2 gün önce 4/64 olanı aldım 307 ye bangooddan
    Vergi ihtimali için sigorta yaptıkları için tercih sebebim oldu

• arkadaşlar ürünü tavsiye eder misiniz? IPTV ve netflix için kullanacağım bir sıkıntısı var mı netflixin
  • Merhaba dün alet güncelleme var diye uyarı verdi bende yap dedim arka arkaya 4 veya 5 defa güncelleme sonrası ses sorunu çözümü üst ve alt bildirim ve navigasyon tuşları eklendi hafif bir yavaşlama oldu ama sanırım oda güncellemelerden biri ısınma sorunu için yazıyordu ondan oldu. Çok aktif kullanmıyorum ama güzel alet genel olarak seviyorum tavsiye ederim.

• Merhaba, hepsiburadadan android 9 yüklü versiyonunu almayı düşünüyorum. Kodi iptv film izleyeceğim bir sorun çıkartır mı veya bu uygulamalar için başka cihaz öneriniz var mı?

• ugin U kullanıcısına yanıt
    Tıktık diye gelen sesi kısmanın yolunu buldum rahatsız etmeyin modunu açman yeterli TANIX TX6S , TX6 Allwinner H616&H6 4gb ram

• Devrim1111 D kullanıcısına yanıt
    sagol üstad bende buldum ; kumanda dan ses kısmaya basınca üstünde çan işareti var mouse ile pasif edip kapatabiliyormusuz :)
    ama hala bir süre sonra cızırtı ses bozulmasına çare bulamadım
  • ugin U kullanıcısına yanıt
    Android 9 da baya önce giderildi 7 de varmı bilmiyorum
    Önceden kulak çınlaması gibi bir cızırtı vardı update ettikten sonra çözüldü şükür

• serverass131 S kullanıcısına yanıt
    Android 9 4 gb 64 gb rom bir ay kadar bir süredir kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım kodi den yada başka uygulamalarda bir ısınma söz konusu yanlız küçük bir fanla sorun kolayca çözülüyor

• 260 TL ye banggood dan aldığım 4/32GB versiyona 125 TL vergi+bandrol çıktı. Haram olsun. Adi herifler 22 euro altına da vergiyi kaldırdılar bugün. Yakında nefes almaya da vergi bekliyorum. Allah belalarını versin.
    Ben 2 yıldır uyandım ne dümenler döndüğüne, umarım vatandaşın çoğu da uyanır artık yoksa donumuza bile göz dikecekler. ÜStelik bu sadece ekonomi kısmı, diğer alanlarda durum yine berbat.
    neyse banggood tan alırken vergi sigortası da yapmıştırm. şimdi ne yapmalıyım? Ürün daha elime geçmedi.
    TANIX TX6S , TX6 Allwinner H616&H6 4gb ram

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hacim2 -- 15 Mayıs 2019; 18:29:2 >

• 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.