dostum eğer hala yapmadıysan kablo ile yap bu işlemi en garantisi bence kablo bir pc bağla ve yazılımı at.And 7 yazılımı attığında cihaz ön sayfada belirttiğimiz gibi rahatlıyor kasma diye birşey kalmıyor zaten yazılım alwinnerh6 için yapılan yazılım yongalı cihazlar için hepsinde uyumlu sorunsuz .Bende hala aynı yazılım var sorunyok hersey akıcı kolay gelsin. |
TANIX TX6S , TX6 Allwinner H616&H6 4gb ram (84. sayfa)
-
-
Hocam çok sağol yeni gördüm mesajı.elimde o kablodan yoktu sadece de kart vardı ondan dolayı bakamadım.
Cihazdan umudu kesmisken bu msji gördüğüm iyi oldu. Yarın kablo alıp deneyeyim olmazsa,yapmam gerekenler ve en iyi yazilim hangisiyle kısaca bilgilendirir misin acaba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cihazda çözemedigim bir sorun var.
Bir kere sd kartla android 9 farklı bir versiyon yüklemiştim.onean sonra cihaz kendini güncellemeye kilitledi sanki.
SD kartla android 7 yapmak istedim olmadı. SD kartı takıp cihazı çalıştırdığımda en ufak tepki vermiyor.
Daha sonra USB kabloyla denedim onda da hiç bir tepki vermiyor. Ama cihaz çalışıyor. Sadece güncelleme engellemiş gibi.
Ayarlardan geliştirici seçeneklerini ,OEM kilidini vs herşeyi açtım yine aynı
Bu sorunla karşılaşan ya da çözüm yolu önerisi olan var mı acaba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
selamalar,
T95 MAX-SCV2 u yükledim.Cihaz daha akıcı artık
fakat bi problem var. Stremio da ses alamıyorum.Arka plan sesi geliyor fakat konuşmalar yok.
sanırım stereo ayarları ile ilgili ama çözemedim.Konu hakkında fikri olan var mı
-
hocam hangi kablo ile nasıl yapabiliriz, bir video var mı? And9 da baya kasıyor.
-
en az 6-7 rom denedim,Problem şu ki tanix dışındaki cihazlarda dts özelliği çalışmıyor. Böyle olunca konuşma sesi gelmiyor. Mx player dahil baya player denedim fakat olmadı. ben de android 9 geri döndüm. Androidin tüm özelliklerini kıstım , bi çok programı kaldırdım.Şuan biraz daha akıcı video.Ama yine de çok iyi diyemem.Cihazdan soğudum açıkcası. İlana koydum satıcam.
-
sizin kullandığınız rom da 1080 fil izlerken ses sıkıntısı yok mu
-
selam sayın üyeler ,
stremio gibi başka uygulamalar varmı ?
stremiode filmin yada dizinin içini giriyorum 2.GB yada 1.GB olan torrentlerinin çoğunda kasma var , 2k falan olanları hiç şeçmiyorum bile , düzgün açılanı bulunana kadar çok uğraşıyorum sebebi nedir.
-
Merhaba. cihaz alınıp kullanılabilir mi? önerir misiniz?
-
cihaz alınıp kullanılabilir. fakat bu paraya hayır diyorum. 300 400tl iken tam parasını hak ediyordu.
-
hocam 8 aylık cihazı 500tlye aldım ama bluetooth çalışmıyor. Android 7 rom linkini de bulamadım.
Rom atarken hard brick yaşayan çok oldu mu ? Bluetooth ve netflix çalışan rom var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vahit.lafci -- 26 Temmuz 2022; 21:9:31 > -
Bazı rom yüklemelerinde yeşil ekranda kalıyor ilerlemiyor. Sebebini ve çözümünü bilen var mıdır ?
-
Hocam bende andorid 7 linki vardı usbde.bakayım .Özelden ulaşın bana yardımcı olayım.Sayfaya gerekli dökümanlarını atmıştım ama silinmiş galiba .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EsEs_FaN -- 28 Ekim 2022; 18:12:25 > -
merhaba dostlar, cihazı dün ikinci el 500tlye aldım.
inatttvde cihaz rootludur uyarısı alıyorum.
ne önerirsiniz?
-
atacr kardeş aynı sorun bendede var kaç tane ro kurduysam çogu wifi ve bluetooh çalışmıyor 2 tane rom buldum onlarda bütün herşey çalışıyor fakat 2'de root'lo rom'lar
ben stock rom istiyorum
paylaştıgın bu link uçmuş lütfen yeni link paylaşirmısın?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X