Şimdi Ara

Tank Galio Top

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sizce de güzel olmaz mı? Asırlık sopadan sonra full tank gidiyorum ya da eğer karşı ad ağırlıklıysa buzdoğan eldiveni alıyorum. Kısaca yapar mı?

• Iş yapar hocam neden yapmasın Galio çok iyi durumda şuanda yakında pro arenayada girer

Ben beğendim reworku ama hantallığı halen gitmemiş bide uçan kaçan mobil kompozisyonlara karşı Galio alma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ao Sol -- 22 Nisan 2017; 0:17:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla ormanda oynuyorum genelde full artı full tank gidiyorum,en fazla gunateşi çıkmışımdır,karşıya gore çivili veya buzdoğan da dahil full artı full tank,oyun sonu 25-30k dan az hasarım olmuyor,q'sunun can oranlı vurması şu anki nerflü hali bile olsa op.Zaten kitle kontrol canavarı,ultisi beklediğimden daha iyi,daha ne olsun.Solo da tank metası yavaştan düşecek gibi,yine fighterlar eline alacak bana göre solo top ı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Q'su direk apden alıyor ve tek hasar kaynağı. Takım kompozisyonunda hasarı sırtlayacak carryler var ise iş yapar. Ama öteki türlü sadece hasarı emersin takımının bir şey yapmasını beklersin. Onun yerine hem hasar vurup hem tanklık yapan şampiyonlar var metada.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.