Şimdi Ara

Tanoth -Yeni Bir Oyun-

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar. Bende bu oyunu yeni keşfettim. Güzel bir oyuna benziyor. Bence oldukça güzel bir oyun. Bite f_ight tarzı bir oyun yapmış. Yapımcısı olarak gameforge gösteriliyor. Oyuna herkesi beklerim. Yardım isterseniz oyundaki adım Lord Hades.

s1.tanoth.co.uk?kid=Akotar

oyuna buradan kayıt olursanız banada bir iyilik yapmış olursunuz.

Daha önceden bu oyun verilmişse affola.
    Hepinizi oyuna bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shela123 -- 27 Mayıs 2008; 9:32:15 >

• güzel oyun ama Türkçe sini bekliyorum. oyunun ismi "efsane" olacak sanırım
  • Server 2 teknik problemlerden dolayı kapatılmış. Server 1'e herkesi beklerim.
  • oyuna kayıt oldum logın oluyorum ole duruyor yenı sayfa gelmıyor

edit=türkçeside cıktı ama dedıgım gıbı logın olamıyorum
    http://www.tanoth.net

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hotarubi -- 28 Mayıs 2008; 18:16:12 >
  • Ya arkadasım uye olmaya calısıyorum gıslerın yanındakı kutuya tıklıyorum regıster dıorum ama hıc bırsey olmuyor sorun sıtedemı benden mı kaynaklanıyo anlamadım yardımcı olursanız sewınırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fehmisualp -- 28 Mayıs 2008; 18:53:39 >
  • oyunun türkçesi çıktı bilehttp://www.tanoth.net/
  • Bu oyunun amacı ne simdi?
  • Güzele Benziyor MAcera at filan Tavsiye ederim

ßide Tıklarsanız Çok makbule geçer:s1.tanoth.net?kid=catres
  • Yav Gladia-tus Kopyası Valla Billa Kopyaaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RichardDawkins -- 28 Mayıs 2008; 20:36:20 >
  • ßence super bi oyun
  • Süper Ya Bi 2 Dk Oynadımda Süper
  • emre oyundaki adın ne ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: FreeDi3

emre oyundaki adın ne ?

emre255
  • quote:

Orjinalden alıntı: emre50

Yav Gladia-tus Kopyası Valla Billa Kopyaaa

Zaten aynı kişiler yapmış bu oyunuda,hep aynı,hep aynı ya gladiatu(s) gibi yapıcaklar ya klansavaşları gibi başka alternatifleri yok azcık yaratıcı olsunlar uzun süre uğraşsınlar adam gibi oyun yapsınlar diyorum anlamıyorlar.
    : Bu arada buda benim referans linkim : s1.tanoth.net?kid=kertenkelebek tıklarsanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kertenkelebek_35 -- 29 Mayıs 2008; 13:18:35 >

• Güzel oyunda bi türlü giriş yapamırum adımı sifremi yazıyorum Hiç birsey gelmiyo
  • bende yapamıodum da sıfreyı yazıom sonra tekrar gırıom sayfaya o zaman gırıo otomatık oyuna sıfre ıstemeden ama gladıatus un aynısı harbıden sadece sımdılık premıum falan yok fazla rekabet olmaz ılk 2-3 hafta
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.