Şimdi Ara

Tanrı ve Şeytan üvey kardeş iddiaları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
3.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İşte Allah / Tanrı kavramının aynı ifade olmadığı bu konuda net şekilde ortaya çıkıyor

Hangi tanrının neyle kimle kardeş olduğu umrumda değil, ay tanrısı mı..aşk tanrısı mı..deniz tanrısı mı..banane.
    Beni Allah ilgilendiriyor, İslam'ın Allah'ı.
    Tek olan,
    O'ndan başka ilah olmayan Allah.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: naklov2129

Bu mesaj silindi.

İşte bende o uydurulmuş binlerce tanrıdan bahsediyorum zaten, aşk tanrısı..ışık tanrısı..ay tanrısı.. ay'ı yaratan ay tanrısı taşı yaratmadıysa aydaki taşın tanrısı nerde ulenn Tanrı ve Şeytan üvey kardeş iddiaları Tanrı ve Şeytan üvey kardeş iddiaları 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novagate -- 14 Mart 2021; 11:9:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tanrı ve şeytan öz kardeştir. ikiside benim evladım.. ama anneleriyle nikahlı değildik o zamanlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naklov2129 -- 18 Mart 2021; 14:33:33 >
  • quote:

tanrı ve şeytan öz kardeştir. ikiside benim evladım.. ama anneleriyle nikahlı değildik o zamanlar..

İyi de ay oluşmadan önce diğer gezegenlerde taş vardı, taş olmadan ay olamayacağına göre taş tanrısı piyasada yok Tanrı ve Şeytan üvey kardeş iddiaları 

• tanrı ve şeytan öz kardeştir. ikiside benim evladım.. ama anneleriyle nikahlı değildik o zamanlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naklov2129 -- 18 Mart 2021; 14:33:47 >
  • quote:

tanrı ve şeytan öz kardeştir. ikiside benim evladım.. ama anneleriyle nikahlı değildik o zamanlar..

Tanrı ve Şeytan üvey kardeş iddiaları

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.