Onu twiti atarken düşünecekti. Sinan Engin çok haklı, hem benim paramla çalışıyorsun ama işini yapmıyorsun, üstüne üstlük sana vazife olmayan konularda bana böyle yazıyorsun dedi. Bu arkadaşın ipi daha Sinan ve Rasim aramadan çekilmiştir zaten. Gerçi Rasim de dedi bir sıkıntın varsa mahkemede görüşürüz diye, haksızlığa uğradığını düşünüyorsa buyursun açsın dava nereye açacaksa. Sana ne kardeşim Sinan Fenerliymiş Rasim Beşiktaşlıymış diye sallamak sana mı düştü?
Kardeş bu kafaya ulaşmak için ATV Haber,Fb Tv,a9 tvyi eş zamanlı izliyorsun sanırım. Maşallah...
Yok sadece beynimle düşünüyorum. Devlet kanalında torpille işe giren ne olduğu belli olmayan birisi gündem olmak için ona buna sallarsa böyle olur. Sen kameramansan kameranı tut, yorumcuysan yorumunu yap, sana ne Sinandan, Ahmetten, Mehmetten? Sen kendinde sağa sola çamur atma hakkı görüyorsan, Rasim ve Sinan da maaşlı bir personel hakkında fikirlerini dile getirme hakları vardır. Bu şahıs hakkında fikirlerini belirtmişler ve elemanın üstleri de takdirlerini bu yönde kullanmış. Neyse iş bulabilirseniz yeni işinizde başarılar Murat Bey. Bu hatanızdan ders çıkartıp denginiz olmayan insanlar hakkında atıp tutmayı bırakırsınız umarım.
kardeş kusura bakma ama yazdığın zihniyet hiç iyi değil. ne yani şimdi biz halkız. oy verip başa getiriyoruz. adamlar çalıyor çırpıyor. eee bizim işimiz değil diye susalım mı? adam kameraman diye başka bişey düşünemeyecek mi? gazateci adam aynı zamanda araştırmacıdır.
Güdülmeye aşırı meyilli bir millet olduk cidden.
Fenerli Sinan yazmanın neresi araştırmacılık kardeş artık şaka yaptığınıza emin olmaya başladım. Bu şekilde twit atma hakkını kendinde görüyorsa Rasim ve Sinan da bu beyefendinin üstlerine fikir bildirme hakkını kendinde görmüştür. Sonuna kadar da haklılardır.