bende fb li olsam(allah korusun) bende istemem tabii zapatochny ve sivoku defansın göbeğinde,Uğur İncemanı Ön liberoda..Ah ulen siz yokmusunuz siiiiizzzz
---rüştü--- serdar kurtulus i.toraman zapo tello
sivok ugur
holosko delgado s.özkan
bobo
yıllardır gaza geldik tek ön libero 2 forvet oynadık . topu ileriye götürcek orta saha oyuncusu yokken 10 forvet olsa ne yazar. şu an bu sistem le lideriz ve bu sistemi begenmeyen yazarların lutfen gazına gelmeyin . modern futbol böyle oynanıyor 2 önlibero mutlaka olmalı . milan man utd hepsine bakın hepsi 2 ön libero .
yıllardır gaza geldik tek ön libero 2 forvet oynadık . topu ileriye götürcek orta saha oyuncusu yokken 10 forvet olsa ne yazar. şu an bu sistem le lideriz ve bu sistemi begenmeyen yazarların lutfen gazına gelmeyin . modern futbol böyle oynanıyor 2 önlibero mutlaka olmalı . milan man utd hepsine bakın hepsi 2 ön libero .
Sonuna kadar haklısın söylediklerinde ama vermiş olduğun örnekler bu iş gerçekten çok iyi yapan ön liberoları bizim takım maliyetinde olan takımlar!!!
Ayrıca adamlar gidip tamamen kapanan kocaeli yok denizli gibi takımlara karşı uygulamıyorlar bu taktiği..Tamam bu taktiği tam anlamıyla uygularsın problem yok..
Daha öncede bahsettiğim gibi hem 6+2 kuralından hemde performansı ve vurdum duymazlığından dolayı Cisse nin yedeğe çekilmesini daha uygun buluyorum ve 2 ön libero oynanacaksada 2.nin Serdar Kurtuluş olması gerekir diye düşünüyorum
Hakan Arikan
Serdar K. Gokhan Zan ZaPO Tello
Cisse
Ugur Inceman Serdar Ozkan
Delgado
Holosko Bobo
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme