Şimdi Ara

taraftar hattı 5 gb internet 19 tl 8 gb internet 29 tl (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.794
Cevap
5
Favori
129.177
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hakan_80

5 gb hattımıza tanımlandı kullanabilirsiniz diye mesaj geldi şimdi bunu tekrar aktif mi etmek gerekiyor şimdi

yoo ben bi yeri arayıp aktif etmemiştim. o mesaj geldiyse aktif olmuştur zaten direk kullanmaya başlıyosun :)
  • quote:

5 gb hattımıza tanımlandı kullanabilirsiniz diye mesaj geldi şimdi bunu tekrar aktif mi etmek gerekiyor şimdi

o mesaj geldiyse rahatlıkla kullanabilirsin hayırlı olsun güle güle kullan
  • quote:

Orijinalden alıntı: efem-35

quote:

Orijinalden alıntı: onurguner

quote:

Orijinalden alıntı: simyaci

quote:

Orijinalden alıntı: TwiNChiL

bi bayiye gittim izmirde 2 yıl tahattütlü olduğunu söyledi doğrumu?

1yıl taahhütlü. 2.yıl fiyat değişiyor zaten, 19 tl -> 29 TL oluyor ama devam etmeyip iptal edebiliyormusuz bir yıl sonunda...

bu arada kullanım miktarlari güncellendi mi alan arkadaşların?

evet güncellendi. 5gbnin üstüne eklendi kalan gbler.

gece 2'den sonra baktım benim kotada devretmiş, sırf bu devretip devretmediğini geçen gece avea mh sordum devretmez dediler, yahu bu çalışanlar uzaydan mı geldi

sorma ya acayip oyun oynadılar. yahu bu insanların yediği ekmek helalmi oluyo şimdi. hiç bilgi vermeseler daha iyi kaç kişiye kota sıfırlanır devretmez tam fatura yansır dediler, hayır müşteri hizmetleri bişey bilmiyoz dese bundan daha iyi, resmen yanlış yönlendiriyorlar. taahutnameyi bi istedim herşey açık bu kadar olmaz yani.

• quote:

quote:

yoo ben bi yeri arayıp aktif etmemiştim. o mesaj geldiyse aktif olmuştur zaten direk kullanmaya başlıyosun :)

vallahi ben alırken avea'daki bayan 2 saat internete girmeyin avea'yı arayın aktif edin demişti, mesaj geldi mi hatırlamıyorum çünkü modemi taktım virüs programını ve güvenlik duvarını pasif hale getirmiş bir türlü modemi çalıştırmamıştım o yüzden mesaj geldi mi gelmedi mi hatırlayamıyorum birde aveadaki kız modemi kıllanmadığınız zaman üzerinde bırakmayın demişti işim bitti mi modemi bilgisayardan çekiyorum

• quote:

quote:

quote:

vallahi ben alırken avea'daki bayan 2 saat internete girmeyin avea'yı arayın aktif edin demişti, mesaj geldi mi hatırlamıyorum çünkü modemi taktım virüs programını ve güvenlik duvarını pasif hale getirmiş bir türlü modemi çalıştırmamıştım o yüzden mesaj geldi mi gelmedi mi hatırlayamıyorum birde aveadaki kız modemi kıllanmadığınız zaman üzerinde bırakmayın demişti işim bitti mi modemi bilgisayardan çekiyorum

onlar ne diyosa tersini yap.
    2 saat değil 5 dakikada aktif oluyo :)
    ben modemi pc den çıkarmıyom bişe olmuyo merak etme :)
    ha bide aveadaki kız aslında kız değil erkek :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

onlar ne diyosa tersini yap.
    2 saat değil 5 dakikada aktif oluyo :)
    ben modemi pc den çıkarmıyom bişe olmuyo merak etme :)
    ha bide aveadaki kız aslında kız değil erkek :)

yok gsmobile aldığım avea bayisindeki bayandı(kız)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efem-35 -- 27 Ekim 2011; 14:43:53 >

• taahhütname de her gole 100 mb internet ile ilgili bilgi yok hediye internet hakkıda bilgisi olan var mi hangi maçları kapsıyor ne zaman yükleniyor
  • var. bari taahutnameyi komple buraya atayım :)
  •  taraftar hattı 5 gb internet 19 tl 8 gb internet 29 tl

taraftar hattı 5 gb internet 19 tl 8 gb internet 29 tl

• hakketen ttahütde yazmıyomuş gole 100mb diye :) yarın öbürgün şirket yüklemese hiçbi hak idda edemiyceğiz. dur ya yada ben göremedim.
    ama dünkü maçta 200 mb yüklendi mesaj geliyo zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: visceroid

- GSMobile modem kampanyasından belirlenen tarifelere 12 ay taahhüt verilerek faydalanılabilinir.
    - Kampanya boyunca 5GB internet ve mobil modem paketi fiyatı aylık 19TL, 8GB internet ve mobil modem paketi fiyatı aylık 29TL olacaktır.
    - Kampanya 14 Ekim 2011- 31 Aralık 2011 tarihleri arasında geçerlidir.
    - Taahhhüt bitiminde 5GB internet paketi aylık 29TL ile, 8GB internet paketi aylık 39TL ile devam eder. Paket dahilinde yer alan ve tahsilatına aracılık edilen aylık 7 TL değerindeki mobil modem bedellerine 12 ay boyunca hizmet faturası kapsamında yer verilecektir. Paket aşımlarında MB başına KDV ve ÖİV dahil 0,05 TL olarak ücretlendirilir. Paket dahilinde sağlanan veri kullanım hakları sadece yurtiçi için geçerlidir.
    - Kampanya kapsamında taraftarlara ayda 10 saat TTNET WiFi kullanımı hediye edilecektir. - Taahhüt bitiminden önce hattın iptal edilmesi durumunda, hattın iptalinden sonraki ilk faturaya faydalanılan toplam indirim tutarı ve kalan cihaz bedeli toplamı yansıtılır.
    - Fiyatlara KDV ve ÖİV dahildir. AVEA İletişim Hizmetleri A.Ş., fiyatları güncelleme hakkına sahiptir.
    - Veri kullanımından yansıtılacak en fazla fatura tutarı KDV ve ÖİV dahil 199 TL olacaktır.
    - 34 TL’lik Hat Açılış Özel İletişim Vergisi ve 13,2 TL’lik Telsiz Ruhsatname Ücreti 12 ay taksitli olacak şekilde, aylık 1,1 TL’lik Telsiz Kullanım Ücreti ise abonelik süresince taraftar tarafından karşılanacaktır.
    - Kampanya stoklarla sınırlıdır.

Ben download etmeden bir haftada 4 gb harcıyorum,allah kimseyi kotayla sınamasın.

• müşteri hizmetlerini aradım mesaj gelip gelmemesi okadar önemli değil dedi kullanabileceğimi söyledi ama online işlem merkezine baktım kota görünmüyor mesaj da gelmedi şaşırmış durumdayım
  • Şimdi bu 5 gb 19 TL lik pakette bu 19 TL den hariç para ödeyeceğiz mi? Vergi cihaz parası açılış ücreti vs vs
  • arkadaşlar 3g olmayan yerde hız nasıl örnegin telekomun 1 mbt hızında kıyasla yavaş mı hızlı mı ? 2g mi edgemi ondan hız nasıl kullanan varmı bilgi verebilirmi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: comolokko69

Şimdi bu 5 gb 19 TL lik pakette bu 19 TL den hariç para ödeyeceğiz mi? Vergi cihaz parası açılış ücreti vs vs

5gb lık paket 19+5 8gb lık paket 29+5

5tl telsiz kullanım,ruhsat ve hat açılış vergisi...
  • quote:

izmir buca gürçeşmede çekior mu düzgün?

Bilen yokmu? nasıl öğrenebiliriz?
  • quote:

quote:

izmir buca gürçeşmede çekior mu düzgün?

Bilen yokmu? nasıl öğrenebiliriz?

3G lı baz ıstasyonu olup olmadıgını avea musterı hızmetlerınden ogrenebılırsın
  • ankaradan alanlar gs modem ise bana bayş bilgisi verebilir mi acaba pm ile
  • bana mesaj geldi galatasaray'ın attığı 2 gol için 200mb yüklenmiş ... Allah'tan yediğimiz golleri düşmüyorlar kotadan
  • quote:

Orijinalden alıntı: eranyumm

bana mesaj geldi galatasaray'ın attığı 2 gol için 200mb yüklenmiş ... Allah'tan yediğimiz golleri düşmüyorlar kotadan

gollerden gelen hediyenin kullanım önceliği var değil mi
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.