Şimdi Ara

taraftar hattı 5 gb internet 19 tl 8 gb internet 29 tl (136. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.794
Cevap
5
Favori
129.139
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 134135136137138
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: seyy@h

30 TL lik hiç kullanmadığım halde fatura geldi 30 tl. Avea Allah belanı versin.

Btk'ya üye ol ve şikayet et, faturayıda ekle dosyaya! banada 62tl geldi tahahüt bozduğum için 30tl ve 27.de iptal ettiğim için hiç kullanmadığım üstelik geçen aydanda kalan data vardı hattımda 32tl, toplam 62tl.fatura çıkarmışlar. bende btk üzerinden itirazda bulunup faturayı 1tl olarak ödedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.Bozoğlu

quote:

Orijinalden alıntı: seyy@h

30 TL lik hiç kullanmadığım halde fatura geldi 30 tl. Avea Allah belanı versin.

Btk'ya üye ol ve şikayet et, faturayıda ekle dosyaya! banada 62tl geldi tahahüt bozduğum için 30tl ve 27.de iptal ettiğim için hiç kullanmadığım üstelik geçen aydanda kalan data vardı hattımda 32tl, toplam 62tl.fatura çıkarmışlar. bende btk üzerinden itirazda bulunup faturayı 1tl olarak ödedim.

ben ödedim faturamı ama :( yinede iade talep etsem olur mu acaba. ne iğrenç bir firmaymış bunlar.
  • Aveadan kurtulmak için son 40 gün, vay be bitti bile. Şafak 40.
    Banada güzellik yapacağı kesin Aveanın. Allah kurtarsın cümlemizi ne diyim.
  • arkadaşlar bu ayın 26 sında taahhütüm bitiyor sadece bu son fatura haricinde para vermeden nasıl kurtulurum bundan bilgisi olan var mı? hattı kontürlüye çevirmek istedim mh den telefonla 20 lira fsturasıza geçiş ücrtei telsiz ruhsatname ücreti vs vs sıraladı ne yapmalıyım hattı başka oparatöre mi taşıyayım ne yapıpta en az zararla kurtulabilirim bu 3g belasından....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erkan07

arkadaşlar bu ayın 26 sında taahhütüm bitiyor sadece bu son fatura haricinde para vermeden nasıl kurtulurum bundan bilgisi olan var mı? hattı kontürlüye çevirmek istedim mh den telefonla 20 lira fsturasıza geçiş ücrtei telsiz ruhsatname ücreti vs vs sıraladı ne yapmalıyım hattı başka oparatöre mi taşıyayım ne yapıpta en az zararla kurtulabilirim bu 3g belasından....

+1
  • ben bu tarifeyi 10 tlye kullaniyorum aylik :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FieSTaA

ben bu tarifeyi 10 tlye kullaniyorum aylik :)

Benim de ağustosta bitiyormuş, seninki gibi bir kampanya yapmazlarsa ben de iptal edeceğim. Benim sorunumda internetin yavaşlığıydı. Aldığımdan beri bir türlü memnun olamadım. İnternet bazen çok iyi, ama bazense resmen sürünüyor. Facebook üzerinden mesaj da attım ama....
  • Siz degerli musterimize ozel hediyemiz:Tarifenizin ucreti bu aydan itibaren 4TL/ay indirimli ve artik 25TL!5GB tarifesinde kaldiginiz surece indirim gecerlidir.

Zaten 24,5 geliyordu.
    iyi oldu. 5gb 20,50 tl ye gelicek :))

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kurtulmak için son 28 gün.
    Bugün TTnet internetim bağlandı, internet kullandığımı şimdi anladım. bir yıl süründük.
  • ben de 4gb'lık paketi kullanıyorum. ilk kullanmaya başladığımda kalan kota devretmiyordu. bu ayın 26'sında 150mb civarı birşey kalmıştı, baktım ki ayın 27'sinde devretmiş. gerçi 4 gb'ı artırmak pek kolay değil ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: 7nbitirdin

Siz degerli musterimize ozel hediyemiz:Tarifenizin ucreti bu aydan itibaren 4TL/ay indirimli ve artik 25TL!5GB tarifesinde kaldiginiz surece indirim gecerlidir.

Zaten 24,5 geliyordu.

banada aynı msj geldi kardeş 20.5 mu gelecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: fast-man

quote:

Siz degerli musterimize ozel hediyemiz:Tarifenizin ucreti bu aydan itibaren 4TL/ay indirimli ve artik 25TL!5GB tarifesinde kaldiginiz surece indirim gecerlidir.

Zaten 24,5 geliyordu.

Umarim :) oyle saniyorum

• quote:

quote:

quote:

Zaten 24,5 geliyordu.

böyle msj geldiğini görmedim ama 26 tl gelen faturam 22 tl gelmiş. ayrıntıda 4 tl indirim yazıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: leventakb

quote:

quote:

quote:

Zaten 24,5 geliyordu.

böyle msj geldiğini görmedim ama 26 tl gelen faturam 22 tl gelmiş. ayrıntıda 4 tl indirim yazıyor.

Benim de her ay 33,5 gelen faturam 31 lira gelmiş. Taahhüt bitince hele bana indirim yapma avea.

• quote:

Orijinalden alıntı: leventakb

quote:

quote:

quote:

Zaten 24,5 geliyordu.

Bana da 20.5 tl gelmis.

4 tl indirim yazan yerde 3.25 yaziyor :))

20.5+21.25=41.75 tl ye. 500 dk hy,5000sms+6gb net ve sinirsiz sonrasi :))

• 6 nisan 2012de aktif edilmiş taahhutlu kampanyam için iptal başvurumu ne zaman yapmalıyım ?
    edit: iptal başvurusu yaptım,4 gb 10 liraya teklif ettiler.6 ay ya da 1 yıl taahhüt dediler.1 yıl yaptım.çok mükemmel fiyat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evrekas -- 11 Mart 2013; 11:04:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALTINBAŞAK

quote:

Orijinalden alıntı: onurguner

quote:

quote:

pm attım

Hocam bi pm de ben alabilir miyim?
    Bir de bu 10 tl lik 4 gb tan biraz bahseder misiniz? Devretme var mi gollerden mb var mi kota 4 du asabiliyo mu yoksa duruyo mu?

devretme yok. 4gb yi aşabiliyo, programdan sınırlıyabilirsiniz ama. yada sürekli 5555 e kalan yazıp görebilirsiniz kotayı. numarayıda pm atıyorum.

Tamam hocam bu aksam itibariyle ben de 10 liralik internet olayina dahil oldum.hemde bu ayin faturasi gelmeyecekmis.bu ay kullandigim internet hediye gibi oldu.ocak 27 de vergilerle birlikte 11.25 tl gelecekmis.tekrar tesekkur ederim.

fatura dedikleri gibi mi geldi ? 10 lirayı aşıyor mu :)

• 8 gb için bana da 26.5 TL fatura gelmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evrekas

quote:

quote:

quote:

quote:

pm attım

Hocam bi pm de ben alabilir miyim?
    Bir de bu 10 tl lik 4 gb tan biraz bahseder misiniz? Devretme var mi gollerden mb var mi kota 4 du asabiliyo mu yoksa duruyo mu?

devretme yok. 4gb yi aşabiliyo, programdan sınırlıyabilirsiniz ama. yada sürekli 5555 e kalan yazıp görebilirsiniz kotayı. numarayıda pm atıyorum.

Tamam hocam bu aksam itibariyle ben de 10 liralik internet olayina dahil oldum.hemde bu ayin faturasi gelmeyecekmis.bu ay kullandigim internet hediye gibi oldu.ocak 27 de vergilerle birlikte 11.25 tl gelecekmis.tekrar tesekkur ederim.

fatura dedikleri gibi mi geldi ? 10 lirayı aşıyor mu :)

Hocam bu ay fatura 11.36 tl gibi bi fatura geldi.

• ben hattı vodafone taşıdım kurtuldum son fatura 30.50 tl yerine 49.50 tl geldi...
    1 yıllık vergileri aldılar büyük ihtimalle....
    ama neyse kurtuldum zır pırt net gidiiyordu yavaşlıyordu dünya varmış darısı sizin başınıza

• 
Sayfa: önceki 134135136137138
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.