Şimdi Ara

taraftar hattı 5 gb internet 19 tl 8 gb internet 29 tl (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.794
Cevap
5
Favori
129.138
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mursid

quote:

Orijinalden alıntı: righteous@

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: righteous@

quote:

kampanyayı bugün gördüm inanamadım ttnet bile bundan daha pahalı :) hemen yarın alacağım. 7 TL olayına gelince

"Paket dahilinde yer alan ve tahsilatına aracılık edilen aylık 7 TL değerindeki mobil modem bedellerine 12 ay boyunca hizmet faturası kapsamında yer verilecektir"

arkadaşlar biraz dikkatli okuyun ya sizden bunu ayrıyeten alacağını söylemiyor "PAKET DAHİLİNDE YER ALAN VE TAHSİLATINA ARACILIK EDİLEN 7 TL" diyor.yani bu 7 tl nin ayrıyeten paket ücretine ekleneceğini söylemiyor. sadece bu 7 tl lik bedelin paket ücretine dahil olarak hangi kapsamda faturada yer alacağını belirtmiş adamlar.
    ayrıca müşteri hizmetlerini arayan arkadaşa da böyle bir ücretin olmadığı belirtilmiş.
    sonuç olarak 19 + 4 tl hat vergileri = 23 tl ye 5 GB internet kaçırılmaz takımların attığı gollerle olur sana ortalama 6 GB :) hemen yarın alıyorum.aveanın çekim gücü de harika oldu zaten.tavsiye ederim.

ya tabii uzaktan bakınca cazip geliyor ama kota takibi olayı var ki asıl unuttuğunuz nokta, açın bakın jet kademeli faturalı kullanıcılara hep kotaların şişirildiğini söylüyorlar avea da yarın 199 liralık faturaları gördüğünüzde de bekleriz sizi bu sayfalara yine

kotalarının şişirildiğini söyleyenler eminim dikkatli kullanmayanlardır (uploadın kotaya dahil olduğunu gözardı etmek gibi vs.) aveanın birsürü internet kullanıcısı var.kotalar şişiriliyor olsa bu kullanıcıların yarısından çoğu şikayet eder ve kimse avea ya yaklaşmaz bu nedenle avea böyle birşey yapamaz.

hocam gerçekten ilginçsiniz, tutturmuşsunuz bir uploadın kotaya dahil olması meselesi gidiyor,yahu kotalı kullanıpta upload eden adam ne yapacakta şişirecek kotayı, filmmi paylaşacak kotalı 3g hattıyla,ee msn,sörfe harcadığınız kota ise zaten burada yazmaya bile değmez..kullanıcıların yarısından çoğu şikayet ediyor zaten bir araştırın isterseniz zaman ayırıp,sizin söylediğiniz gibi olmasını bende isterim ama olmayınca da olmuyor işte,

ben sadece dikkatli olun diyorum,sonra üzülmeyin..aksi olsa ilk başta bende alırım zaten

söylediklerine katılmıyorum. bence bazı kullanıcılar farkında olmadan bir şekilde kotayı aşıyor dikkat etmeyerek ve sonra aveanın kotayı şişirdiğini sanıyorlar.madem sınırlı internet kullanıyorsun bu işi sıkı tutacaksın.ayrıca neye dayanarak kullanıcıların yarısından çoğunun şikayet ettiğini söyleyebiliyorsun merak ediyorum. ben açıkçası böyle kesin olmayan şeyler yüzünden benim gibi ihtiyacı olan insanların bu fırsatı kaçırmalarını istemediğim için çaba sarfediyorum.başka bir amacım yok. internet kullanımı için fazla para veriyoruz normalde 4 gb internet 39 tl çok fazla bence.bu nedenle bu paket çok uygun.ama tabi ki isteyen alır isteyen almaz buna herkes kendisi karar verir.

şu forumu biraz araştırsanız,sahibinden.com'a iki göz gezdirseniz değişecek fikriniz belki,ama tabii burada yazmak daha rahat,neyse artık karışmıyorum,nasıl isterseniz

• bu ttnet in 19 tl 4gb mobil modem olayı nasıl sizce? ttnet nasıl sağlıyor bu mobil modem olayını sonuçta bir cep operatörü değil heryerde çekiyormu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeThauS

bu ttnet in 19 tl 4gb mobil modem olayı nasıl sizce? ttnet nasıl sağlıyor bu mobil modem olayını sonuçta bir cep operatörü değil heryerde çekiyormu?

Bildiğim kadarı ile Avea'nın alt yapısını kullanıyorlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wanker

quote:

bu ttnet in 19 tl 4gb mobil modem olayı nasıl sizce? ttnet nasıl sağlıyor bu mobil modem olayını sonuçta bir cep operatörü değil heryerde çekiyormu?

sizce alınırmı?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Wanker

quote:

sizce alınırmı?

bu kampanya daha mantıklı degil mi...

23 tl'ye golleri de hesaba katarsak yaklasık 6 gb yapar..gerci bu hafta Galatasaray boş geçti :)
  •  taraftar hattı 5 gb internet 19 tl 8 gb internet 29 tl
  • Bu da Kartalcell:

taraftar hattı 5 gb internet 19 tl 8 gb internet 29 tl
  • Modemimde var taşımaya müsait hattımda var. İkisininde ücretlerini düşsek 19-7=12+1,1=13,1 TL ye 5GB internet süper olurdu aslında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakan_80

Modemimde var taşımaya müsait hattımda var. İkisininde ücretlerini düşsek 19-7=12+1,1=13,1 TL ye 5GB internet süper olurdu aslında.

modemi veya hattı kabul etse yeter şayet 25 vereceğime 29 verip kamu vınn alasım var
  • quote:

Orijinalden alıntı: inexo

quote:

Modemimde var taşımaya müsait hattımda var. İkisininde ücretlerini düşsek 19-7=12+1,1=13,1 TL ye 5GB internet süper olurdu aslında.

modemi veya hattı kabul etse yeter şayet 25 vereceğime 29 verip kamu vınn alasım var

kamuvında kota aşımı yok 4GB ve herşey dahil 29 TL
    Avea kota aşımı var 5GB ve herşey dahil 24 TL gibi duruyor.

Yalnız bir defa kota aşımı olsa 5 liralık farkın bir yıllık ücretini çıkarırı avea. Bende alanların yorumlarına göre hareket edeceğim cepnet paketini 5-6 gün önce yeniledim zaten biraz daha beklerim artık.
  • Hayret bişey ya , aveadan kota aşmak istemiyosan kendi programı var zaten kota aşımına 5500 mb yap aşmazsın , amma dert oldu bu olay :)
  • bu kampanyadan gsmobile şeklindeki jet modemi alanlar modelini yazabilir mi? MF190 mıdır, yani fark sadece görüntüde mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: simyaci

bu kampanyadan gsmobile şeklindeki jet modemi alanlar modelini yazabilir mi? MF190 mıdır, yani fark sadece görüntüde mi?

evet model MF190
    avea konusunda daha fazla ayrıntı var...
    http://forum.donanimhaber.com/m_53759016/mpage_1//tm.htm#53879445
  • 8 gb 29 TL olanından aldım. Beşiktaş lıyım ama gittim trabzoncell modem aldım.Baktım beşiktaş 6 maçta 7 gol atmış,trabzonspor 12 gol.Ayda 10 gol atsa Trabzon yeter.
    Bugün denemek nasip oldu modemi.6 megabit hızı gördüm.Ayrıca kendi programı var üzerinde download ve uploadı ölçen.Kota uyarısı koyabiliyorsun.Örneğin ben % 80 i kullanınca uyarı versin şeklinde yaptım.Isınma için diyeceğim ilk gün için yaklaşık 5 saattir takılı ve haerhangi bir ısınma problemi yok.

Fiyat performans tatmn edici...
  • quote:

Orijinalden alıntı: simyaci

bu kampanyadan gsmobile şeklindeki jet modemi alanlar modelini yazabilir mi? MF190 mıdır, yani fark sadece görüntüde mi?

dl 7.2 ye ul 5.6 ... iyi bir jet
  • herşeymi böyle tuzak olur.
    alanlar şöyle bi durum var. .. şimdi misal ben 20.10.2011 de aldım 5gb hattınıza yüklenmiştir diyodu. şimdi o 5 gb 26.10.2011 de sıfırlanıcak yeni bir aya giricekmiş.
    yani uzun lafın kısası 5 gün internete 24 tl vericem. bu olmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurguner

herşeymi böyle tuzak olur.
    alanlar şöyle bi durum var. .. şimdi misal ben 20.10.2011 de aldım 5gb hattınıza yüklenmiştir diyodu. şimdi o 5 gb 26.10.2011 de sıfırlanıcak yeni bir aya giricekmiş.

ilk aldığında kullandığın kadar ödüyorsun....
  • quote:

Orijinalden alıntı: efem-35

quote:

müşteri hizmetleri öyle dedi.
    bu müşteri hizmetleri sallama cevapta veriyor o zaman bak ya şimdi arada kaldım :D
    bende şimdi film falan indiricektim madem kotam sıfırlanıyo diye.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: efem-35

quote:

müşteri hizmetleri öyle dedi.
    bu müşteri hizmetleri sallama cevapta veriyor o zaman bak ya şimdi arada kaldım :D
    bende şimdi film falan indiricektim madem kotam sıfırlanıyo diye.

aveda bir kaç yıl paket konuşma kullandım, aveanın sistemi ilk pakette son 3 gün bile olsa kullanım miktarına göre fatura çıkardı. aldığım bayiye de sordum kullandığın kadar ödersiniz dedi....

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: inexo

quote:

kamuvında kota aşımı yok 4GB ve herşey dahil 29 TL
    Avea kota aşımı var 5GB ve herşey dahil 24 TL gibi duruyor.

Yalnız bir defa kota aşımı olsa 5 liralık farkın bir yıllık ücretini çıkarırı avea. Bende alanların yorumlarına göre hareket edeceğim cepnet paketini 5-6 gün önce yeniledim zaten biraz daha beklerim artık.

aynen cepnet aylık paketi yeniledim 7,9 TL'ye...bekliyecem,istediği kadar uygun olsun ama ben FATURALI mobil operatörler ile İNTERNET işine girmem.... adam akıllı anlık kota sayacı yapmalılar (ÇÜNKÜ,BİNDİRME YAPMALARINDAN BIKTIRDILAR!) ve FATURASIZ modemim AĞRISIZ BAŞIM OLSUN... yarın öbür gün O VERGİSİ,BU VERGİSİ ,YOK KOTAYI GEÇTİN DEYİP MODEMİ FİTİL NİYETİNE GÜZEL ŞAKALAR YAPABİLİRLER DEMEDİ DEMEYİN...

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.