Şimdi Ara

taraftar hattı 5 gb internet 19 tl 8 gb internet 29 tl (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.794
Cevap
5
Favori
129.171
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başvurduktan sonra hemen aktif oluyorsa ayın 26'sı geçtikten sonra başvurmak daha iyi bu durumda. Ocakta sömestr dolayısıyla şehir dışına 15-20 günlüğüne gideceğim ama tekrar geri döndüğümde 5 ay sonra tekrar gideceğim. Bu durumda 12 taahhüt vermek çok saçma olur benim adıma.

Kalabalık yapmadan sorayım; en uygun ön ödemeli 3G internet paketi hangisi ? Hem kota, hem fatura açısından. TTNet aboneliğimde var. Gerekirse TTNet Mobil tarifesinden de yararlanabilirim.
    Tek düşüncem gerektiğinde o hatta TL yükleyip internet paketi satın alıp kısa dönemde kullanmak. 1 sene içerisinde Ocak-Şubat arası 20 gün, yaz tatilinde tahminen 1 aylık kullanacağım.

Ayrıca bunların dışında Turkcell Vınn, Vodafone Vodem ve Avea Jet modemlerinin arasındaki farklar ne ? Çoğunun hızları ve üreticileri birbirleri ile aynı. Huawei ve ZTE. Ama fiyatlara bakıldığında Avea 49 TL, Vodafone 65 TL, Turkcell 81 TL fiyat belirlemiş. Tabi model farklılıkları var ama 3G Modem'in fiyatına bu kadar etki eden hız dışında hangi faktör var ki ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nétwork -- 25 Ekim 2011; 3:18:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: onurguner

nasıl yapıcaklar o şakayı.
    kendi programını ayarla, yok o da olmaz diyorsan 9495 e ücretsiz ha bire mesaj yolla kota bilgin geliyo. amma göz korkutmuş şu kota işi :)

Cem yılmazın bir espiri vardı.

Biri sormuş gösteride "karizmanız var mı varsa kaç santim" diye.

o da

"Karizma dediğin insanın içinde olur. İçinde oldumu da kaç santim olduğunu anlarsın"

demiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DigitalWorld

quote:

nasıl yapıcaklar o şakayı.
    kendi programını ayarla, yok o da olmaz diyorsan 9495 e ücretsiz ha bire mesaj yolla kota bilgin geliyo. amma göz korkutmuş şu kota işi :)

Cem yılmazın bir espiri vardı.

Biri sormuş gösteride "karizmanız var mı varsa kaç santim" diye.

o da

"Karizma dediğin insanın içinde olur. İçinde oldumu da kaç santim olduğunu anlarsın"

demiş.

• İnternet paketlerini faturalı almanızı önermem, kota aşımı ve ölçümü başınıza fatura olarak dert açabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: safkar14

İnternet paketlerini faturalı almanızı önermem, kota aşımı ve ölçümü başınıza fatura olarak dert açabilir.

+heleki avea da
  • quote:

Orijinalden alıntı: eranyumm

quote:

Orijinalden alıntı: GaMeLeCtROniCa

internet paketine taahhüt vermeyi düşünenler için ttnet hep net paketi daha uygun buna göre...

neresi daha uygun? 6 gb'ı ilk 3 aydan sonra 42 tl oluyor.. bunda da atılan gollerle 5.5-6 gb civarı kota olması muhtemel.

net4'te toplam 8 gb kota varmış, taraftar modemin 8gb'ı 29 TL. hepnet'in ilk 3 aydan sonra fiyatı 39tl. ayrıca benim sabit hattım da yok

Şöyle İzah Ediyim Size 16mbps e Kadar NETLİMİTSİZ Paketi Kullanıyorum
    Aylık 59TL Yani Yılda 59x12=708TL
    Hepnet 6GB Paketine Geçersem 12 Ay Taahhüt Verirsem
    İlk 3 Ay 59+5TL Sonraki 9 Ay 74+5TL Yılda 903TL
    903-708=195/12=16.25TL

Vergiler 5TL(Hat Açılış Telsiz Ruhsat ve Kullanım)
    TTNET WİFİ SINIRSIZ

• kamu vinn mi alsam bunu mu turkcell electro world ve bimeks e 100 tl çek veriyor 12 ye bol 8 tl 21 tl ye 4 gb :) vergi yok kota asım yok. mis..
  • quote:

Orijinalden alıntı: inexo

kamu vinn mi alsam bunu mu turkcell electro world ve bimeks e 100 tl çek veriyor 12 ye bol 8 tl 21 tl ye 4 gb :) vergi yok kota asım yok. mis..

sen bilirsin pek fark yok gibi fiyat olarak ama aveanın 5-6 gb interneti.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eranyumm

quote:

internet paketine taahhüt vermeyi düşünenler için ttnet hep net paketi daha uygun buna göre...

neresi daha uygun? 6 gb'ı ilk 3 aydan sonra 42 tl oluyor.. bunda da atılan gollerle 5.5-6 gb civarı kota olması muhtemel.

net4'te toplam 8 gb kota varmış, taraftar modemin 8gb'ı 29 TL. hepnet'in ilk 3 aydan sonra fiyatı 39tl. ayrıca benim sabit hattım da yok

Şöyle İzah Ediyim Size 16mbps e Kadar NETLİMİTSİZ Paketi Kullanıyorum
    Aylık 59TL Yani Yılda 59x12=708TL
    Hepnet 6GB Paketine Geçersem 12 Ay Taahhüt Verirsem
    İlk 3 Ay 59+5TL Sonraki 9 Ay 74+5TL Yılda 903TL
    903-708=195/12=16.25TL

Vergiler 5TL(Hat Açılış Telsiz Ruhsat ve Kullanım)
    TTNET WİFİ SINIRSIZ

nasıl yani ama bu sadece senin için geçerli.
    ben haraç vermemek için zaten ttnetle ilişiğimi kestim. evimde sınırız net olsa zaten 3g yi ne yapıyım :) ha şöyle olabilir senle ben anlaşalım farkını sana veriyim 3g yi bana ver

• quote:

quote:

kamu vinn mi alsam bunu mu turkcell electro world ve bimeks e 100 tl çek veriyor 12 ye bol 8 tl 21 tl ye 4 gb :) vergi yok kota asım yok. mis..

4 u tam doldururum çünkü fatura sabit olacak. Ama aveada 6yi korka korka 5e kadar gelmesi fatura stresi de katılırsa kötü. Karar veremiyorum şimdilik
  • quote:

quote:

quote:

4 u tam doldururum çünkü fatura sabit olacak. Ama aveada 6yi korka korka 5e kadar gelmesi fatura stresi de katılırsa kötü. Karar veremiyorum şimdilik

şöyle bi durum var faturadan yana korkun yok ama ben daha önce vınn kullandım. açıkcası bana ayda 4gb yetmedi. hele bu 3g olayını kullanmadıysan seni uyarıyorum çabuk doluyo download+ upload ... günde 130 mb
    kim ne derse desin istiyen istediği espriyide yapabilir. ben kendimi biliyorum bilinçli kullanıyorum neden korkayım faturadan hep programından mb sınırı koydum hem mesajla ögreniyorum. illada ucu ucuna kullanmıyorum ayda 6 gb kullanıcaksam günlük hakkım 200mb ise 190mb kullanıyorum, programla otomatik mb e ulaşınca kesilir bağlantın zaten.

hatta senin avantajın var yarın alırsan tam fatura gelicek sana bizim gibi 5-6 gün kullanıp tam aylık ödemiyceksin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurguner -- 25 Ekim 2011; 15:53:51 >

• quote:

kota aşım nasıl yok anlamadım bu pakette?

ay içinde 4 gb aştıktan sonra ne oluyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

Başvurduktan sonra hemen aktif oluyorsa ayın 26'sı geçtikten sonra başvurmak daha iyi bu durumda. Ocakta sömestr dolayısıyla şehir dışına 15-20 günlüğüne gideceğim ama tekrar geri döndüğümde 5 ay sonra tekrar gideceğim. Bu durumda 12 taahhüt vermek çok saçma olur benim adıma.

Kalabalık yapmadan sorayım; en uygun ön ödemeli 3G internet paketi hangisi ? Hem kota, hem fatura açısından. TTNet aboneliğimde var. Gerekirse TTNet Mobil tarifesinden de yararlanabilirim.
    Tek düşüncem gerektiğinde o hatta TL yükleyip internet paketi satın alıp kısa dönemde kullanmak. 1 sene içerisinde Ocak-Şubat arası 20 gün, yaz tatilinde tahminen 1 aylık kullanacağım.

Ayrıca bunların dışında Turkcell Vınn, Vodafone Vodem ve Avea Jet modemlerinin arasındaki farklar ne ? Çoğunun hızları ve üreticileri birbirleri ile aynı. Huawei ve ZTE. Ama fiyatlara bakıldığında Avea 49 TL, Vodafone 65 TL, Turkcell 81 TL fiyat belirlemiş. Tabi model farklılıkları var ama 3G Modem'in fiyatına bu kadar etki eden hız dışında hangi faktör var ki ?

• quote:

Orijinalden alıntı: simyaci

quote:

Orijinalden alıntı: efem-35

şikayetle ilgili forum oluşturdurlar mı? eğer oluşturmuşlarsa 48 saat içinde sms ile cevap gelir

evet oluşturduğunu söyledi, bakalım...
    form oluşturmak mesele değil, sorunu çözmesinler o zaman ben voltranı oluşturacam onlarla!

umarım 200 tl fatura gelmez.çünkü paket tanımlanmadan kullanmışsn bu durumda standart internet tarifesi üzerinden kullanmış oluyorsun.ama müşteri hizmetlerini aradığında hata yaptıklarını söylemişler bu yönden biraz rahat olabilirsin.

diğer bir mesele fatura kesim tarihinden birkaç gün önce abone olanların faturası bence tam fatura olarak gelecek çünkü ben 24 ünde abone olurken bayideki çalışan bana paketi şimdi verelim 27 sinde aktif edelim siz 27 sinde kullanmaya başlayın yoksa 2 gün için tam fatura ödersiniz dedi.bende tamam dedim.ayrıca bu paketin hattınıza tanımlandığını belirten mesaj gelmeden kesinlikle kullanmayın yoksa bu arkadaşımız gibi sıkıntı yaşayabilirsiniz.kotanızı sıkı takip edin siz kendiniz hesaplayın nekadar kullandığınızı bu şekilde hiçbir sorun yaşamazsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: righteous@

quote:

kesiliyo gibi bişey
    hız 5 kbs oluyor
  • quote:

quote:

quote:

quote:

şöyle bi durum var faturadan yana korkun yok ama ben daha önce vınn kullandım. açıkcası bana ayda 4gb yetmedi. hele bu 3g olayını kullanmadıysan seni uyarıyorum çabuk doluyo download+ upload ... günde 130 mb
    kim ne derse desin istiyen istediği espriyide yapabilir. ben kendimi biliyorum bilinçli kullanıyorum neden korkayım faturadan hep programından mb sınırı koydum hem mesajla ögreniyorum. illada ucu ucuna kullanmıyorum ayda 6 gb kullanıcaksam günlük hakkım 200mb ise 190mb kullanıyorum, programla otomatik mb e ulaşınca kesilir bağlantın zaten.

hatta senin avantajın var yarın alırsan tam fatura gelicek sana bizim gibi 5-6 gün kullanıp tam aylık ödemiyceksin.

faturanız günle çarpılır sizin büyük ihtimal..
    ben de olsam faturaya 1-2 gün kala alırım sizin lehinize bence bu durum

• quote:

quote:

quote:

kesiliyo gibi bişey
    hız 5 kbs oluyor

hacı o zaman nasıl mis gibi oluyo bu paket anlamadım ben vodafone cepnet 96 kbs de bile delirtirken,5 kpste herhelde tımarhanelik oluruz

• quote:

quote:

quote:

@onurguner
    youtube seyretmeye başladım bakalım kaç kota gidecek

valla bende hep sınırsıza özeniyodum hesap kitap yapmadan daldım bende bende bişeyler indiriyom bakalım yarın bitene kadar bitirebilicemmi 4gb yi. yaşasın özgürlük

biraz önce avatar2 seyrettim,

ay sonu avea da sana, avatar2 fatura filmini yapacak sen merak etme

• quote:

quote:

quote:

quote:

@onurguner
    youtube seyretmeye başladım bakalım kaç kota gidecek

valla bende hep sınırsıza özeniyodum hesap kitap yapmadan daldım bende bende bişeyler indiriyom bakalım yarın bitene kadar bitirebilicemmi 4gb yi. yaşasın özgürlük

biraz önce avatar2 seyrettim,

ay sonu avea da sana, avatar2 fatura filmini yapacak sen merak etme

sen ne kadar anti-aveacısın. olayın aslını anladınmıki öyle diyorsun. o kotayı kullansada kullanmasada aynı parayı veriyo zaten. bu gidişle cepnet kullanırsın sen hep.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurguner -- 25 Ekim 2011; 20:47:25 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

kesiliyo gibi bişey
    hız 5 kbs oluyor

hacı o zaman nasıl mis gibi oluyo bu paket anlamadım ben vodafone cepnet 96 kbs de bile delirtirken,5 kpste herhelde tımarhanelik oluruz

aveada kota aşıp da 1 gb 50 tl vereceğime kessin daha iyi

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.