Şimdi Ara

Taraftar Sayısı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
5.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Arkedios

quote:

Orijinalden alıntı: PulpFictioN

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: PulpFictioN

quote:

Sırf bu saçma konuya cevap atabilmek için üye oldum. Hangi takım taraftarının daha çok olduğunu ve takımına sahip çıktığını buradan da anlayabilirsiniz.

Galatasaray bu uydurmasyon anketlerde hep 1. oluyor evet ama nedense Fenerium satışları Gs Store, Kartal Yuvası vs. bunların toplamını geçiyor.
    Üstelik Gs taraftarı daha yeni stadını dolduramazken Fenerbahçe taraftarı sadece kadınlar ile stadını dolduruyor.

BU ANKETLER TAMAMEN KOLPADIR.
    Arkadaşında dediği gibi bunları neye göre belirliyorlar onuda çok merak ediyorum. Bende Fenerbahçeliyim ama daha hiçbir ankette sorulmadı hangi takımlı olduğum. Acaba biz başka bir ülkede veya gezegende mi yaşıyoruz?

Tamamda Fener stadı İstanbulun göbeğinde. Ayrıca bayanların stadı doldurmaları gayet normal. Hem stada ulaşım zahmetsiz hemde biletler bedava. Bu şike sürecinden itibaren stadı dolması gayet normal. Ben Gs li değilim ve TT Arena'ya bir kere gittim. O da Azerbaycan maçıydı. Bir dahada metroyla öpseler gitmem.

Tamamda kardeşim sen zaten galatasaray taraftarı değilsin. Gerçek bir taraftar için o yolun sorun olacağını sanmıyorum.

O yol dediğin işkence, yol falan değil. İnönüde, Şükrü Saraçoğlunda ve Old Trafford'da (hava atmak için yazmadım ) çok maça gittim ve hiç zorluk çıkmıyor. Zaten sözlüklerde ve orda burda da metrodan çok şikayetçi taraftar. Devlet kolaylık sağladı tabii ki eyvallah, ama ek hat ve araçlarla ile ulaşım açılmadıgı sürece mesela ben annemle maça gidemem. Ama İnönü yada Şükrü Saraçogluna çok rahat gidebilirim.

Old Trafford ha ?

Tamamda dostum bak şimdi bana da TT Arena daha yakın. Şükrü Saraçoğlu karşıda kalıyor. Ozaman takımımın maçını izlemeye hiç gitmeyeyim?

Git tabii ki ama Şükrü Saraçoğluna gitmek (TT Arena'ya yakın olsan bile) TT Arena'ya gitmekten daha zahmetsiz. Eğer Fenerli olsaydım İstanbulun neresinde olursa olsun yağmur çamur demeden maçlara gitmeye çalışırdım ama TT Arena öyle değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: gtrskyline

quote:

Orijinalden alıntı: Chuckly

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Chuckly

quote:

quote:

Sırf bu saçma konuya cevap atabilmek için üye oldum. Hangi takım taraftarının daha çok olduğunu ve takımına sahip çıktığını buradan da anlayabilirsiniz.

Galatasaray bu uydurmasyon anketlerde hep 1. oluyor evet ama nedense Fenerium satışları Gs Store, Kartal Yuvası vs. bunların toplamını geçiyor.
    Üstelik Gs taraftarı daha yeni stadını dolduramazken Fenerbahçe taraftarı sadece kadınlar ile stadını dolduruyor.

BU ANKETLER TAMAMEN KOLPADIR.
    Arkadaşında dediği gibi bunları neye göre belirliyorlar onuda çok merak ediyorum. Bende Fenerbahçeliyim ama daha hiçbir ankette sorulmadı hangi takımlı olduğum. Acaba biz başka bir ülkede veya gezegende mi yaşıyoruz?

taraftar olmak takıma sadece para desteği vermek mi sence ?? parası olmayan ama takımına gönülden bağlı insanlar olamaz mı ?? ben doğuda güney doğuda uzun süre yaşadım. orada insanlar evlerine zor bakıyorlar. bir de gidip takımları için para mı harcayacaklar. bunu sadece doğu olarak düşünmene gerek yok. her şehirde fakir insanlar olabilir senede 200-300 lirayı takımları için ayıramayan insanlar olabilir. sen bu insanları sırf klube maddi destek vermedikleri için taraftar yerine koymuyorsan ben senin insanlığından utanırım.

fenerlilerin bu para ve fenerium geyiği beni öldürecek. ne adamlar var fanatik adam 2000 yılındaki forması ile maça geliyor. o taraftar değil mi ? başkanınız gibi herşey sizin için para olmuş.

yıllardır türkiyedeyim ufak seyehatler için yurt dışında bir kaç ülkeye de gittim oradaki gurbetçilerin çoğu galatasaraylı. özellikle almanyada sayı çok çok fazla. türkiyeye gelirsek eğer galatasaray 1 adım önde. fenerin de çok büyük kitlesi var kimse inkar etmiyor fakat sayı olarak galatasaray önde.

sizin için para önemliyse varsın önde olun hiç de umrumda değil.

Kulübe para verenler ayda 200-300 tl ile geçinmiyor merak etme.Şu saçma mantığı da anlamıyorum.Neymiş taraftar değilmişiz müşteriymişiz.Biz müşteriliğimizi taraftar olduğumuz için yapıyoruz zaten

peki genç arkadaş sen hiç askeri ücret ile 9 kişilik bir aile nasıl geçinecek bunu düşündün mü ?? herkes senin baban annen gibi okumuş hali vakti yerinde kimseler değilse ne olacak ?? ayrıca ayda diyen de yok. size müşteri diyende yok. başka konuları gelip burada kusma. o insanlar yılda 200-300 lirayı bırak, kıt kanaat geçiniyorlar. elbet şehrinde orta halli ucu ucuna geçinen insanlar görmüşsündür. bu insanlar bir formaya nasıl 100 lira verecek??? hayatından yokluk görmeden gelip de burada ahkam kesme.

şimdi madem açtın ilk mesajımda yazdıklarımı adam gibi oku. maddi durumu olan zaten takımına katkı yapıyor fakat sırf klup için ayıracakları 200-300 liraları yok diye taraftardan saymamak ne demek ?? sizin için taraftarlık yıl sonu fenerium un mali cirosu mu ?? Allah aşkına git benden küçüksün kötü bir şey de demek istemiyorum sadece sana şunu diyeceğim bu örneği asla unutma.

arabaların çok geçtiği bir caddeye bak. önünden yüzlerce araba geçiyor. herkes arabaları seviyor fakat kimisi mercedes ile geçiyor kimisi peugeot ile geçiyor kimisi doğan serçe ile geçiyor. şimdi sen doğanla geçen adama bu araba ne lan böyle araba tutkunluğu mu olur diyebilir misin ?

İyide bir tek Fenerbahçe taraftarı mı zengin? Galatasaray taraftarının bizim taraftarımızdan eksik bir yanı yok.Biz bu süreçte takım yıkılmasın diye bütün desteğimizi verdik.Stadı doldurduk,günde milyon ciro yaptırdık.Bu milyon ciroyu da genç fenerbahçelilerin organize ettiği bir etkinlik ile yaptık.300.000 taraftar kart sayısına ulaştık.Yine maddi durum diyebilirsin ama alakası yok.Bir taraftar kart için yılda sadece 35 lira veriyorsun.Fenerbahçe taraftarının takımına en bağlı taraftar olduğuna itiraz etmeyin lütfen.Geçen sene Galatasaray 8.olurken Galatasaray maç konusu sinek avlıyordu.Okuldaki arkadaşlarımın hiç birisi maç izlemiyordu.Nedense şimdi hepsi fanatik Galatasaray'lı oldu.Bu sene hazırlık maçlarını bile kaçırmamaya dikkat ettim.Oynadığımız berbat futbola rağmen stad neredeyse her maç full dü.Biz de bıkmadan usanmadan sürekli destek verdik.Önemli olan bu

lafı istediğin yerinden anlamışsın tebrikler. klube bağlı olmak=klube para vermek dediğinden bu denklem çıkıyor. gönül bağından bahsedeneniz yok. aklınız fikriniz para. tamm zor zamanında klube para desteği vermen kadar doğal bir şey yok fakat bununla övünmek çok saçma. acun sırf çok parası var diye 500 bin lira klube para gönderebiliyor. yani bu iş paran varsa alırsındır. para yoksa insanlar nasıl alacaklar. haklısın sadece galatasaraylılar mı bu durumda değil.

geçen sene ben galatasaray ın her maçını izledim sinirlendim üzüldüm fakat takıma destek oldum. maddi imkanlarımın el verdiği kadar destek oldum. maç konusu sinek avlıyordu demişsin. çok kötü geçen maçların ardından kendi takımının mağlubiyetini sürekli konuşan bir taraftar olabilir mi ??????? saçmalığın dibine vurmuşsun. herkes maçı izledi takip etti vs. ama bunu sosyal ortamda konuşmak zorunda değil. kaldı ki takım çok kötü oynarken ve kaybederken hiç değil. bu mantığı çocuklar bile kurmaz laf olsun diye doldurmuşsun.

Sana kısaca he yav he derdim ama neden başkalarının karakterlerine özeniyorsun taklit ediyorsun çok merak ediyorum.

İyi geceler donanımhaber ailesi

• Fnerbahçeliyim telegolu izliyorum.
  • ya destek olayı ayrı olabilir en büyük 2 şehirde fenerbahçe etkin gözüküyor gs izmirde öne geçmiş gözüksede çogunluk olarak ele almış orda göztepe altay ksk birsürü takım var az kişi vardır galatasaraylı yüzdeye vurunca ezici bi cogunlukla 1. geldiğini zannetmiyorum gelişmiş illerde fenerbahçe üstün olduğu için normaldir bu mali yönden önde olması galatasaraylı taraftarlar bi özeleştiri yapsınlar sınıfta falan çoğu gs li diyorda hepsi gidipte alışveriş etmez forma almaz fanatik sayısı azdır diyelim. Ama fener taraftarı olur olmaz bilmediği konuda bile fanatiktir yanlış olsa bile görüşü ileri sürer laftan anlamaz genelleme yapmıyorum çevremdeki izlenimim bu zaten fenerbahçe kurumsallaşmayı hepsinden önce başarmış klüp olarak yönetilmeyi halletmiş stadı 10 yıldır lüks durumda olan bi klüp taraftar sayısında gs önde olabilir kimse sözlerimde art niyet aramasın . Ben Samsunspor luyum burdada durum aynı inkar edecek değiliz.

• @Djwisbrone

ben samsun maçlarına gidiyorum . Fb ye samsun gıcık fakat gs a değil.

fb, gs dan önce kurumsallaştı derken?gs ne çıkarsa hemen arkasından fb de çıkarttı.

birde etkinlik olarak fb taraftarı önde diyenler var tam komedi.senelerce bir çok marş bestelenen ve 90dk susmayan gs taraftarı.
    hele gs basket taraftarı avrupanın ilk 3ne girer
    ali samiyen hell kelimesi gs taraftarının etkinlini özetler sanırım.

ayrıca uefa kupası üst üste 4yıl şampiyonluk zamanı gençleri çoğu gs lıdır.face, twitter neredeyse tüm internet aleminde gs birinci

sadece ekonomik olarak fb taraftarı önde.
    dh da bile ezici gs üstünlüğü var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Göztepe taraftarı %0.5 den çok daha fazladır kesin.
  • 1 ve 2. sıra hep tartışılır ama 3. tartışmasız belli sanırım :D
  • Fenerium satışları bjk ve gsyi katlıyormuş

Beyin bedava...Ne alakası var satışların çok olmasıyla taraftar sayısının farklı farklı taraftarlar mı gidip dakka başı alışveriş yapıyor ne kıt insanlar var ya. Tarihe geçicek dönemlerden birini yaşıyor fenerbahçe herhalde alışveriş olucak. Dağın başındaki seyrantepede 35.000 ortalamayla oynuyoruz şehrin göbeğinde kale arkası tribünlerin yarısı boş derbi maçı oynuyorsunuz fenerbahçe olarak, gelmiş stadın dolulugundan dem vurmus utanmadan :) Bedeva bilet olunca herhalde gidicek millet, ona bakarsan TS GS maçında stad kapasitesini aştı nerdeyse :) kendilerini Man U falan sanıyo ciddi ciddi bunlar ...

• Biz ne kadar tartışsakta boş bu belirlenemez bence. Ama şundan %100 eminim ki Gs de genç taraftar sayısı daha fazla. Bunun nedenininde uefa kupası olduğunu düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zmax

@Djwisbrone

ben samsun maçlarına gidiyorum . Fb ye samsun gıcık fakat gs a değil.

fb, gs dan önce kurumsallaştı derken?gs ne çıkarsa hemen arkasından fb de çıkarttı.

birde etkinlik olarak fb taraftarı önde diyenler var tam komedi.senelerce bir çok marş bestelenen ve 90dk susmayan gs taraftarı.
    hele gs basket taraftarı avrupanın ilk 3ne girer
    ali samiyen hell kelimesi gs taraftarının etkinlini özetler sanırım.

ayrıca uefa kupası üst üste 4yıl şampiyonluk zamanı gençleri çoğu gs lıdır.face, twitter neredeyse tüm internet aleminde gs birinci

sadece ekonomik olarak fb taraftarı önde.
    dh da bile ezici gs üstünlüğü var

kurumsallaşma derken fenerium coğu sehirde var Samsun'a da 3 yıl önce geldi ki bu yıl anca samsun gibi büyük bir şehre bu yıl açılabildi gs store ts store dan bile sonra açıldı . Samsun FB ye gıcık değil samsun Fenere karşı farklı galibiyetleri var o yüzden böyle gelebilir sana.. 4-0 lar hatta bu şehirde arkayı fenerleyelim derler yerlisiysen bilirsin. Etkinlik olarak eğer futbolcuları baskı altına alma ise Beşiktaş öndedir bence sonra Galatasaray gelir. Fenerin oldugu stad beşiktaş taraftarında olsa ben futbolcu olsam baskıdan heyecanlanırım :D

• quote:

Orijinalden alıntı: W7K2D

quote:

Orijinalden alıntı: Radamel Falcao

Bilyoner araştırması

A&G araştırması

En çok taraftar yüzde 33.8 ile Galatasaray’ın.
    Ardından yüzde 26.6 ile Fenerbahçe geliyor.
    Yüzde 18.4 ile Beşiktaş üçüncü.
    Yüzde 10.1 ile dördüncü Trabzonspor’u
    yüzde 2.9 oranla Bursaspor izliyor.

Bursaspor %1 , hemde Bursa'da Bursaspor'dan cok gs li var öyle mi ?? Ta... mı geciyosunuz

Resimdeki oranlar genel bir araştırma sonucu değil. Bilyoner.com abonelerinin tuttuğu takımları belirtiyor. Bilyoner'in resmi verileri. Bursa'da yaşayan ve bilyoner.com abonesi olanların çoğunluğu Galatasaraylıymış.

• Taraftarı daha fazla olana madalya mı veriyolar arkadaş bu kadar tartışmışsınız?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.