Şimdi Ara

Tarayıcı Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bilgisayarımda daha onceden sorunsuz çalışan tarayıcımda su an belgeleri tarayamiyorum. Sorunu resim halinde gonderiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum...

Tarayıcı Sorunu

• Kullandığın programın adı nedir?
  • Canon Yazıcı - Tarayıcı - Fotokopi tarzında makinam var. Yazıcıda bir sorun yok. Fakat bir belgeyi taramak istedigimde , tarama islemini gerceklestiriyor Sonra Resimdeki hatayı veriyor.

Kullandigim programda Hata gordugunuz Mp Navigator.

Ilginiz icin tsk ederim
  • Bir kaç gün once combofix ile birgisayarı taratmıştım. Acaba sebeb bu olabilir mi? DVD Rom Otomatik acilmiyor ve Takmis oldugum Flash Bellek çift tıklama ile giremiyorum. Win + Run F: diyerek girebiliyorum. Ilk defa bole bir hata ile karşılaşiyorum.

Yardımlarınızı Bekliyorum...
  • Usb Bellege Cift tiklayarak Ulasilmamasinin Nedeni ne olabilir. Ismini bilsem Forumda yada google arama yapip fikir yurutecegim ama bilemiyorum..

Lutfen Yardim....
  • quote:

Orjinalden alıntı: byblacksnake

Usb Bellege Cift tiklayarak Ulasilmamasinin Nedeni ne olabilir. Ismini bilsem Forumda yada google arama yapip fikir yurutecegim ama bilemiyorum..

Lutfen Yardim....

http://www.zshare.net/download/50726233cd26dfc3/
    Linkteki dosyayı indirip çalıştırın. işlem bitinceye kadar yaklaşık 3 dakika bekleyin. bilgisayarı kapatıp açın.
    Alıntı:@golevez33
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.