Bildirim
Tarayıcı Tavsiyesi
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Arkadaşım illaki sadece tarama özelliği olan bir makine istiyorsan verdiğin paraya yazık olur. 150-200 liraya.
HP'nin 99 liraya hem yazıcı hem fotokopi hem tarayıcı makinesi vardı.
http://www.vatanbilgisayar.com/inkjet-cok-fonksiyonlu-yazici/hp-cq198b-deskjet-1050a-yazici,-tarayici,-fotokopi/productdetails.aspx?I_ID=57827
yukarıdaki linke bakarsın. -
çözünürlük vede hız kavramları ayırt edici oluyor ama bu sistemler için
birde misal bir kitap defter taratman gerekiyor bu sistemlerde onu word olarak alma şansı veriyor yani programı veriyor ama diğerleri bunu vermiyor
yani tavsiye verirken bunu da göz önünde tutmak lazım
bende misal defter ve kitap taratmak için alıcam kısmetse ama sadece tarayıcı özelliği olsun istiyorum ki hem arıza yapma imkanıda azalmış olur -
Selamlar arkadaşlar,
Halihazırda lazer yazıcım var fakat tarayıcı özelliği yok. O yüzden yalnızca tarayıcı özelliğini kullanacağım bir cihaz arıyorum.
Araştırma yaptım, tarayıcı özelliği olan yazıcılar var 50-100 lira arasında. Fakat yalnızca tarayıcı almaya kalktığınızda fiyat 150 liradan falan başlıyor. Bu da benim yazıcıların tarayıcı özelliğinin düşük olduğunu düşünmeme neden oldu.
Tarayıcılarda önemli kriterler nelerdir aydınlatırsanız ve ürün tavsiye ederseniz sevirim.. -
quote:
Orijinalden alıntı: mp_349
Selamlar arkadaşlar,
Halihazırda lazer yazıcım var fakat tarayıcı özelliği yok. O yüzden yalnızca tarayıcı özelliğini kullanacağım bir cihaz arıyorum.
Araştırma yaptım, tarayıcı özelliği olan yazıcılar var 50-100 lira arasında. Fakat yalnızca tarayıcı almaya kalktığınızda fiyat 150 liradan falan başlıyor. Bu da benim yazıcıların tarayıcı özelliğinin düşük olduğunu düşünmeme neden oldu.
Tarayıcılarda önemli kriterler nelerdir aydınlatırsanız ve ürün tavsiye ederseniz sevirim..
mp280 in tarayıcı kalitesi çok güzel.bir dökümanı koyduğunuzda aynısını bilgisayara aynı boyutlaıryla aktarıyor.kesinlikle tavsiye ederim. -
Tavsiye için teşekkür ederim Compadrex. Sadece tarayıcı olsa daha iyi bir performans almaz mıyız? Diğer türlü biraz zorlar gibi geliyor.
1 hafta boyunca oturup evdeki bütün albümleri taratacaklar. Sadece bunun için bir cihaz istiyorlar başka bir amaç yok. Tabiki almışken tüm özellikleri olması iyi olur ama asıl amacı zorlarsa sıkıntı yaratabilir sanki. -
Arkadaşım yazıcı tavsiyelerini boşver. Güzel bir sonuç almak istiyorsan bunu hepsi bir arada yazıcıların tarayıcısıyla halledemezsin.
Alttaki gibi bir model yada epson markalı başka bir model işini çok güzel görür. Taradıktan sonra orjinal resimden daha canlı olduğunu farkettiğinde hak vereceksin.
http://www.vatanbilgisayar.com/Taray%C4%B1c%C4%B1lar/epson-v33-v33-scanner/productdetails.aspx?I_ID=50474 -
v33 aldım cihaz iyide tam özelliklerini kullanmasını öğrenmek mesele -
kesinlikle aynı şeyi düşünüyorum. bana da lazım. -
-
Canon CanoScan Lide 210 Tarayıcı -
Hangi ürünü aldınız? Memnun musunuz?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X