Bildirim
!!!!!TARAYICI TESTİ SONUÇLANDI!!!!!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
Reklamın gazabına uğradık galiba
-
Yanlız birşeye dikkatini çekmek isterim.Firefox sadece %4 işlemci kullanırken Maxthon %53 işlemci kullanıyor.
Yani biri çok ram az işlemci , diğeri az ram çok işlemci.Yani birbirine eşit diyebiliriz.
-
Bu arada işlemci kullanımına bakarak yanılmayın çünkü o çok anlık değişen bi şey.Normalde firefoxla eşit yani.Niye böyle çıkmış bende anlamadım.İnanmayan deneyebilir.quote:
Orijinalden alıntı: Rietveld
Yanlız birşeye dikkatini çekmek isterim.Firefox sadece %4 işlemci kullanırken Maxthon %53 işlemci kullanıyor.
Yani biri çok ram az işlemci , diğeri az ram çok işlemci.Yani birbirine eşit diyebiliriz.
-
operada durum nasıl acaba onu deneyen varmı?quote:
Orijinalden alıntı: Aytek
Bu arada işlemci kullanımına bakarak yanılmayın çünkü o çok anlık değişen bi şey.Normalde firefoxla eşit yani.Niye böyle çıkmış bende anlamadım.İnanmayan deneyebilir.
Alıntıları Göster -
güzelmiş maxthon ben denedim.işlemciden falan yemiyo değişen veriler onlar ama ramdan çok az yiyio.güzelde skin leri var.hatta bi tane yolluyiim ssquote:
Orijinalden alıntı: GregoR_MendeL
operada durum nasıl acaba onu deneyen varmı?
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: savkar
güzelmiş maxthon ben denedim.işlemciden falan yemiyo değişen veriler onlar ama ramdan çok az yiyio.güzelde skin leri var.hatta bi tane yolluyiim ss
Alıntıları Göster
-
512 MB RAM'i var bilgisayarımın, fazladan 50 MB Firefox gibi tarayıcı ve eklentilerinin köpeği olsun :)quote:
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: yokat
512 MB RAM'i var bilgisayarımın, fazladan 50 MB Firefox gibi tarayıcı ve eklentilerinin köpeği olsun :)
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: yokat
512 MB RAM'i var bilgisayarımın, fazladan 50 MB Firefox gibi tarayıcı ve eklentilerinin köpeği olsun :)
+1905
-
opera dururken bunlarla uğraşıyonuz yaquote:
Orijinalden alıntı: emreee85quote:
Orjinalden alıntı: yokat
+1905
Alıntıları Göster
-
koyun bakalm opera kaç yiyioo ramden.quote:
Orijinalden alıntı: combata
opera dururken bunlarla uğraşıyonuz ya
Alıntıları Göster -
quote:
koyun bakalm opera kaç yiyioo ramden.
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: savkar
üç sekme açtım 45 yiyodu inanmassan resimde koyayım -
4 sekme 53 yedi...quote:
Orijinalden alıntı: combataquote:
üç sekme açtım 45 yiyodu inanmassan resimde koyayım
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: combata
quote:
-
quote:
Orijinalden alıntı: Rietveld
quote:
Orjinalden alıntı: Rietveld
işlemci kullanmamak için ramden kullanıyor firefox en güzelini yapıyor
-
quote:
Orijinalden alıntı: onur54529
4 sekme 53 yedi...
quote:
Orjinalden alıntı: combata
quote:
Alıntıları Göster
-
bende operada 7 açtım 50 yedi tek açtım 35 yediquote:
Alıntıları Göster
ekaroat sen bunu nasıl becerdin ya
işlemci %5-8 arası
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi combata -- 7 Ağustos 2006; 23:52:57 >
-
o zaman bi ayar yapılıcaksa ben yapmadım 1 hafta önce kurdum operayı 4 sekme açıyorum işlemci 20-30 arasında ram de 53 de duruyo...quote:
Alıntıları Göster -
valla ben bugün opera kullanmaya başladım mozilla kullanıyodum 9.0 yüklüydü ama kullanmıyodum hız testinden sonra 9.01 yükledim hiçbi ayar yapmadım zaten hala alışma aşamasındayım belki operaya geçişimin şerefine bana kıyak yaptılarquote:
o zaman bi ayar yapılıcaksa ben yapmadım 1 hafta önce kurdum operayı 4 sekme açıyorum işlemci 20-30 arasında ram de 53 de duruyo...
Alıntıları Göster
-
Opera en iyisi bana göre....quote:
o zaman bi ayar yapılıcaksa ben yapmadım 1 hafta önce kurdum operayı 4 sekme açıyorum işlemci 20-30 arasında ram de 53 de duruyo...
Alıntıları Göster -
baktımda mozillacılardan ses çıkmıyoquote:
valla ben bugün opera kullanmaya başladım mozilla kullanıyodum 9.0 yüklüydü ama kullanmıyodum hız testinden sonra 9.01 yükledim hiçbi ayar yapmadım zaten hala alışma aşamasındayım belki operaya geçişimin şerefine bana kıyak yaptılar
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- pdf i link olarak paylaşma
- excelde üslü sayı yazma
- json fotoğraf açma
- telefon numarasından konum bulma
- ip-tv.app bein sport
- en iyi ücretsiz antivirüs programı
- ses değiştirici program
- office ltsc nedir
- modem şifre değiştirme
- kayıtlı şifreler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X