Şimdi Ara

Tarayıcınım açılışta hep şu adrese gidiyor: http://mystart.incredibar.com/?loc=CH_NT (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
92.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cemal1982

quote:

Orijinalden alıntı: blueice32

quote:

Orijinalden alıntı: cocazola

Selamlar,bir şekilde bu yönlendirmeyi virüs gibi yedim.

Tarayıcım Chrome, ayarlardan yabancı forumlarda da okudugum her tur duzeltmeyi yapmama ragmen tarayıcım http://mystart.incredibar.com/?loc=CH_NT adresi ile açılıyor. Başlangıç sayfasını ve varsayılan tarayıcıyı google yapsam da durum değişmedi.

Kullanıcının Firefox , IE ya da Chrome ne kullandıgı farketmiyor; bu illete bulaştınız mı yandınız. Çözebilen varsa beri gelsin...

bir tahminde bulunayım..

sırası ile :

1- başlattan çalıştır yazın gelen kutucuğa regedit yazın kayıt derfteri gelecektir. F3 tuşuna basın arama penceresine incredibar yazın ve sağ tarfta bulunan anahtarı komple silin tekrar F3 e basın ve tekrar bulursa yine silin ve bunu bitene kadar yapın. sonunda zaten bulunamıyor diyecektir belki 1 kere belki 10 kere bilmiyorum. tabi tarayıcın kapalı olsun bu arada

2- bilsayarım da C de arama yapın Ve yine incredibar yazın ve bişey bulursa silin

3- tarayıcınıza girin araçlardan ana sayfanızı düzeltin. muhtemelen şu an bu saçma şey yazıyordur. google kullanıyorsan iştewww.google.com.tr yaz.

4- son olarak ta tarayıcınızda "eklentileri yönet" yerini bulabilirseniz bu bar ı devredışı bırak deyin (mesela firefox ta araçlar>eklentiler den yapılabiliyor)

sanırım sorun düzelecektir...

Dediklerini yaptım sorunum İE de Firefox tarayıcılarında düzeldi sağolasın paylaşımın için...

rica ederim...

• en kısa ve etkili çözüm yolu (mozilla için)

Yeni bir sekme açın
    Adres çubuğuna about:config yazın ve enter’a basın
    Güvenlik doğrulamısın geçin
    Arama bölümüne browser.newtab.url yazın
    Sağ taraftaki link değerine sağ tıklayarak about:blank şeklinde değiştirebilir veya istediğiniz linki yazabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Player ONE

Formata gerek yok

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/searchreset/

Bu eklentiyi yükleyin temizler

Sağolasın üstadım, günlerdir uğraşıyordum yazmış olduğun eklentiyi yükledim ve sorunum bitti.

Çok teşekkür ederim.

• Evet "Cocazola" arkadaşın dediğiniz gibi Google Chrome de Araçlar/Uzantılar sekmesinden o dosyanın etkinlik tikini kaldırıp çöpe atın,yani silin.Teşekkürler yardımınız için...
  • Helal olsun "cocazola" kendi sorununu kendin çözmüşsün. Bana da yardımın dokunduğu için ayrıca teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tinziri

en kısa ve etkili çözüm yolu (mozilla için)

Yeni bir sekme açın
    Sağ taraftaki link değerine sağ tıklayarak about:blank şeklinde değiştirebilir veya istediğiniz linki yazabilirsiniz.

Firefox için en güzel cevaptı. Sorunumu çözdü. Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: learner

quote:

Orijinalden alıntı: tinziri

en kısa ve etkili çözüm yolu (mozilla için)

Yeni bir sekme açın

Firefox için en güzel cevaptı. Sorunumu çözdü. Teşekkürler

EĞER FAYDIMIZ DOKUNDUYSA NE MUTLU BİZE ÜSTAD

• quote:

Orijinalden alıntı: cocazola

Çözüldü, daha sonraki kurbanları için burada bulunsun...

Mystart Google Chrome içine Google search olarak gizlenmiş anlaşılan.
    Ayarlar / Araçlar / Uzantılar' dan Chrome a eklenen google search eklentisini sildim.
    Normalde orada mystart ya da incredimail arama çubugu adıyla görünmesi gerekiyor o dosyanın.

Problem çözüldü.

Yine de dikkate aldıgınız için COK TESEKKUR EDERIM.

Çok teşekkürler. Şu anda sorun halloldu gibi umarım yine olmaz...
  • teşekkürler bende bu yöntemle çözdüm.
  • Tesekkur ederim nazik cevaplarınıza..
    EE ne demişler; "iyilik yap denize at balık bilmezse halik bilir..."
  • Söylediklerinizin tamamını yaptım ama bi sonuç elde edemedim yardım edin lütfen
  • Chrome için söylüyorum. İlk olarak sağ üst köşedeki yere tıklayıp ayarlara girerek uzantılar kısmından incredibar gibi bir eklenti varsa kaldırsınlar. Ardından ayarlar kısmındaki ana sayfa kısmında mystart ile ilgili ne varsa kaldırsınlar. Ara motorları düzenleden de kaldırsınlar. Ardından Chrome'un simgesine tıklayıp özellikler deyin. Hedef kısmında Chrome.exe" den sonraki kısmı silin. Aynı şey internet expoler içinde geçerlidir. Denetim masasından mystart ile ilgili herhangi bir eklenti varsa silin. Bir antivirüs ile taratın. Hala çözülmezse ki ben de çözülmemişti. Başlat çalıştır'a regedit yazın. Düzenle kısmından bul'u seçin. Oraya mystart yazın çıkan sonucu silin. F3'e basıp tekrar aratın. Hepsini silin yani sırayla. Aynı şeyi incredibar yazıp tekrar yapın. Tabi bunu yaparken chrome kapalı kalsın. Hala çözülmezse. Adw Cleaner indiirip kurun. Onla temizleyin. Yeniden başlatın pc'yi. O işe yaramazsa Spybot, Hitman Pro, Pc Tools Spyware Doctor gibi programları teker teker indirip hepsiyle taratın pc yi. Çıkan sonuçları silin. Ben tam bu noktada silmeyi başarmıştım. Adw Cleaner özellikle mystart'ı bulup temizliyor. Artık hiçbiri işe yaramazsa google'dan başka çözümlere bakın. Hiçbiri işe yaramazsa format atın. Zarar vermiyor sanmayın bilgilerinize ulaşabilirler diye biliyorum. Öyle boktan bir virüs.

• arkadaşlar spy hunter buluyor temizliyor ama tekrar geri geliyor off tüm çözümler geçersiz şu an
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyzade0606

arkadaşlar spy hunter buluyor temizliyor ama tekrar geri geliyor off tüm çözümler geçersiz şu an

Görev yöneticisinden çalışan uygulamalara göz atın. bilginiz dışında çalısan uygulamalara bakın. gereksiz olanların konumuna bakıp konumundan dahi temizleyin. program ekle kaldırdan bilginiz dışındakileri kaldırın. en son msconfig yapıp başlangıc kısmından bilginiz dışındakileri devre dışı bırakın. tüm tarayıcıları kaldırın. sistemi yeniden başlatın. sorun düzelecektir. bu tür sorunlar exe uzantılı dosyayı silmediğiniz için oluyo. bunların hepsini güvenli modda yapın.
  • Arkadaşlar bu bir arama motoru gibi gözükse de bilgilerinizi toplayıp satan bir yazılım..
    Ayrıca sizi farkında olmadan istemediğiniz bir sürü siteye yönlendiren artı olarak kendiyle beraber 2,3 tane daha casus yazılım yükleyen
    aşağılık bir virüs ...
    Ana sayfasındaki uninstal yardımı hikayeden hiç uğraşmayın...
    Arkadaşlar gerekli yardımı parça parça yapmışlar ben toparlayayım dedim...

1- Program ekle/kaldır yada herhangi bir uninstal programı ile gördüğünüz yada size yabancı gelen programları kaldırın...
    2- Bir malware temizleme programı ile örn: spyhunter temizliğinizi yapın...
    3- Önce PC nizi aratın kıyda köşede nerde varsa bulduğunuzu silin...
    4- Sıra regeditte ismini yazın ve aratın her seferinde F3 ile sonrakini aratın bütün browserlarınızda bulacaktır; taki sıfırlanana değin..
    5- Hala browserinizi açtığınızda yine oraya mı gidiyor demek ki son bir işlem kalmış..
    Oda şu ilk olarak farklıysa browserlerinizin başlangıç sayfalarını değiştirin
    masaüstünde yada program yükleme klasöründeki yada herhangi bir yerdeki kısayol yada EXE farketmez hepsini bulun
    sağ tıklayıp özelliklerden programın hedef adresindeki exe. ibaresinden sonraki her şeyi silin...

Sorun büyük ihtimalle çözülmüş olacaktır..
    Bu sıralamayı bütün malware problemlerinizde yapınız...

Herkese iyi günler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hyper_t -- 13 Aralık 2014; 22:40:49 >

• Bu virus lanet bi virus.. Silsen de sisteminde silerken kayit defterine hasar veriyorsun ki silmekle ugrasana kadar yapilacak tek sey, sistem geri yukleme veya format.. Gerisi bosa zaman kaybi.. Son olarak uzak olsun bu virus..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adwcleaner ile kökten temizleniyor. Ücretsiz yazılımlar ile bulaşıyor.

Adwcleaner indirme linki...
    http://www.bleepingcomputer.com/download/adwcleaner/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackBeasT -- 30 Ocak 2015; 16:07:50 >
  • isgoren Av İ kullanıcısına yanıt
    uzun uğraşlar sonrası bu linkte yazılanlarla yaptım,işte link, belki faydası olur.
  • Sistem geri yükleme ile düzeliyor bu sorun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.