Şimdi Ara

tarife değişikliği hakkında yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar abimin askerden dönmesiyle eylül ayında kotayı aştık bizde her ay 79 tl ödiceğimize sınırsıza geçmeye karar verdik faturayı ödeyip ekimde sınırsıza geçtik bazı sebeblerinden ikimizde sehir dışına çıkacağız ve tahattütümüzün bitmesine 2 ay kaldığı için kapattırmak yerine tekrar eski tarifemize dndük(8mb 4gb kotalı)bugün ekim ayınn faturası 86tl geldi (54tl olan tarifeye geçmiştik) anladıgım kadarıyla aradaki fark tarife değiştirdiğimz için alındı şimdi tekrar 4gb geçtiğimiz için bi fark ödicekmiyiz ödiceksek bu farkı ödememenin bi yolu varmıdır?Tekrar limitsize dönsek bu farkı ödemekten kurtulurmuyuz evde annem babam gazete vs işler için interneti kullanıyor biraz karmaşık olduğu için k.bakmayın şimdiden yardımcı olan herkese tşk...

• peki arkadaşlar ulaşabileceğim bi mh varmı??444 0 375 dışında burayı arıyorum operatöre baglanamıyorum...
  • arkadaşlar biraz önce zorda olsa operatöre baglandım eylül ayında kotayı aştıgım için 2.ay yansıtmıslar gelicek max faturayı 79tl sanıyodum toplamda kota aşımı icin ödiceğim para 110-120 tl buluyor =S
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.