Şimdi Ara

Tarifemi değiştirsem mi ? Tarifem 8mbit sınırsız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 8mbit sınırsız net kullanıyorum 99tl veriyorum acaba 8mbite kadar olan tarifeyemi geçsem ne diyorsunuz.Boşu boşuna 2 kat para veriyormuşum gibi hissediyorum.

• şu anki hızı speedtest.net ten koyun.eğer bi sıkıntı varsa daha alt sınırsız tarifelere geçmek en uygunu.netlimitsizcilerin port havuzuna düşüp hem hız sorunu hemde 15gb sınırıyla uğraşma derim.tamam hızım düşmüyor diyenler var 15gb sonrası fakat bunun bir müşteri toplama stratejisi olmadığını ve yılbaşından sonra kesin düşüşlerin başlamayacağını kimse garanti edemez.6mbit civarı alıyorsan test te hiç bulaşma derim netlimitsize.portun bulunduğu havuz çok önemli.yukardaki etkenleri göz önünde bulundur.
  • Download ederken 850-900 arası bir hızla download ediyorum.Hız düşme işi 1 yıldır herkes aynı şey söylüyor yakında ayar yapacaklar.Arkadaş 50tl ödüyor 300gb indiriyor her ay ben 100gb indiriyorum 100tl ödüyorum.Oda netlimitsizde 800-900 arası indiriyor bende sınırsızda 800-900 arası indiriyorum aynı hizmete 2 kat para vermek akıl mantık işi değil 1 yıldır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lantis44 -- 14 Aralık 2010; 19:46:03 >
  • kararını çoktan vermişsin zaten.geç o zaman netlimitsize, umarım 2 gün sonra sorun var diye konu açmassın.
  • Birşey olmaz enfazla hızın düşerse üst üste 2 ay tekrar dönersin sonuçta para daha ağır basan bir olay.
  • bende 8 mbt kadar olana geçeyim diyorum hakkaten hız düşmüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: mitralyoz66

bende 8 mbt kadar olana geçeyim diyorum hakkaten hız düşmüyor

Hız düşmüyor ama bir ton problemi var.. Örnegin bağlantının kalitesizliği, hattın sürekli kopması ( belki bu durum sadece benim için geçerlidir bilemem) akabinde ping durumunun tavan yapması..
  • WalkmaN

Geçip şansını denemek lazım olmadı geri döneriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: lantis44

WalkmaN

Geçip şansını denemek lazım olmadı geri döneriz

Tabi ki deneyebilirsin ama ben sadece uyarmak istedim böyle sorunlarla karşılaşınca 1 ay boyunca canını sıkma diye.. :)
  • hazır konu varken.
    Bende 1mb hızda sınırsız net var.
    5lira fazla verip netlimitsize geçsem mi?
    Oyunlarda lag sorunu bıktırıyor insanı.ve aşırı torrent kullanan birisiyim kalan zamanlarda
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhat_katliam

hazır konu varken.
    Bende 1mb hızda sınırsız net var.
    5lira fazla verip netlimitsize geçsem mi?
    Oyunlarda lag sorunu bıktırıyor insanı.ve aşırı torrent kullanan birisiyim kalan zamanlarda

Kardeşim sen çok beklemişsin hemen geç tabii
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.