Şimdi Ara

Tarih-1 veya Sos-1 deneme önerisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
4
Favori
770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ilkbinegirecekadam İ kullanıcısına yanıt
    Tamamdır hocam siparişlerimin arasına ekledim. Sağ olun

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam şu benim hocam, bs ve parafı bitireyim vakit kalırsa onu da çözerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anladın mı espriyi -- 19 Şubat 2022; 21:47:33 >
  • Hocam ben tarih dersini eylül ayında bitirdim ve çoğu kaynağın denemelerini , soru bankalarını vs. çözdüm. Hem soru bankası hem de deneme olarak Karekök'ü çok beğendim. Bunun dışında eylül ayına dek Ramazan Yetgin videolarını izleyip hemen Benim Hocam Tarih Soru Bankası'ndan testini çözüyordum. Eğer videolarla etkileşimli gitmiyorsanız Benim Hocam'ı çok önermem çünkü sorular dersi dinle ve hemen çöz mantığıyla hazırlanmış.

• Hocam ben tarih konularımı Ocak ayının sonunda bitirdim lakin soru bankası çözmüyorum. Deneme+konu tekrarı yapıyorum. Tarihten soru bankası çözmek biraz bunaltıcı geliyor. Onun yerine bol deneme çözmek daha mantıklı benim için.

Karekökü bu kadar övdünüz madem, yakın zamanda inceleyeceğim. Teşekkür ederim.

Bu arada ben 1.5 ayda bitirdim. Ramazan Yetgin ile ilerledim. Derslerini dinlerken zevk aldım resmen çok iyi anlatıyor. Konuları hep mantığıyla anlattığı için biraz uzun ama bana kalırsa bu şekilde olması daha iyi.

• hocam sayısal için tarihte ne önerirsiniz kanal vb

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ben zaten Tarih Fakültesi hedeflediğim için soru bankası çözmek çok bunaltıcı olmadı. Ama mesela ben istesem de coğrafyada soru bankası çözemem. O yüzden sizi çok iyi anlıyorum. Karekök 30+30 AYT Denemeleri'nde ufkumu açan birkaç soru olmuştu o yüzden bu kadar övdüm belki beğenmeyenler de vardır. Sonuç olarak sizin bileceğiniz iş.

• Ramazan Yetgin her videonun sonunda sadece önemli yerlerin altını çiziyor. Videoyu sonlara sararsanız görürsünüz zaten. Bu şekilde faydalı olabilir.

• teşekkürler hocam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Önemli değil. İyi çalışmalar 

• Şuraya araba çubuğunu kullananlar için küçük bir up çekeyim. Deneme önerim eklendi.

• steepstone kullanıcısına yanıt

Hocam ayt edb için toprak almayı düşünüyorum. Siz çözdüyseniz toprak edb alan denemesi içni bilgi verirmisin zorluk vs.

• parafı öneririm hocam, kaliteli yayın

• P*f'sini bulabilirsem çözerim hocam

• Yks

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.