Şimdi Ara

TARİHİ ESER TR TELEFON ||| ® ||| FORUM TARİHİ TELEFON GÖRSÜN ||| (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
5.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben de ilk telefonlarımı saklıyorum. Hatta motorola d460 war kutulu full ksesuar "0" gibi saklıyorum hala
    Gün gelip de satıp köşe olacağım günü bekliyorum
  • O telefonun farklı bir modeli kuzenimde vardı. Telefon kapaklı bir şeydi. telefona nasıl sokmuşlarsa 2 m anteni vardı ağırlığı 2 kiloya yakındı
    Ama kuzenim çok sağlam telefon olduğunu söylüyodu. Kuzenim çiftçi. Bir cep telefonunu kullanabilecek en çetin koşullarda kullanır. O telefon ona en uzun süre dayanan telefondu
  • Ustad bende daha eskisi var bunların matra 2050 (Netaş) :D
  • ilk telefonum...
  • 1995 yılında yaklaşık 1.200 dolar civarında ilk telefonum resimdeki Netaş'ı almıştım ama modelini hatırlamıyorum.

Ramazan ayıydı, sahura kadar tombala oynanan bir yerden bir arkadaşımı alıp yola çıkacaktık. Yanına gittim son oyun dedi, gel sen de bir kart al oyna dedi. Yok filan dedim ama ısrar edince bir kart aldım. Şansıma 2. çinko ve tombala yaptım. Oradan kazandığım parayla ilk telefonum olan Netaş'ı almıştım. O zamanlar Turkcell hatlar pahalı diye Telsim hat almıştım.

Kullanma kılavuzunda stand-by süresi olarak 14 saat yazıyordu. Reel kullanımda 5 saatte batarya bitiyordu.

TARİHİ ESER TR TELEFON  ||| ® ||| FORUM TARİHİ TELEFON GÖRSÜN |||

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.