Şimdi Ara

Tarihin en hızlı sprinter futbolcusu ? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
0
Favori
3.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Patonun da barçaya attığı gol vardı açın izleyin :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • _Raistlin_Majere_ kullanıcısına yanıt
    Aynen Pato da hızlıydı . Milandayken atmıştı .

• Van gobbel olmasın , bir ara Galatasaray transfer olduğunda 100metre koşucu olacakken futbolcu oldu , 100 metre Hollanda rekortmeni falan yazmıştı kaliteli Türk basını.

• quote:

Orijinalden alıntı: Irishman

R9 mesela hocam . Boyu 1.83 . Gayet uzun bir boy ama hizlanmasi yani acceleration özelliği kısa oyunculardan bile iyi .. Messi'den bile iyi hatta .

Şu videonun 5.28 dakikasına gelin , kısa mesafede Bale'yi harcar .. Uzun mesafede de geçer bana göre de o ayrı ..
    Aynen işte mesela bacak boyunu aşırı avantajlı kullanıyor. 1.65 götten bacak Meksikalı kadar hızlı ileri geri atıyor bacaklarını. İnanılmaz bir futbolcu herhalde 2018'in futbol endüstrisinde rakibi olmazdı hem de santrafor yani.

Dönemin yıldızlarını izliyoruz çok komplike oyuncular var inanılmaz istatistikleri var ama futbol 90-05 arası verdiği tadı asla vermeyecek bence.

Belki de retroaktif özlem hastasıyız ama bir tweet vardı zamanında işte xxx arkadaşım Antepliydi sadece Ronaldinho'nun maçlarında memleketten getirdiği antep fıstığını çıkarırdı. Mesela şuan Juve-Lazio maçı var sıkıldım kapattım. Ronaldinho'nun maçlarını bir daha bir daha izleyeceğiz diye sabahın yedisinde gecenin on birinde Trt3 Avrupa'dan Futbol programını izlerdik.

• Tarihin en hızlı sprinter futbolcusu ?

• Topsuz alanda Cristiano Ronaldo açık ara daha iyi gençlik yıllarını konuşursak, topla beraber en hızlı futbolcular dediğiniz gibi R9 olabilir Robben olabilir Messi olabilir ayrıca George Best denebilir.

• odonkor pes te müthişti

• pes 2008 de de manyak koşardı. sol açık oynatırdim

• Louis Van Gaal kullanıcısına yanıt
    Çöp.

Gareth bale varken baska kimse anilamaz bu alanda.

• Kilo Moana kullanıcısına yanıt
    Hocam r10'u pek sevmiyorum ben ya .. Oyun stili olarak falan ..

• quote:

Orijinalden alıntı: Kilo Moana

Accelerationı sprinti kadar yüksek değil haklısınız bu sebeple kısa mesafede etkisi o kadar yüksek değil. Aynı zamanda dar alan topçusu da değil tabi ki.

Alıntıları Göster
    Yani ben de onu diyorum :)
  • Afrikalılar, latinler ve kısa boylu çekik gözlüler hızlı adamlardır.

Ama bellerin kadar hızlı koşanını görmedim.Adam bolttan bile hızlı, 40 metreyi 4.42 sn de koşmuş,

bu değer bolt için 4.64 walcott ve henry için 4.82 araştırdığım kadarıyla...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.