< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 5 Nisan 2021; 23:59:39 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Tarihin en pahalı oyunu Super Mario Bros. oldu (2. sayfa)
-
-
vay be...
-
mizaj
-
Elimde ilk jenerasyon özel sürüm sarı gameboy var, yanında 10 tane made in japan oyun kasedi (orijinal plastik kutularıda mevcut) var kaç para yapar acaba...
Orijinal şeffaf kutusuda var.
Temsili resim.
-
Gerizekalılığın sınırı yok
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
millet gaza geldi kaktırma savaşlarına hazırlanın...
buradaki haber bir artistin donu şu kadara satıldı olsaydı herkes kendininkinin kaç para edebileceğini hayal eder ufka dalardı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 7 Nisan 2021; 5:53:24 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Vay beee. Zamanında saatlerce oynardık
-
Hakkıdır. Hepimizin çocukluğunda yeri vardır :)
-
bunu alan adam 660bin dolara milyonlarca lira değerinde reklam yapmışta olabilir.yani 660bin dolar verip arka planda milyonlar kazanmış olabilir.
-
İnsanlığa küfür etmek istiyorum. Geçim derdinde, evsiz, yardıma muhtaç insanlar varken şuan hiçbir özelliği bulunmayan yarım asırlık oyuna 660bin dolar veriyorlar. Acıyorum bu insanlara.
-
quote:
Orijinalden alıntı: djozHey gidi günler..
1994 yılında siyah beyaz monitörlü 286'da oynardım bu oyunu.
Durun bakayım 1 dakika..
Oha lan disketi buldum valla.
Baya eskisiniz hocam o zaman
-
quote:
Orijinalden alıntı: PaetzoldBaya eskisiniz hocam o zaman
Alıntıları GösterX kuşağıyım. Bilgisayarın doğup gelişmesine tanıklık ettik valla.
Bizim zamanımızda oyun denen şey şunlardan ibaretti.
-
quote:
Orijinalden alıntı: djozX kuşağıyım. Bilgisayarın doğup gelişmesine tanıklık ettik valla.
Bizim zamanımızda oyun denen şey şunlardan ibaretti.
Alıntıları GösterEvet eski oyunlar garip geliyor. Fakat 20 sene sonrada nasıl bir teknoloji göreceğiz oda belli değil. 20 sene sonrada bugün oynadığımız oyunlar garip gelebilir
-
Wow, ben çakmasını 5 liraya alıyordum en son emülatör indirdim bir de mario portal ile mario ae var, modlu, bu orijinalden kat kat iyidir. İyileştirmeleri de var. 800 dolara pc alıp bunları indirseymiş keşke.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X