Şimdi Ara

Tarihin en pahalı oyunu Super Mario Bros. oldu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
4.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • BU HABERİN DAHA BÜYÜĞÜNÜ VERİYORUM.....

BU SUPER MARİO DENEN MECBURİ ÇİZİLMİŞ MUSLUKÇU BU DÜNYADA COCA COLA GİBİ
    SAHİBİNE TRİLYONLARCA DOLAR KAZANDIRAN DAHA DA KAZANDIRACAK BOŞ HAYALDEN BİR İKON...

BURADA SATILMIŞ TEK BİR OYUNUNA ŞAŞIRIYORSUNUZ...

BU HAYAL ADAMDAN MİLYAR ADET SATILDI...VE GERÇEK RAKAM BU DÜNYADAKİ EN ZENGİN ADAMLARIN RÜYALARINA GİRECEK KADAR FAZLA.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 5 Nisan 2021; 23:59:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vay be...

• mizaj

• Elimde ilk jenerasyon özel sürüm sarı gameboy var, yanında 10 tane made in japan oyun kasedi (orijinal plastik kutularıda mevcut) var kaç para yapar acaba... Tarihin en pahalı oyunu Super Mario Bros. oldu 

Orijinal şeffaf kutusuda var.

Temsili resim.

Tarihin en pahalı oyunu Super Mario Bros. oldu
  • Gerizekalılığın sınırı yok

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • millet gaza geldi kaktırma savaşlarına hazırlanın...

buradaki haber bir artistin donu şu kadara satıldı olsaydı herkes kendininkinin kaç para edebileceğini hayal eder ufka dalardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 7 Nisan 2021; 5:53:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vay beee. Zamanında saatlerce oynardık

• Hakkıdır. Hepimizin çocukluğunda yeri vardır :)

• bunu alan adam 660bin dolara milyonlarca lira değerinde reklam yapmışta olabilir.yani 660bin dolar verip arka planda milyonlar kazanmış olabilir.

• İnsanlığa küfür etmek istiyorum. Geçim derdinde, evsiz, yardıma muhtaç insanlar varken şuan hiçbir özelliği bulunmayan yarım asırlık oyuna 660bin dolar veriyorlar. Acıyorum bu insanlara.

• quote:

Orijinalden alıntı: djoz

Hey gidi günler..

1994 yılında siyah beyaz monitörlü 286'da oynardım bu oyunu.

Durun bakayım 1 dakika..

Oha lan disketi buldum valla.  

Baya eskisiniz hocam o zaman Tarihin en pahalı oyunu Super Mario Bros. oldu 

• quote:

Orijinalden alıntı: Paetzold

Baya eskisiniz hocam o zaman  

Alıntıları Göster

X kuşağıyım. Bilgisayarın doğup gelişmesine tanıklık ettik valla. Tarihin en pahalı oyunu Super Mario Bros. oldu 

Bizim zamanımızda oyun denen şey şunlardan ibaretti.

• quote:

Orijinalden alıntı: djoz

X kuşağıyım. Bilgisayarın doğup gelişmesine tanıklık ettik valla.  

Bizim zamanımızda oyun denen şey şunlardan ibaretti.

Alıntıları Göster

Evet eski oyunlar garip geliyor. Fakat 20 sene sonrada nasıl bir teknoloji göreceğiz oda belli değil. 20 sene sonrada bugün oynadığımız oyunlar garip gelebilir Tarihin en pahalı oyunu Super Mario Bros. oldu 

• Wow, ben çakmasını 5 liraya alıyordum en son emülatör indirdim bir de mario portal ile mario ae var, modlu, bu orijinalden kat kat iyidir. İyileştirmeleri de var. 800 dolara pc alıp bunları indirseymiş keşke.Tarihin en pahalı oyunu Super Mario Bros. oldu 

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.