Şimdi Ara

Tarihsel En Büyük Smm Panel Sıralaması ( 2017 - 2025 ) Sizce ne kadar doğru bu istatistikler?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Smm panel bataklığına düşen herkes gibi biz de yılllardır kim ana sağlayıcı panel kim en ucuza satıyor soruları arasında aranıp duruyoruz ki sanırım bu sorularun hiç bir zaman çok net bir cevabı olamayacak.

emme geçen gün youtube şöyle bir video önerisi önüme çıkardı. Adamlar 2017 den 2025 e kadar sipariş sayılarına göre en büyük global smm panelleri sıralamışlar. Tam olarak bu datalara nasıl ulaştılar bilmiyorum ama smm panel ile ilgili herkesin bi göz atması gereken bir video sanki

SMM Compareyoutube
    🚀 Unveiling the Ultimate Best SMM Panel Ranking History (2017-2025): Best & Cheapest Smm Revealed upon their orders numbers by years from 2017 to 2025! Dive deep into the evolution of SMM services! In this comprehensive video, SMMCompare presents the definitive ranking history of the top 15 SMM panels from 2017 to 2025, based on verified order numbers. Discover which platforms dominated each year and which offer the best value today. 🔍 What You'll Uncover: * Year-by-Year SMM Panel Domination: Track the rise and fall of leading SMM providers. * The BEST SMM Panel of All Time? We reveal the consistent performer that delivers exceptional results. * Finding the CHEAPEST SMM Panel: Uncover budget-friendly options without sacrificing quality. * In-Depth Analysis: Explore the key factors influencing each panel's ranking. * 2025 Trends & Insights: Stay ahead of the curve with our up-to-date analysis. ✅ Why This Video Is Essential: * Data-driven rankings based on real order statistics. * Unbiased and honest reviews. * Current insights reflecting the 2025 SMM landscape. * Clear and concise comparison of 15 leading smm panel platforms. Timestamp 00:00 Intro 0:10 BulkFollows 0:58 Smmraja 2:01 Justanotherpanel 2:54 Morethanpanel 3:20 Justanotherpanel 4:51 Morethanpanel 🔗 SMM Panels Featured in This Video: * morethanpanel.com * justanotherpanel.com * smmraja.com * bulkfollows.com * peakerr.com * cheappanel.com * streamingmafia.com * medyabayim.com * smmturk.org * yoyomedia.in * smmfollows.com * smmpakpanel.com * indiansmartpanel.com * followiz.com * smmlite.com 🔥 Seeking the BEST SMM PANEL for Your Growth? We understand the struggle of finding a reliable SMM service. That's why we've rigorously analyzed order data to identify the top performers. Our video highlights the panel that consistently delivers high-quality services, fast delivery, and excellent customer support. We'll show you why this panel stands out from the rest. 💰 Looking for the CHEAPEST SMM PANEL Without Compromising Quality? Budget-conscious users, rejoice! We've identified the most affordable SMM panels that offer impressive results. We'll show you how to maximize your social media growth without breaking the bank. Discover the hidden gems that provide exceptional value for your investment. 🔔 Subscribe to SMMCompare for more expert SMM panel reviews and comparisons! [Link to your channel] 👍 Like and share this video to help others find the best SMM panels! 💬 Comment below with your experiences or questions about these SMM panels! This video offers a comprehensive ranking history of the top 15 SMM panels from 2017 to 2025, based on order numbers. We analyze and compare the best and cheapest SMM panels to help you make informed decisions for your social media growth. #SmmPanel #BestSmmPanel #Smmpanelranking
    https://www.youtube.com/watch?v=td9hY7iH7AA&t=100s

Benim dikkatimi çeken noktalar şunlar oldu açıkcası

1. Justanotherpanel'in en büyük panellerden birisi olduğunu zaten biliyorduk. Sürpriz tok
    2. Eskiler bilir bestpanel vardı. facebook ilk patladığında biz gider facebook takipçiyi vs oradan alırdık sene 2013-14 lerdi valla. Neyse bu site daha sonra referans usülü çalışmaya başladı ve sistemi kapatmıştı. anladık ki bu adamlar daha sonra Morethanpanel olarak değiştirmişler isimleri
    3. Ulan bu devirde hala peakerr kullanan var mı be dkjkjskdjks. en az 200 dolarımızı yemiştir bu adamlar.
    4. Sıralamada 2 tane de türk paneli var. medyabayim ve smmturk. enterasan. valla bot sektöründe en önde milletlerden birisiyiz. Düzeltme: Uyarı geldi. Morethanpanel sahibi de türkmüş ama adamlar zaten en ski global smm panellerden
    5. Yani her şeyden öte sipariş rakamlarına baktığımızda inanılmaz büyük bir sektör bu be. ne paralar dönüyordur burada var ya dkjakdjdk

• Yani dataları yüksek ihtimal perfectpanel içinden çekmişler ki girip baktım sitelere. doğru gibi gözüküyor sanki sipariş sayıları.

Genel olarak da jap en bilindik smm paneldir ama emin olun hayatınızda kullanıp kullanabileceğiniz en kötü paneldir.

Bu arada sıralanan panellerin çoğunu da denemişizdir biz. emin olun 5/4 ü hep çöp panellerdir. sanırım millet alışkanlıktan dolayı gidiyor bunlara

- yazdığın gibi hocam morethanpanelin sahibi türk. sitede adamın açıklaması var zaten ama site global. eskiler zaten bilir dediğin gibi kapalı devre satış yaptılar yıllarca. isimd eğiştirmişler sonra.

- sjhasjha peaker yorumuna istemsizce güldüm hocam. nasıl hala satış yapıyor bu adamlar inanılmaz.

- smmfollows da çöpün çöpi bir paneldir

• Vallahi ben bestpanel çok fazla kullanmıştım.Bir sürüde para yatırmıştım lamer gibi kdsfjk saldım sonra bir kaç sene. Türk paneli olarak medyabayimi denemiştim smmturk hakkında bir fikrim yok. Bu ara Morethanpanele sardım fena gitmiyor. Kusursuz değiller ama en azından sürekli muhattabınız var ve sorunlara hızlı çözüm getiriyorlar. Şuan başka favori paneli olan varsa yazabilir mi? oraları da bir zorlarız belki dkfjddv.

• SMM paneli seçmek gerçekten işin en zor kısmı. Herkes ucuz ve hızlı hizmet peşinde ama çoğu panel hep hayal kırıklığı. En son MorethanPanel’i denedim, açıkçası fena gitmiyor, en azından sürekli bir muhatap var ve sorunlar hızlıca çözülüyor. Ama hala kusursuz değiller tabi daha iyisini bulan varsa paylaşsın, belki onlara da göz atarız 

• Yani emin olamıyorum doğruluğundan bu tarz videoların artık ama en azından adam akıllı bir fikir veriyor sektöre ilk düşen adama. Smmturk rezilini bu sıralamada nasıl işi olur aklım almıyor daha kötüsünü kullanmadım mtp denedik geçenhafta şu anlık ok gidiyor sipairşler hadi bakalım

• Güzel referans olabilecek bir video sektörde büyük panel olmak yetmıyor. zamanında harıka işler yapmıs paneller suanda resmen isimden sipariş alıyor. sürekli kendını guncelleyen yeni panellerle calısmak daha ıyı olacaktır.

• listedeki panellerin hepsi bu sektöre girince adını ilk duyacağınız paneller Ama ben verilerin doğruluğundan emin olamadım. jap, raja ve bulk gibi paneller zaten uzun süredir piyasada varlar. Son zamanlarda MorethanPanel'i de sıkça görmeye başladım. Ancak listenin en tepesinde yer alması şaşrıttı açıkcası bu kadar büyük olduğunu düşünmemiştim. bu işe yeni girecekler için video gayet sağlam bir referans olabilir. Her servisin sağlayıcısı değiller belki ama en azından muhatap bulabileceğiniz doğru servisleri kullanırsanız yatırdığınız paranın karşılığını alabileceğiniz paneller

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frknndmr -- 4 Nisan 2025; 12:44:31 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Videoyu oluşturan arkadaşın eline sağlık.Galiba verileri perfectpanelden çekmiş.JustAnother paneli bu işi yapıpta 1 kere kullanmayan yoktur zaten.Bestpanelin isminin değiştiğini bilmiyordum.Sipariş hacimlerinden morethanpanel olduğu anlaşılıyor.Türkler olarak bu sektörde ön plandayız hindistanlılarla beraber 😅

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sefacan Uçan gaOf8 -- 4 Nisan 2025; 13:0:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uzun süredir bir Türk kullanıcı olarak türkpaneli ve medyabayimi sıkca gördüm ve kullanmıştım ama geçen günlerde morethanpaneli detaylı inceleyince farklı Türk servislerinin olduğunu fark ettim. Aslındda sadece türk değil, global servislerde de oldukça çeşitliler belki de bu kadar üst sıralarda yer almalarının sebebi bu çeşitlilikdir, bide yapılmış olan bu video yeni kullanıcılar için faydalı olacaktır iyi düşünülmüş

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.