Şimdi Ara

Tarihte Bugün (18.07.1997) Beşiktaş 0 Galatasaray 6 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
70
Cevap
0
Favori
2.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: froce1903

Ali samiyende yendik demedim ligde 1 kez yendik inonude 2-1 turkiye kupasi finalinde gs yi eleyip kupayi aldik cumhurbasknligi finalinde de yine gs yi yenip kupayi aldık. Sonuc 2 finalde gs yi yenip kupa kazandik.

yukarıda arkadaşa da yazdım yanlış biliyorsun. Türkiye kupası finalinde 2-1 kazanmadınız. O zaman 2 maç oynanıyordu hem içeride hem dışarıda. 2 maçta 1-1 berabere bitti penaltılarla kazandınız. Cumhurbaşkanlığı finalinde 2-1 kazandınız bunu inkar eden yok zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Am@deus

quote:

Orijinalden alıntı: exclusive

quote:

Orijinalden alıntı: Am@deus

Beşiktaşın malum sezon aldığı daha ağır yenilgi var gerçi türkiye kupası ve cumhurbaşkanlığı kupası finalinde galatasaray samiyede mağlup edilip iki kupa alınmıştı.

Türkiye Kupası maçı 2 maçta 1-1 berabere bitmişti Beşiktaş penaltılarla kazandı. Cumhurbaşkanlığı kupası da Ankara'da oynandı samiyende mağlup edilmedi yanlış bilgi

Yok onu türkiye kupası finali için dedim keza samiyende kupa alındı. Cumhur kupası her dönem ankarada oynandı, gerçi cumhur ve tsyd kupaları o dönem pek rağbet görmüyordu.

doğrudur

• oo tebrikler karşim 1997 trabzon sikor yazarları derneği kupası şampiyonu galatasaray ! mükkemmel bir atlayış.
  • Bu Gs'liler niye böyle ya
  • Sadece bugünmü ? beşiktaşı böyle yendiğimiz en az 10 gün daha vardır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unforgiven Phoenix -- 18 Temmuz 2017; 17:18:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önemsiz maç,skor,rakip

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yahu her seye konu açıyorsunuz, tarihindeki en büyük başarısı kendilerini bizimle ezeli rakip olarak gören takımlara karsi aldigimiz her farklı galibiyete konu acacaksak forum çöplüğe döner.

• quote:

Arkadasim anlamamakta israr ediyorsun galiba

O sezon ligde 2 mac yaptik inonude 2-1 yendik ali samiyende 3-2 yenildik.

Kupa finali cift macti penaltilarla kupayi kazandik.

Cumhurbaskanligi kupasi finalinde de 2-1 yendik hatta nihat atti golu. Yani gs yi 3 kez yenip (1 tanesi penaltilarla) 2 kupa kazandik. Sende tsyd ve ligi kazandin. 6 attigin yil 2 kupa aldim elinden. Bundan acik anlatilmaz galiba. 6 da nasil attin anlattik. Kalecimiz atildi 10 kisi kaldik zaten altyapi oyunculariyla maca cikmisti toschack sonuc bu oldu. Bir onemi yok. Onemi oldugunu dusunuyosaniz 17 mayis gibi 18 temmuzlarida kutlayin. Malum guncel durum son 4 lig maci 3 galibiyet 1 beraberlik.bizim icin sorun yok. Hatta ezikliginize guler geceriz.

tarihde bugün kazandığımız bir maçın konusunu açtık saçma sapan yanlış bilgiler verip sıradan bir maçmış gibi gösteren ezik olmuyor da biz mi oluyoruz? hala yedek kadro diyor sahaya çıkan adamları yazdık kör müsün okuman yok mu? keza bizimde hagi, popescu, hakan, okan gibi adamlar yoktu diyorum okumadan ne boş boş yorum yapıyorsun? nasıl geçirdik mi yazdım ne bu gerginlik?

• exclusive kullanıcısına yanıt
    tarihte bugün, önümüzdeki perşembe 2. ön elemede elenme tehlikesiyle karşı karşıya olan oyuncusunu takımını başkanını konuşacağına 20 yıl önceki süt tozu kupası maçını paylaşan arkadaş . ne güldürdün be :) böyle taraftar bolsa galatasarayın vay haline. kötüye , daha kötüye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rock.n.Rolla

tarihte bugün, önümüzdeki perşembe 2. ön elemede elenme tehlikesiyle karşı karşıya olan oyuncusunu takımını başkanını konuşacağına 20 yıl önceki süt tozu kupası maçını paylaşan arkadaş . ne güldürdün be :) böyle taraftar bolsa galatasarayın vay haline. kötüye , daha kötüye.

ne laf koymuş be üff lafa bak! tuvalette hacet giderirken mi aklına geldi böyle bir espri? müthiş yaratıcı bir arkadaşsın tebrik ederim.
  • Konu bjk olunca 6-0 kaybettikleri maçın bile değeri yok Asla bir FB-GS olamayacak bu kulüp.
    Ortada yalan yanlis bilgi yok. Tek bir gercek var. Sizi "bugun" ezdikce tarihin tozlu sayfalarina daha fazla gomuluyorsunuz. Zaten yeriniz orasi. Artik tarih olan bir takimsin. Baska bir misyonun yok. Bugunun gercegi 2 yilda 41 puan fark, 4 lig macinda 3 galibiyet, 1 beraberlik. Hadi tarihe daha fazla gomul de kendini srvindirecek bir sey bul.

• quote:

Ortada yalan yanlis bilgi yok. Tek bir gercek var. Sizi "bugun" ezdikce tarihin tozlu sayfalarina daha fazla gomuluyorsunuz. Zaten yeriniz orasi. Artik tarih olan bir takimsin. Baska bir misyonun yok. Bugunun gercegi 2 yilda 41 puan fark, 4 lig macinda 3 galibiyet, 1 beraberlik. Hadi tarihe daha fazla gomul de kendini srvindirecek bir sey bul.

bayrakları naftalin kokan takımın taraftarına bak sen tarihin tozlu sayfalarından bahsediyor. bir şey ezberlemiş herkese papağan gibi aynı şeyleri tekrar ediyor. bu günleri iyi değerlendir yarın bir gün foruma giremeyecek günlerin olacak zamanında abilerinin yaptığı gibi. hadi canım
  • Galatasaray Beşiktaş'ı 6-0, Fenerbahçe ise 7-0 yenmişken hiçbir Galatasaraylı ve Fenerli'nin övünmemesi Beşiktaş'ın küçüklüğünü gösterir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Taarin

Böyle önemli bir tarihin Östersund ile oynananacak tarihi rövanş mücadelesinin haftasına gelmesi çok iyi olmuş.Maç öncesi statta günün kahramanlarına(FETÖ'den içeri alınanlar hariç) plaket verilip onurlandırılmalı.Takımı da motive eder

Fetöye bir telefon çakın o kahramanlarda geliversin. Sonuçta başkanlarınız fetöye telefon açıp yalvarma konusunda uzman sayılır. 3 Temmuz şike sürecinde başkanınız hapise girdiğinde hemen fetöyü aradı çıkmak için malumunuz.

Bu çocuğa acıyorum ya.

Burda sorulmsi gereken sen bayraklari kaldiririrken naftalin koydun mu?

• quote:

Burda sorulmsi gereken sen bayraklari kaldiririrken naftalin koydun mu?

ben 2 senede bir 2 şer 3 er kupa kaldırıyorum neden bayraklarımı kaldırayım?
    2 yildir bayrak asmaya deger bir sey kazandigin yok. Uzun surede kazanacagini sanmiyorum onun icin naftalini unutma.

• quote:

2 yildir bayrak asmaya deger bir sey kazandigin yok. Uzun surede kazanacagini sanmiyorum onun icin naftalini unutma.

2 yıldır kazandığımız bir şey yok mu?

30.05.2015 Türkiye şampiyonu
    03.06.2015 Türkiye kupası şampiyonu
    08.08.2015 Süper Kupa şampiyonu
    26.05.2016 Türkiye kupası şampiyonu
    13.08.2016 Süper Kupa şampiyonu

Son 2 yılda 5 kupa aldık la. hatta birini daha geçen sene sizden aldık. nasıl bir travma yaşadıysan hafıza kaybı oldu herhalde sürekli eksik bilgilerinle millete akıl veriyorsun futbol bilgin yerlerde sürünüyor resmen. alıntı yapma bir daha boşa vakit kaybısın

Bayrak asmaya deger birsey kazandigin yok yazmisim bak. Bunlarla bayrak asip tura falan cikiyorsan o da senin sorunun. Bak sunun surasinda 2 hafta sonra super kupa kazanacaz. Kimsenin umrunda bile olmayacak. Sadece takimin iyi durumuna sevinecez. Neyse sen bayraklari naftalinle. Artik o dandirik kupalar bile sana uzak.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.