Şimdi Ara

Tarım ve çiftçilikle ilgilenenler

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
3.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Arkadaşlar tarım ve çiftçilikle ilgili her türlü soru ve görüşlerinizi bekliyorum

• Ben amatör olarak ilgileniyorum. Bahçeye 40 kök süs biberi 20 kök cin biberi, 5 kök domates 5 kök salatalık ektim. Yarında çilek fidesi almaya gidecem birazda ondan ekecem.

Ama profesyönel anlamda hiç bir bilgim yok, amacımda sadece bitki yetiştirip onların büyüdüklerini görmek, olursa meyvesinden yemek...

Saygılar...
  • Evet tarımla uğraşmak gercekten cok zevklı.
  • ülkemizde çifçiye gereken değeri vermiyor bana göre.Bu konuda Devlet'in daha hassas olması lazım.Tarımı olmayan bir ülke aç kalırKimse aç kalmak istemez
  • quote:

Orijinalden alıntı: tekko01

Evet tarımla uğraşmak gercekten cok zevklı.

zevkli olduğu kadar bir o kadarda zor bir iş burdan bütün türk çiftçilerimizi kutlamak gerek
  • Özellikle yazın sıcakta tarlada çalışmak baya zor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dodgé

ülkemizde çifçiye gereken değeri vermiyor bana göre.Bu konuda Devlet'in daha hassas olması lazım.Tarımı olmayan bir ülke aç kalırKimse aç kalmak istemez

Evet haklısın çiftçi buğdayı üretmesse ekmek olmaz. Ekonomide çiftçinin önemi çok büyüktür.
  • Ülkemizin Coğrafi konumundan dolayı tarım ürünlerinde çeşitlilik söz konusu bana göre bu avantajımızı pek iyi değerlendiremiyoruz.İthal edilen gereksiz ürünler tarım sektörüne olumsuz etki yaptığı kesin.Kısacası ithalatın önüne geçmek lazım
  • Bu sene 1.ürün olarak yer fıstığı ektik. Daha yeni yeni filizlenmeye başladı. Umarım bu sene fıstık fiyatları yüksek olur
  • [simage][/simage]http://i44.tinypic.com/npql1j.jpg
    JOHN DEERE
  •  Tarım ve çiftçilikle ilgilenenler

JOHN DEERE
  • Çiftçilerimizin en yakın dostlarından birisi ''Traktör''dür.
  • dik duracakmış nerdeyse
  • Arkadaki yük ağır oluncu traktöründe dogal olarak önü kalkıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekko01 -- 6 Mayıs 2010; 18:25:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dodgé

Çiftçilerimizin en yakın dostlarından birisi ''Traktör''dür.

Traktörsüz yaşam olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhacir

dik duracakmış nerdeyse

allah korumuş vallahi
  • güncell
  • ..
    ...
    ..
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dwaynewade -- 20 Kasım 2014; 17:08:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dwaynewade

Bizim de 2000 dönüm kadar yerimiz var.. Şu an buğday arpa ayçiçeği kanola ekiyoruz. Ayrıca kendimize kadar sebze,meyve ekiyoruz ve arıcılık yapıyoruz.2 tane new holland 7740 , 2 tane deutz agrofarm 100 traktörlerimiz var , Bir de 40 senelik antika bi laverda m120 biçerdöverimiz var.. Şu sıralar yeni bir biçerdöver bakıyoruz ama daha karar vermedik biçerdövere..
    Eve dönünce traktörler,biçerdöver ve çiftliğimizin resimlerini koyarım..
    Bunlar da temsili resimler olsun :)

Nerede çiftçilikle uğraşıyonuz

• Trakya'da tekirdağ'ın bir köyünde.. Yoksa ayçiçeği yetiştirmek ne mümkün..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.