Şimdi Ara

TARKAN ALBÜM ÇIKTI rekor kırmazsa yemek ısmarlıyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
630
Cevap
6
Favori
34.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: galapagoskaplumbağası

quote:

Orijinalden alıntı: fokof

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fokof

vay be katy perry 3 gunde 370 milyon tiklanmisti

Bence Tarkanin bu senede ki bir sarkisi 500 milyonu gecer gibi geliyir da iddayi yüksek tutmayalim

mumkun degil hocam 300 gecse basaridir

Senlede ayri bir idda ya girelim album ciktiktan bir yil icerisinde hadi orta yolu bulalim 400 milyon tik almazsa 1ay boyunca avatarimi ve imzami senin avatarin ve kety perry yaparim. Ben kazanirsam 1 ay boyunca avatarini galapagoskaplumbagasi ve imzanida tarkan nin bir fotografini koyarsin tamam mi

oyshh ben varim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Çekilişe katılmak istiyorum ama konu sahibi konuyu editleyip komik bişey yazacak gibi izlenim bıraktı gay konusu gibi orjinal metin

Tarkan bu yıl yeni pop albümü çıkaracak .Bence çıkardığı en iyi albümlerden biri olacak

'Eğer Türk Youtube ta ki En cok tiklanan video olmazsa konudaki aksini idda eden her üyeye yemek ısmarlayacağım.

Beyler babam kasetcidir zamaninda ekmegini cok yemişiz . Popcu diyip gecmeyin kaç kisiye ekmek kazandirdi. Tarkan adamdır.

Simdi bile amerika da bir konser verdigi zaman butun biletler bitiyorsa . Yurt disinda Sokak röportajlarinda Turkiye deyince akillara Tarkan geliyorsa. Bir turist te Tarkan diyince öpücük atiyorsa ve Tarkan 10 yildir pop album cikarmiyorsa bu albüm patlama yapar

Çekilişe katılmak isteyen konuya yorum yapabilir

Şu anda Aleyna Tilki Turkiyenin en cok izlenen videosuysa (270 milyon)TARKAN rahatlikla gecer

• Yerimi alayım
  • 221B baker street kullanıcısına yanıt
    Dostum konuyu 1 aydir acacagim aklimdaydi tam acacaktim 1 ay ban yedim. Bugun banim acilir acilmaz konuyu aceleyle actim.

Konuyu saat aksam 6 gibi acsam sende bilirsin daha cok tutar. Ama gece actim bu da konudaki ciddiyetimi gösteriyor.

Öyle konuyu da sonradan sacma bir sekilde editlemeyecegim ama tabi konuyu yedeklemekte haklısın quoteye alsaydin hatta daha iyiydi. Bu mesaj burda kalsin iyi geceler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi galapagoskaplumbağası -- 2 Mayıs 2017; 1:42:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tarkan bu albumu 2 yildir cikartacak ama birtürlü cikartamiyor. Bu ayda cikartmazsa isimiz yaş

• Tek şarkısına bile playback yapan çoçuğu geçemez
  • Senelerdir rap müzik dinlerim fakat çocukluğumun hatrına bende merakla bekliyorum albümü. Umarım kötü bir albüm çıkartmaz

• Hocam bence tutmayacak, adresi vereyim şimdiden de çok soğuk olmasın :)

Bir de tutmazsa eğer beraber F5 atarız hocam :).

• quote:

Kuzu Kuzu

Sımarık

Dudu

Bir oluruz Yolunda

Dilli düdük

Bu adam dünyaya damga vurdu be bi zamanlar

• Anayurt Oteli kullanıcısına yanıt
    Az kaldi yine vuracak cok az kaldi

• ”Türk Youtube ta ki En cok tiklanan video"

Gangnam Style

Alayım oradan bi Portakallı Pekin Ördeği

• geçemezse yemek sepetinden 100 tl lik yemek ısmarlarsın, şimdi gidip tarkanın videosunu gece gündüz imacrosa koyup izlenme yapıyormuş yada izlenme satın alıp atıyormuş
  • geçemez (Antalya dayım bir rıhtım döner yeter. 6.5tl)
  • Tilki halen izlenmeye devam ediyor 1 sene sonra 400M olur Tarkanın modası nesil olarak geçti anlayın.

O zaman bende Türkiyenin en çok izlenen videosu olursa kendimi sınırsız çizeceğim çünkü çok güveniyorum hadi bakalım

• quote:

Dostum konuyu 1 aydir acacagim aklimdaydi tam acacaktim 1 ay ban yedim. Bugun banim acilir acilmaz konuyu aceleyle actim.

Konuyu saat aksam 6 gibi acsam sende bilirsin daha cok tutar. Ama gece actim bu da konudaki ciddiyetimi gösteriyor.

Öyle konuyu da sonradan sacma bir sekilde editlemeyecegim ama tabi konuyu yedeklemekte haklısın quoteye alsaydin hatta daha iyiydi. Bu mesaj burda kalsin iyi geceler

asıl gece açman ciddiyetsiz Akşam bütün üyeler görebilir ama gece uyuyorlar sende bunu bildiğin için uyanıklık yaptın
  • İmkansız, Tarkan stardır falan tamam da zamanı doldu artık şarkıları çok başarısız. Zamanındaki fan kitlesinin büyük bölümü de orta yaşa yaklaşmaya başladı ki çoğunun da müzik zevki bile değişti. Yeni neslin büyük çoğunluğu Tarkanı yalnızca biliyor ama dinlemiyor. Bu sebeple işi çok zor.

• Bi beleş pizza alırım
  • bi et iskender de ben alırım hocam

• İmkanı yok katılan arkadaşlara afiyet olsun

• Geçemez tarkan mı kaldı

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.