Şimdi Ara

TARKAN ALBÜM ÇIKTI rekor kırmazsa yemek ısmarlıyorum (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
630
Cevap
6
Favori
34.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hala rekor kıracağını sanan var yıl olmuş 2017 internet heryerde var nerdeyse
  • Ne Tarkan eski Tarkan ne şarkıları eski şarkılar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeni albümde sadece "yolla" şarkısını begendim .nerde eski hit albümü "Adımı Kalbine Yaz" nerde bu albüm nerde
  • Albümü dün gece indirdim, resmen dağ fare doğurmuş bu albüm koskoca bir balon.

• yaz beni de

yemek buldun ye,
    sopa buldun kaç.
  • Alırım döneri
  • Aleyna Tilkinin apaçi müziğinden çok daha kalite bir müzik dinledim ben albümde. Rekor kırarmı bilemem ama çöp bir albüm değil. Bence güzel olmuş. Eski albüm gibi olmasını beklemek hata olur zira 2017 yılındayız, yeni olan yeni tarz olmalı. Ben güzel buldum açıkçası. CD sini satın almayı da planlıyorum.
  • John Verdon kullanıcısına yanıt
    Hocam Yolla gibi bir sarki daha bekliyordum , yollaninda bazi kelimeleri itici geliyor laflar kulagima natiyor ama hoş sarki.

Begenmemekle alakasi yok önceki sarkilari cok sevdigim icin bu onlara gore guzel gelmedi . Ama iyi sarki

• O degilde nette sarkilar kalkiyor . Youtube ta album yok. Youtube albumu koymazsa bu idda biter

• Hala katılım var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: One True King

Hala katılım var mı?

Album cikti. Sarkilar umdugum gibi degil idda kapandi

• bu ülkede tarkan'dan daha büyük overrated yok
  • Tarkan yıllardır karma da dahil o albümüne kadarki şarkılarının ekmeğini yiyor. Artık o 15 yıl önceki tarkan yok, beklemeyin.. 92-2001 yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _nick falan yok_ -- 15 Haziran 2017; 19:48:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: galapagoskaplumbağası

Hocam Yolla gibi bir sarki daha bekliyordum , yollaninda bazi kelimeleri itici geliyor laflar kulagima natiyor ama hoş sarki.

Begenmemekle alakasi yok önceki sarkilari cok sevdigim icin bu onlara gore guzel gelmedi . Ama iyi sarki

hacı sanki çok ağladım şarkısı iyi tutacak gibi
  • Taş gibi albüm,beğenmeyen 2000 neslidir,bu albümde 90'lar kalitesi var
  • Album soundcloud dan aranip dinlenebiliyor bende oyle yaptim. DT990 lari is yerinden eve tasidim ozellikle sakin kafa ve dikkatli bir dinleme yapabilmek icin...

Sarkilar fena degil, altyapilar falan tarkan standartlarina isik yili uzakta... Teknik acidan hayvan gibi volume gain var, detay enstruman ayrimi falan yok... Sahsen Bi iki kere daha dinlerim, bu yaz mekanlarda falan calinir o kadar...

Sonra actim aacayipsin albumunu altyapilar, perkusyonlar, keman arpejleri sayamiyorum vsvsvs iscilik on numero, sarkilar, sozler vokal on numero... Teknik acidan tum enstrumanlar seciliyor, vokal muzigi cok basmiyor, stereo cok klas ayarlanmis yaz yaz bitmez saheser...

Sonuc: 100 yil sonra bile dinlenir aacayipsin albumu, dinlemeyenler acsin dinlesin de album neymis, muzik neymis, kayit kalitesi neymis gorsun...

• biz her mevsim yazdık
    hep aşk hep sevdaydık
    her gün döndü (de) dünya
    kimdik kim olduk?

Biz çocukken adlı şarkı tartışmasız en güzeli .. Bitirdi ..
  • Ekle beni de

• quote:

Orijinalden alıntı: *Designer*

biz her mevsim yazdık
    hep aşk hep sevdaydık
    her gün döndü (de) dünya
    kimdik kim olduk?

Biz çocukken adlı şarkı tartışmasız en güzeli .. Bitirdi ..

nerden dinliyorsunuz yaw ben youtube da bulamadım
  • Internette sarkilar sizmiyor . Youtube ta bile yok artik fizy yada para verip albumu alicaz

http://****dur.com/91621-mp3-tarkan-yolla-indir.html

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.