Şimdi Ara

TARKAN ALBÜM ÇIKTI rekor kırmazsa yemek ısmarlıyorum (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
630
Cevap
6
Favori
34.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: instance

Oha be çok hızlı yükselmiş kaybediyoruz galiba beyler

Bu arada beni çok sev şarkısıyla ilgili karar da verilmiş, galiba bu yüzden netd de çıkmadı şarkı

https://www.google.com.tr/amp/www.sozcu.com.tr/hayatim/kultur-sanat-haberleri/tarkanin-beni-cok-sev-eseriyle-ilgili-karar-verildi/amp/

Netd klibi olmayan şarkıları yayınlamıyor yanlış bilmiyorsam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Rekor olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: werty28

quote:

Orijinalden alıntı: instance

Oha be çok hızlı yükselmiş kaybediyoruz galiba beyler

Bu arada beni çok sev şarkısıyla ilgili karar da verilmiş, galiba bu yüzden netd de çıkmadı şarkı

https://www.google.com.tr/amp/www.sozcu.com.tr/hayatim/kultur-sanat-haberleri/tarkanin-beni-cok-sev-eseriyle-ilgili-karar-verildi/amp/

Netd klibi olmayan şarkıları yayınlamıyor yanlış bilmiyorsam.

Evet hocam doğru ama bi de böyle bir olay varmış işte

• Tarkan falan eskidi artık. Kız 5 saat önce yeni şarkı attı bu bile Tarkan'ı solluycak. Sen yemekleri ısmarla hocam...

• Hazır konu Tarkan hakkında açılmışken, şu şarkısını seviyorum baya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aleynanin yeni şarkısıda akılda kalıcı gençler ilgi gösterir 2 hafta içinde yollayı geçer

• Tarkan cevapsızı geçicem derken sen olsan bari gececek kız 22m oldu 4 günde...rekor derken aleyna rekorların içinden geçiyor su an..

• İddayı kaybettin kardeş

• Cevapsız çınlamayı geçemez zaten de Sen olsan bari de sollayacak onu.

• yav kim uyduruyo bu sıfatları mega star tarkan yok imparator ibrahim diva bülent lan tarkanın ne megalığı var ne yapmış diğer klasik ses sanatçılarından farklı olarak parası bitince türkiyeye gelip 1-2 konser verip paraları valize yükleyip amerikya dönen orda sefa sürmeye devam eden akıllı bi adam aptal olan onun konserine gidip TARKAANNNNNNNN!!!! diye kafayı yiyen aptallar ordusu

• Liste bayağı kabardı. Konuyu yöneticilere sildir kendini sınırsız banlat ve forumdan derhal uzaklaş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tarkan 6-12 EYLÜL ARASI 4 ADET YANYANA BİLET MEVCUTTUR.irt 05380841100
  • Puhahaga

aleynaa

tüm oyunları bozaaa

• quote:

Orijinalden alıntı: RUST CHOLE

yav kim uyduruyo bu sıfatları mega star tarkan yok imparator ibrahim diva bülent lan tarkanın ne megalığı var ne yapmış diğer klasik ses sanatçılarından farklı olarak parası bitince türkiyeye gelip 1-2 konser verip paraları valize yükleyip amerikya dönen orda sefa sürmeye devam eden akıllı bi adam aptal olan onun konserine gidip TARKAANNNNNNNN!!!! diye kafayı yiyen aptallar ordusu

Bir klibine gir, herhangi bir klibine ve yorumları oku. Neredeyse tüm milletlerden dinleyicisi var. Türk sanat müziğinden arabeske her şarkının altından kalabilen ender sanatçı. Sizin gibiler köstek olurken dünya adamı dinliyor.

Yok parası bitince Türkiye ye geliyormuş. Şu yorumun bile sıfır bilgin olduğunu gösteriyor.

Medyadan olabildiğince uzak duran sadece işini yapan bir sanatçıya büyük haksızlık. Yaşını da bilmiyorum da muhtemelen 90 larda çocukluğunu yaşamadın.

Tarkan bu ülkenin gerçekten gurur tablosudur.

• quote:

Orijinalden alıntı: arifomer

quote:

Orijinalden alıntı: RUST CHOLE

yav kim uyduruyo bu sıfatları mega star tarkan yok imparator ibrahim diva bülent lan tarkanın ne megalığı var ne yapmış diğer klasik ses sanatçılarından farklı olarak parası bitince türkiyeye gelip 1-2 konser verip paraları valize yükleyip amerikya dönen orda sefa sürmeye devam eden akıllı bi adam aptal olan onun konserine gidip TARKAANNNNNNNN!!!! diye kafayı yiyen aptallar ordusu

Bir klibine gir, herhangi bir klibine ve yorumları oku. Neredeyse tüm milletlerden dinleyicisi var. Türk sanat müziğinden arabeske her şarkının altından kalabilen ender sanatçı. Sizin gibiler köstek olurken dünya adamı dinliyor.

Yok parası bitince Türkiye ye geliyormuş. Şu yorumun bile sıfır bilgin olduğunu gösteriyor.

Medyadan olabildiğince uzak duran sadece işini yapan bir sanatçıya büyük haksızlık. Yaşını da bilmiyorum da muhtemelen 90 larda çocukluğunu yaşamadın.

Tarkan bu ülkenin gerçekten gurur tablosudur.

yapılan işin saçmalığı seyirci sayısıyla doğru orantılıdır bana göre Tarkan ne mega ne mini normal ses sanatcısı fakat abartı

• Bedavaysa niye katilmayayim?

Katilmak istiyorum.

• Ahahaha neymiş Tarkan Cevapsız Çınlamayı geçecekmiş.Tarkan Yolla şarkısından 1 ay sonra çıkan Aleynanın yeni şarkısı Sen olsan bari 14 günde Yolla yı geçti.Yolla ise 1ay 14 günde o izlenmeyi almıştı sen olsan bari ise 14 günde aldı o izlenmeyi.Şimdiden iddayı kaybettin
  • Keşke Aleyna için iddia açsaydın. Kazanma ihtimalin vardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: C.LeonelMeNaldo

Ahahaha neymiş Tarkan Cevapsız Çınlamayı geçecekmiş.Tarkan Yolla şarkısından 1 ay sonra çıkan Aleynanın yeni şarkısı Sen olsan bari 14 günde Yolla yı geçti.Yolla ise 1ay 14 günde o izlenmeyi almıştı sen olsan bari ise 14 günde aldı o izlenmeyi.Şimdiden iddayı kaybettin

Aynı seyi soylemenin uc farkli cesidini bulmussun

• Ee tospağa kardeş iban veriyimmi bizim yemekleri ne zaman ısmarlıyon

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.