Bildirim
Tarkan'ın gurubundaki şu adamı tanıyan varmı?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Tarkan'ın duruşa bittim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: bilgehankalkan
Tarkan'ın duruşa bittim.
Aynen çok acayip durmuş -
quote:
Orijinalden alıntı: The Walking Dead
quote:
Tarkan'ın duruşa bittim.
Aynen çok acayip durmuş
Yakışıyo totoşa... Bugün konserindeydim coşturdu yine karaktersiz... Danslar, el-kol haraketleri vs on numaraydı... -
quote:
Orijinalden alıntı: KötüKediŞero
quote:
quote:
Tarkan'ın duruşa bittim.
Aynen çok acayip durmuş
Yakışıyo totoşa... Bugün konserindeydim coşturdu yine karaktersiz... Danslar, el-kol haraketleri vs on numaraydı...
aynen hiç bu kadar beklemiyodum özellikle o adam beni çok etkiledi hala şokundayım o derece
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Tarkan'ın duruşa bittim.
Aynen çok acayip durmuş
Yakışıyo totoşa... Bugün konserindeydim coşturdu yine karaktersiz... Danslar, el-kol haraketleri vs on numaraydı...
aynen hiç bu kadar beklemiyodum özellikle o adam beni çok etkiledi hala şokundayım o derece
Onun yüzünden hatunu ayıklayamadık bu gece... Yorgunluktan geberdik konserde... Ama olsun eğlendik...
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Tarkan'ın duruşa bittim.
Aynen çok acayip durmuş
Onun yüzünden hatunu ayıklayamadık bu gece... Yorgunluktan geberdik konserde... Ama olsun eğlendik...
çok yorulduk gerçekten ama bu adamı bulmam lazım yokmu şu koskoca forumda tarkan cı
-
Hazır gitmişken kendisine sorsaydı sen kimin nesisin bro diye. -
Yokmu tanıyan şu adamı?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X