Şimdi Ara

Tarla Nasıl Fabrikaya Dönüştürülür

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
6.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bi fabrika arazisi alsak 5.000 M2 nerden baksan 400.000 Tl tabi yerine göre değişiyor 6000 m2'yi 600.000 €'dan satanları biliyorum ve bu acil olarak gitmiş fiyatı yani siz düşünün...

Diyorum ki çevre ilçelerde bi tarla alsak [Ki çok daha ucuz] 112.000 m2 tarla 200.000 Tl ilan buldum ve bunun gibi çok fazla var.. Şimdi böyle bir tarla alıp bunun üstüne 10.000 m2'lik falan bi fabrika yapamaz mıyım? yani onun için nasıl bir parsel nasıl ruhsat nasıl arazi lazım ?

Organize sanayii'den yer almaya kaldıysa işimiz daha çok zor bizim.

Ha olur tarlanın ruhsatını değiştiririz veya başka yol ile yaparız derseniz onun maliyeti ne olur ?

• tarla vasfındakı arazinin fabrika arazisi haline getirmek için yapabieceğin birşey yok. o belediyenin imar bölümününün encümen toplantısıyla alınan bir karar. beklemekten baska birşey yapamazssın. fabrika kurmak istiyorsan fabrika imarlı bir arsa alman gerekir. parayla imar çıkartıramassın...

saygılar
  • ya hocam istanbul mecburimi? Ben sana şöyle söyleyeyim eğer ortadoğuya mal satacaksan antepte devlet organize sanayi bölgelerinde ücretsiz arsa veriyor ankaradada buna benzer ygulamalar var sanırım. Yani başka illere yönelmeniz daha faydalı olur çok paranız yoksa.
  • Tarla masrafını felan çık sadece inşaatın maliyeti 1milyon lirayı bulabiliyo. Babamgılde zamanında yeltendıler ama kaldı öyle askıda şu an.
  • İstanbul değil zaten bu bahsettiğim fiyatlar araziler.

Devletin saçma işleri yine diyorum başka bi şey demiyorum eğer bi arsan arazin varsa onun üstüne insan sağlığına zararlı olmayacak şekilde istediğin şeyi yapabilirsin ama neden ruhsat işinde vb. böyle gıcıklıklar çıkarıyorlar bilmiyoruö.

Eğer büyük fabrikalara bakarsanız (BMW, Dodge, Lamborghini ve Bunlar gibi bir çoğu..) Hep şehrin dışında uzak yerlerde kurmuşlardır fabrikalarını.

Ben organize sanayiden yer istemiyorum oranın 2 avantajı var 1. Nakliye kolay 2. Daha çok müşteri gelebilir ama ben bunların ikisini de istemiyorum zaten bulunduğum şehrin en işlek yerinde Perakende satabileceğim Mağaza var sadece imalatı ucuza getirmek istiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Strafor Fabrikası Nasıl Kurulur?
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.