Şimdi Ara

Tarlabaşı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tarlabaşında PS3 Sordum Çalıntı Malmış Alsammı Almasammı 0 Kutusunda? Alsammı Almassammı Sonradan Başım Derde Girermi

100TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okandmr -- 9 Temmuz 2010; 16:44:39 >

• alma
  • kafam karıştı :D
  • Çalıntı mal almak suçtur
  • alma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WalkmaN -- 9 Temmuz 2010; 16:50:28 >
  • ben olsam direk alırdım
  • IP numaran aldındı ve tüm bilgilerin ele geçirildi, PS3'ü alman durumunda evine baskın düzenleyeceğiz.
  • ticaret kafanı çalıştır, al ve başkasına iyi bir fiyata sat almadan önce test etmeyi unutma.eğer yok ben ticaretten anlamam alamam falan dersen bana pm at
  • al
  • quote:

Orijinalden alıntı: garintsi

IP numaran aldındı ve tüm bilgilerin ele geçirildi, PS3'ü alman durumunda evine baskın düzenleyeceğiz.

Yatagımı yeni düzünledim Ama olsun gel
  • okuyom ben ya de
  • ağlayanın malı gülene yar olmaz..
  • Haydan gelen huya gider.Kardeşim sonradan bi bela filan cıkar hiç önermem
  • Sen al onu ben senden 120 liraya alırım

Bi' de bir şey sorucam bu ps3'ü illa lcd tv'den mi oynayabiliyoruz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RuLing
    Haydan gelen huya gider.Kardeşim sonradan bi bela filan cıkar hiç önermem

Hocam yanlış anlama ama Hayy dan gelen Hu ya gider sözü olumsuz şeylerde mesela hırsızlık malı gibi şeylerde kullanmak çok yanlış. Çünkü Hayydan gelen Huya gider sözünde hem Hayy hem de Hu Allahın isimlerindendir ve Allahtan gelen Allaha gider anlamını içerir. O yüzden bu tür yüz kızartıcı şeylerde bu deyimi kullanırken biraz daha dikkatli olursak daha iyi olur. Affınıza sığınarak bunu yazdım umarım anlayışlar karşılarsınız. Saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1

quote:

Hocam yanlış anlama ama Hayy dan gelen Hu ya gider sözü olumsuz şeylerde mesela hırsızlık malı gibi şeylerde kullanmak çok yanlış. Çünkü Hayydan gelen Huya gider sözünde hem Hayy hem de Hu Allahın isimlerindendir ve Allahtan gelen Allaha gider anlamını içerir. O yüzden bu tür yüz kızartıcı şeylerde bu deyimi kullanırken biraz daha dikkatli olursak daha iyi olur. Affınıza sığınarak bunu yazdım umarım anlayışlar karşılarsınız. Saygılar

estağfurullah.
  • İnş. satın alacağın şey PS3'tür. Hiç belli olmaz. Bu arada o şebekelerin polis tarafından takip edilme ihtimalini de düşünürek kararını ver...
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1

quote:

O zaman okkalı küfür ederken yandık. Misal hay ananı avradını...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.