Şimdi Ara

TARTARINI LPG KITI SORUSU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADASLAR HAZIRAN 2007 TARIHINDE TARTARINI LPG KITI TAKTIRDIM ARKADASLAR O ZAMAN BANA %40 TASARRUFTAN BAHSETTI FAKAT BIR TURLU %33 U GECMEDI ARABANIN GIDISINDE PROBLEM YOK GIBI HATTA TAKTIRDIGIM YERE GITTIM %5 KADAR KISTILAR YAKITI BU SEFERDE CEKISTEN DUSTU ARABA TEKRAR ESKI HALINE GETIRDILER VE BU AYARLARIN ARABA ICIN COK IYI OLDUGUNU SOYLEDILER ARKADASLAR ASLINDA HEM SICAKKANLI HEMDE ISE HAKIM GORUNUYORLAR AMA GENEDE PEK RAHAT DEGILIM ARACIM 1998 OPEL VECTRA CD 2000CC OTOMATIK DEGERLI GORUSLERINIZI BEKLIYORUM.

• hocam sen 2000 motor arabaya biniyorsun...ha benzin ha lpg ne koysan yakar yani...sorun akaryakıt fiyatları.. istersen hesapladığın değerleri yazarsan belki karşılaştırma yapılabilir...
  • ARKADASIM ARABANIN YOL BILGISAYARI 703 KM NIN SONUNDA 7,2 LT/100KM ORTALAMAYI GOSTERDI TOPLAM YAKIT OLARAK TA 50,8 LT YI GOSTERDI BU DA DEMEKTIR KI ARABANIN GERCEK ORTALAMASI 7,23 LT /100KM DIR 7,23*3,15YTL*0,6=137,000 TL * 703KM =96,300 YTL TOPLAM YAKMASI GEREKEN. FAKAT BEN TOPLAM 107 YTL GAZ KOYDUM BU BENIM ILK DENEMEM DEGIL HER ZAMAN YAKIT TASARRUFU %40 VEYA 45 DEGIL % 33 CIVARINDA OLUYOR. KM DE 137.000 NEREDE KM DE 152.200 NEREDE VEYA BENIM BIR HATAM OLABILIRMI
  • quote:

Orjinalden alıntı: KASVAAA

ARKADASIM ARABANIN YOL BILGISAYARI 703 KM NIN SONUNDA 7,2 LT/100KM ORTALAMAYI GOSTERDI TOPLAM YAKIT OLARAK TA 50,8 LT YI GOSTERDI BU DA DEMEKTIR KI ARABANIN GERCEK ORTALAMASI 7,23 LT /100KM DIR 7,23*3,15YTL*0,6=137,000 TL * 703KM =96,300 YTL TOPLAM YAKMASI GEREKEN. FAKAT BEN TOPLAM 107 YTL GAZ KOYDUM BU BENIM ILK DENEMEM DEGIL HER ZAMAN YAKIT TASARRUFU %40 VEYA 45 DEGIL % 33 CIVARINDA OLUYOR. KM DE 137.000 NEREDE KM DE 152.200 NEREDE VEYA BENIM BIR HATAM OLABILIRMI

bence yol bilgisayarı lpg tüketimini doğru göstermez tam olarak.. yapman gereken gazın tam bittiğinde 20 ytllik gaz alıp tam bitip benzine geçtikten sonra yaptığın km ye bölersen daha net bi sonuç çıkar ama o da yüzde yüz doğru değil yaklaşık bi sonuç olur...
  • Sayin KASVAAA,
    aracinizi lpg de fulleyerek 100 km sürdükten sonra tekrar fuller iseniz tam saglikli tüketim oranini yakalarsiniz.Benzin degerleri ile karsilastirarak tüketim oraniniz ortaya cikar bide yakit tasarrufu düz yolda 90 km sabit hizla maximum düzeydedir.Bu olasiliklari göz önüne alarak hesaplarsaniz tam saglikli sonucu elde edebilirsiniz.Sehir ici tasarruf orani düz yola oranlar daha az olabilir sürüse göre fark edecektir.
    Simdiden tasarruflu sürüsler.

quote:

ARKADASLAR HAZIRAN 2007 TARIHINDE TARTARINI LPG KITI TAKTIRDIM ARKADASLAR O ZAMAN BANA %40 TASARRUFTAN BAHSETTI FAKAT BIR TURLU %33 U GECMEDI ARABANIN GIDISINDE PROBLEM YOK GIBI HATTA TAKTIRDIGIM YERE GITTIM %5 KADAR KISTILAR YAKITI BU SEFERDE CEKISTEN DUSTU ARABA TEKRAR ESKI HALINE GETIRDILER VE BU AYARLARIN ARABA ICIN COK IYI OLDUGUNU SOYLEDILER ARKADASLAR ASLINDA HEM SICAKKANLI HEMDE ISE HAKIM GORUNUYORLAR AMA GENEDE PEK RAHAT DEGILIM ARACIM 1998 OPEL VECTRA CD 2000CC OTOMATIK DEGERLI GORUSLERINIZI BEKLIYORUM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rumeliotogaz -- 4 Mart 2008; 19:42:47 >

• quote:

ARKADASLAR HAZIRAN 2007 TARIHINDE TARTARINI LPG KITI TAKTIRDIM ARKADASLAR O ZAMAN BANA %40 TASARRUFTAN BAHSETTI FAKAT BIR TURLU %33 U GECMEDI ARABANIN GIDISINDE PROBLEM YOK GIBI HATTA TAKTIRDIGIM YERE GITTIM %5 KADAR KISTILAR YAKITI BU SEFERDE CEKISTEN DUSTU ARABA TEKRAR ESKI HALINE GETIRDILER VE BU AYARLARIN ARABA ICIN COK IYI OLDUGUNU SOYLEDILER ARKADASLAR ASLINDA HEM SICAKKANLI HEMDE ISE HAKIM GORUNUYORLAR AMA GENEDE PEK RAHAT DEGILIM ARACIM 1998 OPEL VECTRA CD 2000CC OTOMATIK DEGERLI GORUSLERINIZI BEKLIYORUM.

@KASVAAA

ben de haziran ayında tartarini kit taktırdım. sürekli aldığım yakıtı ve km yazıyorum. 6 haziranda 1 lt lpg 1,35 iken şimdi 1,65 e alıyorum.. 6 haziranda 1lt benzin 2,92 liraydı şimdi 3,15 lira ...
    benzindeki artış %8 lpg deki artış %22.
  • slm arkadaşlar. benzıne gore lpg 10 lıtrede 11.8lpg yakar artı yazın 270 km yapan bı araç kışın 220lere düşer bunlarıda hesaplayalım ve sızın aracınız sıfır bı araç degil sonuçta fabrıkanın verdıgı deger lerı asla yakalayamaz. yol bılgısayarıda araç benzın yakıyomuş gıbı gosterır fakat herzaman lıtre olarak lpg bıraz fazla yakar ıyı gunler
  • arkadaslar aslında soyledıklerınızın hepsını denedım 100 km de tekrar fulledım hep aynı . dun lpg kıtını taktırdıgım yer degılde okcan oto ya gıttım durumu kendılerıne arz ettım arkadaslar hıc kırmadı hemen bılgısayar ıle baktılar ve degerlerın degısmesı gerektıgını soyledıler , ılk once aklıma cekısten dusermı sorusu geldı dusmez dedıler. hersey bıttıkten sonra borcumu sordum yok dedıler garantı kapsamında dedıler.bu hızmet karsısında gercekten sasırdım unutmusuz boyle hızmetı ve guleryuzlulugu .su ana kadar sehır ıcınde cekıs ıyı ama farkı uzun yolda daha ıyı gorurum. degerlerımı sızle paylasıcam. verdıgınız bılgıler ıcın tesekkur ederım.guvenlı surusler.
  • İŞTE OKCAN OTOMOTİV FARKI SİLİVRİKAPI-0212 632 55 85 DUDULLU-0216 365 16 32 ANTALYA-0242 221 31 50....TASARRUFLU GÜNLER...
    quote:

arkadaslar aslında soyledıklerınızın hepsını denedım 100 km de tekrar fulledım hep aynı . dun lpg kıtını taktırdıgım yer degılde okcan oto ya gıttım durumu kendılerıne arz ettım arkadaslar hıc kırmadı hemen bılgısayar ıle baktılar ve degerlerın degısmesı gerektıgını soyledıler , ılk once aklıma cekısten dusermı sorusu geldı dusmez dedıler. hersey bıttıkten sonra borcumu sordum yok dedıler garantı kapsamında dedıler.bu hızmet karsısında gercekten sasırdım unutmusuz boyle hızmetı ve guleryuzlulugu .su ana kadar sehır ıcınde cekıs ıyı ama farkı uzun yolda daha ıyı gorurum. degerlerımı sızle paylasıcam. verdıgınız bılgıler ıcın tesekkur ederım.guvenlı surusler.

• abilrim bmw 328 aldim lpg taktırmayı dusunuorum sehir içi500 yakioo cekiştenn duermi motoru ypratır dıolar doğrumu yardimci olurmusunus
  • Merhaba,

Aracınız çekişten düşmez, aracınızı benzin konforunda kullanırsınız. LPG motorun ömrünü kısaltmaz aksine uzatır, yeterki tecrübeli bir işletmede düzgün montaj yapılsın. Hangi ilde olduğunuzu söylerseniz size gereken organizasyonu sağlayabilirim.

Saygılarımla,

quote:

Orjinalden alıntı: kuafor alyy

abilrim bmw 328 aldim lpg taktırmayı dusunuorum sehir içi500 yakioo cekiştenn duermi motoru ypratır dıolar doğrumu yardimci olurmusunus
  • abicim benn kirikkaledeyimmm ankaraya 45 dakikaa egerrr dediğinn gibiysee heme takdircamm ama korkuyorumm iştee abicimmmm
  • Arkadaşım,sizin araçla emsal olsun diye kıyaslama için kendi değerlerimi belirteyim,aracımdaki kit Atiker sistem.Yakıt olarak 28 litre ile şehir içinde 230 km , şehir dışında ise yine 28 litre ile ortalama 90-100 km sabit hızda 400 km yol yapmaktadır.Fiyat olarak vermiyorum çünkü her yerde lpg fiyatları değişmektedir.

quote:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okifi -- 15 Nisan 2009; 23:35:33 >

• Merhaba,

Eğer Ankaraya gidebiliyor isen ULUDAĞ OTOMOTİV (0312 342 00 56 Deniz Bey) ve gidebilirsin. İşlerinin uzmanı ve tecrübeli bir kadroya sahipler. Gidebileceğin zamanı söylersen gereken organizasyonu sağlayabilirim. Gönlünü rahat tut

Saygılarımla,

quote:

Orjinalden alıntı: kuafor alyy

abicim benn kirikkaledeyimmm ankaraya 45 dakikaa egerrr dediğinn gibiysee heme takdircamm ama korkuyorumm iştee abicimmmm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.