Şimdi Ara

TARTARİNİ TAKTIRDIM ÇOK PİŞMANIM..... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
3.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    daha önceki yazilarimi okursaniz ben hic bir yerde tartarini atikerden daha kaliteli yada su veya bu markadan daha kaliteli dememisimdir.Cünkü baskasinin markasini kötülemek bizim calisma prensibimize ve anlayisimiz ters tir biz rekabet yapar isek te dürüst olarak rekabet etmeyi kendimize prensip olarak secmisizdir ayrica beni üzen olay her markayi ayni kefeye koyarak kesip atmaktir elbette insanlarin böyle sizin gibi memnun olmalari bir LPG montajcisi olarak bizi sevindirir.Ayrica Atiker gibi diger markalarida inceler iseniz bütün parcalarinin ve yazilimlarinin ayni olmadigini göreceksiniz bir takim parcalari belli basli üreticilerden temin edenlerde olabilir ama bu demek degildir tüm kitler ayni benim anlatmak istedigim de budur.
    Saygilar herkese tasarruflu sürüsler.

Rumeli otogaz
    tartarini Kusadasi bayi
    0256 6221808
    rumeliotogaz@hotmail.com

quote:

Orjinalden alıntı: prekaziGS

Sarun rumeliotogaz,
    Olayı sidik yarışına dönüştürmek istemiyorum ama audi ve skoda aynı grup yani bir malın birkaç kalitesini farklı markalar altında üretiyorlar. Bizim bahsettiğimiz lpg markaları rakip firmalar ve yarış halindeler.Herikiside kaliteli ürünler üretiyorlar ama bunu yaparken aynı firmanın ürettiği ürünleri satınalıp kitlerinde kullanıyorlar, yani olay skoda audi olayı değil. Siz istediğiniz kadar tartarini atikerden daha kaliteli deyin önemli olan son kullanıcıların yorumları ki atiker kullanıclarının yazdıklarını okuyorsunuz. Bu arada bende C200 kompressor aracımda atiker kullanıyorum. Memnunumki yazıyorum.

quote:

Orjinalden alıntı: rumeliotogaz

Sayin PrekaziGS,
    o zaman söyle diyelim Volkswagen ve Skodayi örnek verelim ikiside VW gurubunun ürünü neden fazla para verip te Audi yada VW ye binelim degilmi nasilsa skodada onlarin ürünü ortak parca kullaniliyor ikisindede.
    herkese tasarruflu sürüsler.

Rumeli otogaz
    tartarini Kusadasi bayi
    0256 6221808
    rumeliotogaz@hotmail.com

quote:

Orjinalden alıntı: prekaziGS

Fiat ile BMW tabiki aynı olamaz. Onlar ortak parçalar kullanmıyorlar.

quote:

Orjinalden alıntı: rumeliotogaz

Sayin arkadaslar,
    markalarin hepsine ayni demek cok yanlis her malda öyle degilmi o zaman bir fiat marka arac ile BMW marka araca da ayni diyelim olsun bitsin sizin sorunlariniz anlasildigi kadar montaj hatalarindan kaynaklaniyor ama onunda caresi var montajci arkadaslarimizin bir üst servise basvurmalarini tavsiye edebilirsiniz bizde takildigimiz konu olunca bizde ihalatcisinin teknik servisine basvuruyoruz gerekiyorsa italyadan teknik destek alarak sorunu cözme yoluna gidiyoruz.Gecmis olsun der herkese tasarruflu sürüsler dilerim.

Rumeli otogaz
    tartarini Kusadasi bayi
    0256 6221808
    rumeliotogaz@hotmail.com

• ben hiç tartarini montajı yapıpta tartariniden para kazanmadım ama atikerle tartarininin arasında yılların farkı var.daha öncede bazı arkadaşlar aynı şeyi brc içinde yapmiştilar.(aynı niye fazla para veriyorsunuz diye)ama görüyorumki rumeliotogaz tartarini daha iyi derse kendi takıyor tabi daha iyi diyecek diyenler olacaktır.ama şunu samimiyetle söylüyorumki elmayı armudu b irbirine karıştırmayalım,atikere kimse kötü demiyor niye kendinizi zorluyorsunuz anlamadım doğrusu.atikeri niye illah başkasıyla kıyaslamak zorundasınız bırakın atiker kendini zaten kabul ettiriyor ama öyle iki günde tartariniyi geçmesini kimse beklemiyor zaten
  • İşte bu , benim anlatmak istediğim bu markaları çarpıştırmayı bırakın servisleri seçerken duyarlı olun Mutluluğun yolu burada önce markayı sonra onu en iyi temsil eden firmayı bulun mutluluğu ve ekonomiyi yakalayın...Sağlıcakla kalın ... KALİTEYİ ZAMAN BELİRLER...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faruksevgili -- 17 Aralık 2007; 22:16:01 >
  • Ben Tartarini kullanıyorum,hiçbir sorunum olmadı 8-9 aydan buyana.Tartarini,sanırım,1939 dan beri LPG dönüşümü üzerinde çalışıyor.
    Yabancı sitelerden edindiğim bilgiler,üzülerek söyleyeyim,biraz daha dengeli.
    Mesela:Sunulan gazların Bütan ve Propan karışımı olduğunu öğrendim.Bütanın ve Propanın hava koşullarındaki sıvıdan gaza geçme ısılarını öğrendim.Ülkenin soğuk ve daha sıcak yerlerinde satılan gazların (Prop.Büt. karışımı hepsi) oranlarının hükümetlerce ayarlanıp normlandığını öğrendim. Deponun fullenmesinin zararını teknik olarak anlatmışlar,okudum,öğrendim.1.2.3.4.Vites ve 5.Viteste yapılan Grafikleri inceledim (Bosch servisinde,avrupada dahi her Bosch servisinde bu cihazlar bulunmuyormuş,yani Benzin/Gaz analizi yapıp,grafiğe yansıtan).Bu aletleri takanlar da,kullananlar da farklı sorunları tartışıyorlar.
    Belki milyonlarca dolar harcayıp,bir üretim tesisi kuran insanlar,sanırım ne yaptıklarının farkındalar.Dolayısıyla,kötü marka muhabbeti bana biraz garip geliyor.
    Eğitim sistemimizden kaynaklanan sorunlarımız burada da kendini belli ediyor.Ustalarımız maalesef,deneme yanılma yöntemleriyle (biraz da)doğruyu arıyorlar.Bu arada daha konsantre,da dikkatli,konuyu daha ciddiye alan ustalarımız daha başarılı oluyorlar.
    Aslında biz sontüketiciler,yukarda yazdığım bilgileri bilmek zorunda değiliz.Ver parayı,bin-git.Ama yanlış montaj veya ayardan kaynaklanan sorunlar bizleri isteristemez birazcık teknisyen yapıyor.
    Yinelemek istiyorum..eğitim hatasıdır bunun başı;o da idareden kaynaklanıyor bence.

• haklısınız aslında bu kötü montajyapanları tespit edip çocukluklarına inmek gerekiyor galiba
  • Herkesin Kurban Bayramini kutlar sorunsuz sürüsler dileriz.

Rumeli otogaz
    tartarini Kusadasi bayi
    0256 6221808
    rumeliotogaz@hotmail.com
  • Bence kötü montajcıların beslendiği kötü kullanıcıları demek lazım onlar olmasa kötü montajcılar beslenemez... İyi elemanla çalışan bir servis 10 kuruşa takarken ucuz işgücüyle çalışan kötü servis 9,5 kuruş diince millet hurra oraya koşuyo.
    İyi bir elemanın aylık maliyeti (ortalama) 2000 tl
    ucuz bir elemanın maliyeti (ortalama) 500 tl
    Diğer malzeme ve ekipmanı hiç karıştırmıyorum (Tank,sehpa,enj kablosu ) enaz 70 tl de buradan oynar.
    Yorum sizin
  • Denizli Tartarini bayisi ŞİMŞEK otogazdan TOYOTA COROLLA marka aracıma tartarini marka lpg dönüşüm sistemi taktırdım 1 AY kadar önce, taktırdıktan sonra aracım teklemeye başladı ve LPG'ye geçerken sürekli titremeye başladı ve bu titremeler her geçen gün arttı.LPG taktırdıktan 1 hafta sonra ŞİMŞEK OTOGAZA gittim fakat birşey yapamayacaklarını bilgisayarın bozuk olduğunu söylediler, daha sonra tekrar gittim bu sefer saatin geç oldugunu söylediler. 3 gün sonra tekrar gittiğimde yetkili kişinin şehir dışında olduğunu söylediler.En son gittiğimde 1.5 saat bekletildikten sonra yetkili kişi geldi ve sistemin garantisi olduğu halde hiç bakmadan bu arızanın arkasında durmadan, lpg uyum ayarlaını dahi yapmadan hiç ilgilenmeyerek aracı tamire götürmem gerektiğini söyledi. Hatta tanıdığı bir tamirci olduğunu ve oraya götürüp orada tamir ettirmem gerekitğini söyled. En son bu şekilde beni gönderdiği kişiden fena şekilde zarara uğramama neden olmuştu kendileri. Aldığım ürünün garantisi olduğu ve 1000 km ücretsiz bakım ve kalibrasyon yapılması gerektiği halde hiç ilgilenmediler. Böyle bir hizmet anlayışı ve kalitesi olduğunu bilmiyorum. Arızayı üstlenmeyen bir firmayı anlamıyorum.Arıza nedeni olarak aracımın servisi LPG yi gösteriyor. Bu alışverişi yaptığıma çok pişmanım. Kesinlikle hizmetten ve kaliteden memnun değilim. Garanti şartları olduğu halde haklarımı kullanamıyorum.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.