Şimdi Ara

[Tartışma] | Ay' a Gerçekten Gidildi mi? | Apollo 11 Ay' a indi mi? | Kısa Belgesel (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
69
Cevap
8
Favori
8.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biriside şu "Mythbusters"ın bu olayı araştırdığı videoyu koysun,sadece bu videoyu izleyip,hele bu videoyu izlemeden yorum yapmanın kısıtlanması, bağnazlıktan başka bir şey değil
  • marsa araç yollandığını nerden biliyonuz belkide uzaya normal bişey yolluyolar geri kalan görüntü videoları kendileri çekiyolar olamaz mı yani şimdi kim garantisini verebilir marsa araç yollandığının?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gayipten Gelen Ses

marsa araç yollandığını nerden biliyonuz belkide uzaya normal bişey yolluyolar geri kalan görüntü videoları kendileri çekiyolar olamaz mı yani şimdi kim garantisini verebilir marsa araç yollandığının?

• Aslında İran çıktı ilk olarak ama çaktırmıyor.Amerika hiç aya çıkabilir mi canım
  • gidildi ama görüntüler gerçek değil bir şey saklıyorlar bence yoksa bu bilgisayar çağında hemen her yıl gidilmesi lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kelt

quote:

marsa araç yollandığını nerden biliyonuz belkide uzaya normal bişey yolluyolar geri kalan görüntü videoları kendileri çekiyolar olamaz mı yani şimdi kim garantisini verebilir marsa araç yollandığının?

Yalan mı gardaş?Bana gösterin hissedebildiğim görebildiğim bi kanıt? Yok işte.Mesela diyoz intel i7 işlemci üretti bunu kanıtlayabiliriz. nası? alırsın i7 işlemcili bi makina performansını hissedersin dersinki haa bu i7 harbi yapmış adamlar.Şindi sen bana amarika marsa araç yolladı orda inceleme yapıyo taş topluyo vs dersin tamamda nası kanıtlayacan.Şimdi atıyorum bizim türkiye bi rampa kursa kocaman bi roketi içine maymun fırlatsa deseki biz marsa maymun yolladık işte görüntüler dese.O makinda atmosferden çıkıp illerleyip kaybolsa yada kendini imha etse ama biz kandırsak fake görüntüler fotoşop falan işte maymun yaşıyo desek halbuki o an maymun istanbulun bi semtindeki evde hazırlanmış ortamda falan.Kimi nası inandıracan?

Gerçek AdGayip Albayrak Doğum Tarihi10 Haziran 2160 MeslekBoş işler müdürü. İlgi AlanlarıBoş işler. KonumMars

• Ben Ay'a 1969'da gidildiğini ama yine de paylaşılan videoların sette çekildiğini düşünmekteyim. Bunun nedeni olarak Ay ile ilgili insanlardan saklanan birşey ,birşeyler olduğu izlenimindeyim. Ay'ın yapısı bakımından dünya nın uydusu olduğunu biliyoruz değil mi?

Peki Ay'ın dünya etrafında dönerken hiçbirzaman diğer yarısının dünya tarafından gözle görülmesinin mümkün olmadığını biliyor muydunuz?
    Peki diğer hiçbir uydunun olmadığı bir şekilde Ay'la Dünya rotasyonlarının birbirlerinin aksi yönünde olduğunu biliyor muydunuz?

Bu haliyle samanyolu galaksisinde şu ana kadar keşfedilmiş hiçbir uydu hüviyetine uymadığını biliyor muydunuz?

Bu düzensizliğin nedeni Ay'ın aslında yapay bir uydu olmasından ileri geliyor olabilir mi?
    Ay biz dünyalıları birşeyden koruyan bir savunma sistemi olabilir mi?

Neden İslam'da güneş takvimine değil ay takvimine riayet edildi?

Hayatta kafamı kurcalayan pekçok soru var. Hurafelere inanmam ama bilinmeyene her zaman ilgi duymuşumdur. Umarım ben yaşarken Ay'la ilgili gizli birşey var ise açıklanmış olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: MarjinaL -TR

quote:

Orijinalden alıntı: Kelebek Avcısı

Moralim bozuk hiç tartışmaya girmek istemiyorum ama en basitinden o bayrağın sallanmasının bir açıklaması var hocam.
    O bayrak normal bez parçası değil. Dik durması için ve dalgalanırken bozulmaması için özel bir malzemeden yapılmıştı. Rüzgar yok nasıl sallanıyor dersen de adı üstünde "rüzgar yok". Adam onu yere sabitlerken sarstığı için sallanmaya başlıyor ve atmosfer olmadığı için sallantı kesilmiyor.

1- videoyu izlememişsin.
    2- O sadece uzay boşluğunda mümkün. Ay da senin dediğin gibi olsaydı astronot bir kez zıpladığında yükseğe doğru uçmaya devam ederdi... Vs... Sarsıntı esnasındaki sallanma ile rüzgarın dalgalandırması arasında dağlar kadar fark var.

allah aşkına kaç yaşındasın sen ya adam uçmaya devam ederdi dedi yaaa !!!
    en ufak asteroidin bilin üstünde yerçekimi vardır ve ayında bir yerçekimi vardır ve dünyanın 6da 1'i kadardır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Konungariket Sverige -- 16 Ocak 2013; 22:28:01 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ReAl sTORM

Adamlar o kadar video çekmiş, part part upload etmiş, emek vermiş. Ben hemen açıklıyorum: GİDİLDİ

O zaman bende video çekeyim "mars a gittim" Konuda verdiğim belgeseli izlememişsin.

demek istediğim bu değildi ama neyse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fara25

quote:

quote:

Moralim bozuk hiç tartışmaya girmek istemiyorum ama en basitinden o bayrağın sallanmasının bir açıklaması var hocam.
    O bayrak normal bez parçası değil. Dik durması için ve dalgalanırken bozulmaması için özel bir malzemeden yapılmıştı. Rüzgar yok nasıl sallanıyor dersen de adı üstünde "rüzgar yok". Adam onu yere sabitlerken sarstığı için sallanmaya başlıyor ve atmosfer olmadığı için sallantı kesilmiyor.

1- videoyu izlememişsin.
    2- O sadece uzay boşluğunda mümkün. Ay da senin dediğin gibi olsaydı astronot bir kez zıpladığında yükseğe doğru uçmaya devam ederdi... Vs... Sarsıntı esnasındaki sallanma ile rüzgarın dalgalandırması arasında dağlar kadar fark var.

allah aşkına kaç yaşındasın sen ya adam uçmaya devam ederdi dedi yaaa !!!
    en ufak asteroidin bilin üstünde yerçekimi vardır ve ayında bir yerçekimi vardır ve dünyanın 6da 1'i kadardır

Mesajında şunu söylemişti "Adam onu yere sabitlerken sarstığı için sallanmaya başlıyor ve atmosfer olmadığı için sallantı kesilmiyor."

Bende onun dediği gibi olsaydı demiştim ve şu örneği verdim, "astronot bir kez zıpladığında yükseğe doğru uçmaya devam ederdi... "

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Yapay araç gönderilebilir. Buna engel yok. Robot havaya ve suya ihtiyaç duymaz. Enerjiyi güneş panellerinden sağlayabilir...

Ama ilginç olan şu ki... Robot radyasyondan nasıl korunuyor? Çektiği fotoğraf ve video radyasyondan nasıl etkilenmiyor?... Belki Mars' ın atmosferi radyasyonun bir kısmını engelliyor olabilir.

• tr.wikipedia.org
    Ay'a aslında gidilmediği iddiası - Vikipedi
    http://tr.wikipedia.org/wiki/Apollo_Ay_ini%C5%9Fi_aldatmacas%C4%B1_su%C3%A7lamalar%C4%B1

• 30-40 sene içinde Mars'ta koloni kurmayı düşünürken bazı insanların hala Ay'a gidildi mi gibi bir şeyi sorması abes.Bu olayın sahte olduğuna dair gösterilen kanıtların hepsi çökertildi.Azıcık bilim kanalı seyrederseniz bunları algılayabilirsiniz.Gök bilimi hakkında bilgi sahibi olmayan,temel kavramları dahi bilmeyen insanlar, bunun yanlış olduğunu söylüyor gerçekten komik.Daha da aşağı kısımlarda Mars'a uzay aracının gitmediğini söyleyen biri var ki rica ediyorum Dünya'nın kısıtlı kaynaklarını boşa tüketmesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LilTunechi

30-40 sene içinde Mars'ta koloni kurmayı düşünürken bazı insanların hala Ay'a gidildi mi gibi bir şeyi sorması abes.Bu olayın sahte olduğuna dair gösterilen kanıtların hepsi çökertildi.Azıcık bilim kanalı seyrederseniz bunları algılayabilirsiniz.Gök bilimi hakkında bilgi sahibi olmayan,temel kavramları dahi bilmeyen insanlar, bunun yanlış olduğunu söylüyor gerçekten komik.Daha da aşağı kısımlarda Mars'a uzay aracının gitmediğini söyleyen biri var ki rica ediyorum Dünya'nın kısıtlı kaynaklarını boşa tüketmesin.

Ben, "Ay' a gidilmedi hepsi yalan" demiyorum. Bu konuyu tartışmaya açtım...
  • Gidildi. mythbusters bununla ilgili yarım saatlik araştırma videosu vardı bulamadım izleyebilirsiniz.

Hala şu bayrağın dalgalanma konusuna konuşanlar var. Bayrağın direği ve onun düz durmasını sağlayan bi direk daha var yere bastırmaya çalışırkende sallanıyor. basınçsız bir ortamdada aynısı olur
  • quote:

hiç böyle düşünmemiştim haklısın hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Deniztns

Ben Ay'a 1969'da gidildiğini ama yine de paylaşılan videoların sette çekildiğini düşünmekteyim. Bunun nedeni olarak Ay ile ilgili insanlardan saklanan birşey ,birşeyler olduğu izlenimindeyim. Ay'ın yapısı bakımından dünya nın uydusu olduğunu biliyoruz değil mi?

Peki Ay'ın dünya etrafında dönerken hiçbirzaman diğer yarısının dünya tarafından gözle görülmesinin mümkün olmadığını biliyor muydunuz?
    Peki diğer hiçbir uydunun olmadığı bir şekilde Ay'la Dünya rotasyonlarının birbirlerinin aksi yönünde olduğunu biliyor muydunuz?

Bu haliyle samanyolu galaksisinde şu ana kadar keşfedilmiş hiçbir uydu hüviyetine uymadığını biliyor muydunuz?

Bu düzensizliğin nedeni Ay'ın aslında yapay bir uydu olmasından ileri geliyor olabilir mi?
    Ay biz dünyalıları birşeyden koruyan bir savunma sistemi olabilir mi?

Neden İslam'da güneş takvimine değil ay takvimine riayet edildi?

Hayatta kafamı kurcalayan pekçok soru var. Hurafelere inanmam ama bilinmeyene her zaman ilgi duymuşumdur. Umarım ben yaşarken Ay'la ilgili gizli birşey var ise açıklanmış olur.

islamiyette ay takviminin kullanılmasının nedeni belki de ayın farklı evrelerinde farklı şekiller alması olabilir.o gündeki arap cehaletini düşünürsek bana hep mantıklı gelmiştir güneş yerine ayın kullanılması.mesala 11 kez hilal olduğunda oruç tutmaya başla.3.dolunayda şunu yap gibi.360. tam güneşte şunu yap denilmezdi sanırım.zaten güneşte namaz vakitlerinde kullanılır.

• Apollo Ay İnişi Suçlamaları

Burdan sorularınızın cevaplarını bulabilirsiniz.
  • quote:

quote:

quote:

1- videoyu izlememişsin.

Merak etme zamanında hem komple teori videolarını hemde onlara verilen cevap videolarını izledim.
    Ayda yer çekimi 0 değil, dünya kadar olmasa da yer çekimi var. O yüzden astronot bir sıçrayışta uzayın boşluğuna gitmiyor. Tek taraflı izleyerek lütfen polemiğe girme.

Bir atmosfer demek sürtünme demektir ayda da atmosfer olmadığı için bayrak dalgalanmaya devam eder iki adamın uzaya gitmesi yanlıştır çünkü yer çekimi vardır ve üç YER CEKIMI ILE SURTUNME FARKLI SEYLERDIR....

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.