Şimdi Ara

Tartışma Bitmiştir,Maç Bu Kanalda ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sopcast'te vardır herhalde link değil mi ?
  • İnternet yayını olmuyor denemeyin boşuna şuan açık olsa bile maç saati izleyemiyorsunuz.İnternetten link bulun şimdiden,rus kanalları sağlam oluyor benden ipucu.Sopcast le yapmak daha garanti,indirin şimdiden hazırlanın.Maç saati ben aramıştım kesik kesik izlemiştim görüntü kalitesi berbattı.Şuan D-Smart varda rahatız allahtan,bu iş eziyet valla.Yazık taraftara,digiturk al lig maçlarını izle,dsmart al avrupayı izle.Bakalım daha neler çıkacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeşim dün ben baktım idman tv karma yapacak yani tüm maçlara ara ara verecek.Ayrıca aztv de başka bir maçı veriyor dün bizzat gördüm
  • Bazı arkadaşlar Biss ler sürekli değişiyor diyor.O kadar da abartmayın.İdman tv günlerdir aynı biss keyle yayın yapıyor.Asıl internetten izlenmiyor.Sürekli bir donma falan.Girin biss şifrenizi.Rahat rahat izleyin.Receiverınız biss şifre çözen bir receiversa başka birşeyle uğraşmayın.
  • Bu arada yayın akışında halem şampiyonlar ligi online yazıyor.Saat farkına kimse takılmasın.Azerbaycan ile Türkiye arasında 2 saat fark var.Hatta an itibariyle idman tv web sitesinde saat 20:20.Ancak sanırım gol oldukça diğer maçları da gösterecek.Yayın akışında online yazıyor çünkü.Dua edelim de fazla gol olmasın.
  • online vs ms güvenmeyin. yayını vereceğine bile güvenmeyin. geçen maçta film izlettiridler millete online yayından maç saatinde.
  • ne oldu arkadaşlar biss çalıştı mı izleyebilen var mı ben kahvede izledim garantiye almak için..
  • quote:

Orijinalden alıntı: avianca

ne oldu arkadaşlar biss çalıştı mı izleyebilen var mı ben kahvede izledim garantiye almak için..

ben izleyebildim, 2. yarı diğer maçlarda atılan golleri gösterdiler ama maçı kesip
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.