EVET ARKADAŞLAR YANLIŞ DUYMADINIZ AÇIK ARTIRMA İLE SATIŞA SUNULDU ŞU AN İTİBARİ İLE YENİ YILA TARUMM İLE GİRİN AÇIK ARTIRMA 31 ARALIK 24:00 DA BİTİYOR. 1 YENİ KURUŞ İLE BAŞLIYOR AÇIK ARTIRMA EN YÜKSEK TEKLİFİ VEREN TARUMM U KANDİLİ İLE ALACAK.
quote:Orjinalden alıntı: Tarum beni satamazsınız benim sahibim varrr sahibinden satılık o zaman sattım getti
quote:Orjinalden alıntı: pappumpaa quote:Orjinalden alıntı: Tarum beni satamazsınız benim sahibim varrr sahibinden satılık o zaman sattım getti TARUM ARTIK BENİM
quote:Orjinalden alıntı: öSCi quote:Orjinalden alıntı: !!!Çağrı quote:Orjinalden alıntı: öSCi 2 Yenikuruş 3 yk O zaman 5 yenikuruş yüksek fiyat... şirketimi arayıp sormam lazım şirketim tarum için bütün servetini vermeye hazır 7 yk
yılbaşı gecesi açık artırma yı 24:00 itibari ile kazanan yanındada adrese teslim 1 adet ney cd si hediye edicem gercekten adrese teslim göndercem
quote:Orjinalden alıntı: efekentli1966 yılbaşı gecesi açık artırma yı 24:00 itibari ile kazanan yanındada adrese teslim 1 adet ney cd si hediye edicem gercekten adrese teslim göndercem ya metin yapma gözünü seviyim
benim babam çok zengin alır bana tayumu binecem sırtına vuracam kırbaçı vuracam kırbaçı ohhh canıma doysunüç mum koysun,seyrine doysun
quote:Orjinalden alıntı: pappumpaa benim babam çok zengin alır bana tayumu binecem sırtına vuracam kırbaçı vuracam kırbaçı ohhh canıma doysunüç mum koysun,seyrine doysun
evet arkadaşlar yarın gece sona erecek tayumsuz kalmayın yeni yılda aldıktan sonra istediğiniz gibi kullanabilirsiniz tabi karnını doyurmak şartı ile