quote:Orjinalden alıntı: Ado ben de indirdim veletlere bak yaw... süper bu çocuklar ya amaan pardon süperiz biz citiyle yaaa quote:Orjinalden alıntı: AlpTéKiN quote:Orjinalden alıntı: Ömer Citizen/>PHI PHI'ye laf yoq Laf yok ki zaten quote:Orjinalden alıntı: Ömer Citizen PHI/> Citi kıyamaz bana Öyle değil mi citi? quote:Orjinalden alıntı: rapstradamus @ömer hocam aşırı şiddete kaçmışsın nie tez vurdun bakiiim phi nin boynunu Kıldan ince boynumuz quote:Orjinalden alıntı: Ömer quote:Orjinalden alıntı: AlpTéKiN Nereden buluyorsun ya bunları />
quote:Orjinalden alıntı: Ado quote:Orjinalden alıntı: aSSembLy quote:Orjinalden alıntı: Ado ne oluyor yaw iyi ki bir kaç saat yoktuk hayırdır...???... Önemli bişi yok abi Arkadaş bize birşeyler söyliyecekte onu bekliyoruz heeee şu mevzu abicim bu güne kadar yazdıklarıyla zaten söyleyeceklerini söyledi o hatta söylemedi barın barın bağırdı... yaptığım eleştiri ile ilgili tek bir forum yorum görmedim. ne söylememi bekliyorsunuz anlamış değilim ayrıca. ayrıca ado: bu güne kadar hangi yazdıklarımla nasıl bağırmışım nasıl söylemişim???
quote:Orjinalden alıntı: pislik quote:Orjinalden alıntı: Saralondé quote:Orjinalden alıntı: pislik ben fakeim silin bunu banlayın bakın zaten feykmiş korkuyorumda beni kimse silemez kisen boyle soylediğin için daha çok korkutacam bu forumu seviyore artık beni korkutamıcaksın engelliyore
quote:Orjinalden alıntı: Werder Weremem quote:Orjinalden alıntı: Ado quote:Orjinalden alıntı: aSSembLy quote:Orjinalden alıntı: Ado ne oluyor yaw iyi ki bir kaç saat yoktuk hayırdır...???... Önemli bişi yok abi Arkadaş bize birşeyler söyliyecekte onu bekliyoruz heeee şu mevzu abicim bu güne kadar yazdıklarıyla zaten söyleyeceklerini söyledi o hatta söylemedi barın barın bağırdı... yaptığım eleştiri ile ilgili tek bir forum yorum görmedim. ne söylememi bekliyorsunuz anlamış değilim ayrıca. ayrıca ado: bu güne kadar hangi yazdıklarımla nasıl bağırmışım nasıl söylemişim??? "Bu üyelik aslında fake'dir" diye.
Böyle diyene kadar "evet, xxx'in fake'iyim" diyebilirdin. "siz zaten kararınızı vermişsiniz..." diyerek sanki yanlış bir düşüncede olduğumuzu söyler gibisin ancak öyle olmadığını sen de biliyorsun.
quote:Orjinalden alıntı: musAKka Böyle diyene kadar "evet, xxx'in fake'iyim" diyebilirdin. "siz zaten kararınızı vermişsiniz..." diyerek sanki yanlış bir düşüncede olduğumuzu söyler gibisin ancak öyle olmadığını sen de biliyorsun. pm
quote:Orjinalden alıntı: Ömer quote:Orjinalden alıntı: PHI Evet http://youtube.com/watch?v=hXOfWwb6si8 ne içirmişler bu çocuklara