toggle background çalışıyor fakat sormak istediğim birşey var. scroll tekerleğini kaydırınca sayfanın akışı bi değişik olmuş chromeda. nasıl yaptın bunu? sayfa kayarak aşağıya iniyor. normalde kesintili olarak kayıyor. çok hoşuma gitti. bu konu hakkında mutlaka bilgi verir misin ? güzel bir çalışma olmuş. eline sağlık.
Dostum,
Nice Scroll Jquery Özelliği. Arkaplanı sabitlediğim için belki öyle bir izlenim uyandırmıştır. Bu "akışkanlık" için özel bir şey yapmadığımı bilmelisin. =)
Son olarak,
We Love Music paleti için yorum alabilir miyim? Tıklayınca açılan paletler için... =))
teşekkür ederim. istediğim nice scroll özelliğiydi. arka planı sabitlemenle alakası yok. çok yardımcı oldun çok teşekkürler. bu arada we love music paleti de muhteşem olmuş çok hoşuma gitti. genel itibariyle çok iyi olmuş tasarımın. bunu bence css3'e borçluyuz.
Yorumların için ben teşekkür ederim. HTML5, CSS3 ve JQuery =)
Çoğu web sitesi gibi HTML5 görünümlü değil. header, nav, footer, article, section gibi HTML5 etiketlerini yerinde ve gerektiği kadar kullandım.
quote:
Orijinalden alıntı: EfendiAdam
Sanki, bildiğin herşeyi eklemişsin gibi.
Proje olunca biraz öyle oluyor dostum.
quote:
Orijinalden alıntı: zinzin
quote:
Orijinalden alıntı: S3datt
home-about vs. menüsü hoş olmamış. mesela footerdaki gibi yapabilirsin. footer'daki firefox ve chrome logolarının üstüne gelince oluşan efekt güzelmiş. ha bir de sesi kapattın mı geri açılmıyor bazen f5lemek zorunda kalıyorsun. eline sağlık güzel olmuş.
ve son bir tavsiye. şarkının birini başlattın mı diğeri otomatikman kapansa hoş olur.
Peki bir de "We Love Music" resmine tıkladığında açılan paneller hakkında yorum alabilir miyiz? =)
hocam kasıyor tarayıcı firefox.
ama onun dışında allahı var güzel.
quote:
Orijinalden alıntı: baris_55
quote:
quote:
home-about vs. menüsü hoş olmamış. mesela footerdaki gibi yapabilirsin. footer'daki firefox ve chrome logolarının üstüne gelince oluşan efekt güzelmiş. ha bir de sesi kapattın mı geri açılmıyor bazen f5lemek zorunda kalıyorsun. eline sağlık güzel olmuş.
ve son bir tavsiye. şarkının birini başlattın mı diğeri otomatikman kapansa hoş olur.
Peki bir de "We Love Music" resmine tıkladığında açılan paneller hakkında yorum alabilir miyiz? =)
Teşekkürler Barış
quote:
quote:
quote:
Havada BaRo55 kokusu var ya da ben mağarayım bilemicem
Site güzel, biraz daha açık tonda bi tasarım daha hoş olabilirdi.
Güzelmiş
Tasarım olarak görsel efekt çok kullanılmış ama insanlar basit site kullanmaktan hoşlanır yani googlen böyle tutulan bi site olmasının nedeni var tasarım çok sade site sade gözü yormayıcak şekilde olmaslı içeriğe kolay ulaşılmalı ve sana tavsiyem açık renk arkaplan kullan kullanıcıyı sıkmamış olursun :)
quote:
Orijinalden alıntı: Etkisizeleman
quote:
quote:
quote:
Havada BaRo55 kokusu var ya da ben mağarayım bilemicem
Site güzel, biraz daha açık tonda bi tasarım daha hoş olabilirdi.
BaRo55 ne ya?
feyk değilim ben.
quote:
Orijinalden alıntı: smasher1907
Tasarım olarak görsel efekt çok kullanılmış ama insanlar basit site kullanmaktan hoşlanır yani googlen böyle tutulan bi site olmasının nedeni var tasarım çok sade site sade gözü yormayıcak şekilde olmaslı içeriğe kolay ulaşılmalı ve sana tavsiyem açık renk arkaplan kullan kullanıcıyı sıkmamış olursun :)
Herkes arkaplandan yakınıyor. Anlamadım gitti. Çok mu düşük brightness değeri kullanıyorsunuz?
Biraz daha tepki alırsam değiştireceğim.
Güzel olmuş.Sağdaki gibi soluda biraz parlak açık yapsanız daha iyi olur gibi pek emin olmamakla beraber kolay ise denemekte fayda var.
CSS mi kullandın ?
Tasarımı beğendim ama biraz amatörce görünüyor.
Hoş olmuş :)
Menüler animasyon sonrası havada asılı kalıyor. Bilerek ses dalgalarına gönderme olarak mı dizayn ettin yoksa bir sorun mu var bilemiyorum ama gerçektende hoş olmuş. Renk tonlamalarıda gözü yorar şeklinde eleştirilmiş, ki doğrudur fakat nedense bana renk seçimlerin çok uyumlu geldi. Biraz nostajide sezdim sanki Ellerine sağlık; böyle yetenekli, yaratıcı kişiler lazım
Güzel Olmuş Ama Birkaç Şeyde Söylemeden Edemeyeceğim Bir Pasta Ustası Pastanın Üzerine Elindeki Tüm Süsleri Koysa Sencede Bu Biraz Göze Yorucu Gelmezmiydi? Bence Şuan Siten Güzel Ancak Çok Fazla Şey Kullanmışsın Ve Buda Biraz Göze Yorucu Geliyor Tabiki Sen Bilirsin Sonuçta Senin Zevkin Ama Bunlarıda Bence Göz Önünde Bulundurursan Dahada İyi Olabilir
quote:
Orijinalden alıntı: YAG1ZHAN
Güzel Olmuş Ama Birkaç Şeyde Söylemeden Edemeyeceğim Bir Pasta Ustası Pastanın Üzerine Elindeki Tüm Süsleri Koysa Sencede Bu Biraz Göze Yorucu Gelmezmiydi? Bence Şuan Siten Güzel Ancak Çok Fazla Şey Kullanmışsın Ve Buda Biraz Göze Yorucu Geliyor Tabiki Sen Bilirsin Sonuçta Senin Zevkin Ama Bunlarıda Bence Göz Önünde Bulundurursan Dahada İyi Olabilir
Dostum dediğim gibi proje olduğu için böyle. Sanki çok da göz yorucu değil gibi...
güzel
Güzel olmuş fakat şu sayfanın sağ üst köşesindeki facebook twitter butonlarını filan biraz daha aydınlat bir de search tuşunu aydınlat biraz daha. Onun haricinde sitede aşağı yukarı yaparken kasmalar oluşuyor firefoxta onun haricinde tasarım filan güzel toggle background olayı da güzel olmuş
quote:
Orijinalden alıntı: mX-L4S3R
Güzel olmuş fakat şu sayfanın sağ üst köşesindeki facebook twitter butonlarını filan biraz daha aydınlat bir de search tuşunu aydınlat biraz daha. Onun haricinde sitede aşağı yukarı yaparken kasmalar oluşuyor firefoxta onun haricinde tasarım filan güzel toggle background olayı da güzel olmuş
Dostum ileride böyle tepkiler alırsam aydınlatırım tabiki =)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme